• 9.369.475 stemmen

Behind the Music - Seizoen 7 (2003-2004)

Alternatieve titel: VH1's Behind the Music

Afleveringen: 4

Speelduur: 4 uur

Ontwikkeld door: Brad Abramson, Gay Rosenthal en Gay Rosenthal

Met: Jim Forbes (stemrol)

Datum van release: zondag 9 november 2003

Eerst uitgezonden op: VH1 (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Behind the Music

Deze serie portretteert en interviewt elke aflevering een populaire artiest of groep. Het programma onderzoekt het begin van hun carrière, hun weg naar succes en de ontberingen die ze onderweg zijn tegengekomen. We zien bekende namen voorbijkomen zoals David Bowie, Guns and Roses, Fleetwood Mac en vele anderen.

Afleveringen Seizoen 7 (2003-2004)

1. 1. Britney Spears

4. 4. Guns N' Roses

4 juli 2004 (1 uur)

avatar van jakkepoes_mm

jakkepoes_mm

De aflevering van Guns N' Roses is een mooi portret geworden. Het legendarische concert in The Riverport Amphitheatre in Saint Louis krijgt ook aandacht. Axl Rose dook letterlijk het publiek in omdat hij een fan foto's zag maken. Toen de security niet snel genoeg naar zijn zin ingreep sloeg hij er op los. Er ontstond een enorme vechtpartij waarbij 65 gewonden vielen waarvan 25 politieagenten. Het gevolg was een rechtszaak en een boete van $50.000 voor onze vriend Axl. Those where the days.

Guns N' Roses documentary - Behind the music - YouTube