• 9.378.487 stemmen

Nature's Epic Journeys - Seizoen 1 (2016)

- Nog geen stemmen

Alternatieve titel: Nature's Great Migrations

Afleveringen: 3

Speelduur: 3 uur

Ontwikkeld door: Tim Scoones

Met: Liz Bonnin en Nigel Barber (stemrol)

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Datum van release: woensdag 11 mei 2016

Eerst uitgezonden op: BBC One (Verenigd Koninkrijk)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Nature's Epic Journeys

We volgen drie diersoorten, namelijk de olifant, de kariboe en de zebra in drie van 's werelds meest adembenemende natuuravonturen. Elke diersoort moet enorme obstakels overwinnen, van uitdagend terrein tot hongerige roofdieren en pure fysieke uitputting. Wat drijft deze dieren om alles te riskeren in de trektocht van hun leven? Met behulp van de nieuwste technologie van satellieten kan een team van wetenschappers en filmmakers nu de precieze verplaatsingen van individuele dieren volgen, waarbij zij hun dagelijkse beslissingen van leven en dood uit eerste hand observeren wanneer deze zich voordoen.

Afleveringen Seizoen 1 (2016)

1. 1. Elephants

11 mei 2016 (1 uur)

Ongeveer duizend olifanten, van sterke stieren tot de kleinste baby's komen jaarlijks bij elkaar in noord Kenia. Ze lopen gevaar door stropers en roofdieren die het op ze gemunt hebben.

2. 2. Caribou

18 mei 2016 (1 uur)

We zien de jaarlijkse migratie van een kudde rendieren in beeld gebracht. Ze maken een trektocht van maar liefst 5000 kilometer door het landschap van Canada en Alaska. Onderweg komen ze hongerige beren en wolven tegen en lopen ze over gevaarlijk terrein.

3. 3. Zebras

25 mei 2016 (1 uur)

Duizenden zebra's krijgen te maken met wilde honden, droogte en honger, als ze de meest recent ontdekte migratie ter wereld ondernemen. Ze trotseren de brute wildernis van Botswana en maken Afrika's langste landmigratie om de rijke graslanden van Nxai Pan National Park te bereiken.

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.