• 9.379.193 stemmen

Happy! - Seizoen 2 (2019)

Show titel: Happy!

Afleveringen: 10

Speelduur: 7 uur en 26 minuten

Ontwikkeld door: Grant Morrison en Darick Robertson

Met: Christopher Meloni, Ritchie Coster en Patton Oswalt (stemrol)

Datum van release: woensdag 27 maart 2019

Eerst uitgezonden op: SyFy (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Happy!

Nick Sax is een dronken en corrupte voormalige politieagent die een huurmoordenaar wordt. Hij raakt verstrikt in de wereld van terloopse moorden, zielloze seks en verraad. Nadat een klus verkeerd gaat wordt zijn beschonken leven volledig op zijn kop gezet door een klein vasthoudend positieve denkbeeldig gevleugeld paard genaamd Happy.

Afleveringen Seizoen 2 (2019)

1. 1. The War on Easter

27 maart 2019 (48 minuten)

Terwijl Nick en zijn familie met een trauma worstelen, ontploffen er nonnen op 5th Avenue. Sonny Shine wil Pasen een make-over geven. Blue heeft duistere visioenen.

2. 2. Tallahassee

3 april 2019 (45 minuten)

Hailey brengt de dag door met haar vader Nick, maar hun relatie wordt bemoeilijkt door goktrip en een snelle klus waarbij ze een 'pakje afleveren'.

3. 3. Some Girls Need a Lot of Repenting

10 april 2019 (43 minuten)

Hailey gaat naar een katholieke school. Nick ontmoet de hippe klassieke film-ster Bebe DeBarge. Smoothie organiseert een paaseierenjacht. Blue overleeft een pak slaag.

4. 4. Blitzkrieg!!!

17 april 2019 (46 minuten)

Smoothie raakt bevriend met Hailey, die inziet dat haar ouders liegen. Nick en Merry zoeken een ex-presentator die is gelinkt aan Sonny's verleden en oudere nazi's.

5. 5. 19 Hours and 13 Minutes

24 april 2019 (41 minuten)

Nick eet hallucinogene gelatine en wordt ziek op Haileys verjaardag. Dayglo Doug en Sonny Shine gaan met elkaar de confrontatie aan op de plek waar het allemaal begon.

6. 6. Pervapalozza

1 mei 2019 (40 minuten)

Nick en Merry infiltreren in een van de orgies in het hoofdkwartier van Sonny Shine. Happy en het andere denkbeeldige vriendinnetje Bo Peep worden heel intiem.

7. 7. Arlo and Marie

8 mei 2019 (40 minuten)

Als het valse plan van Orcus, de god van de dood, deels wordt onthuld, neemt hij bezit van Blue. Nick probeert Amanda te redden, die door drugs in de ban is van Sonny.

8. 8. A Friend of Death

15 mei 2019 (48 minuten)

Smoothie ontvoert een gewillige Hailey en leert haar om 'vriendschap te sluiten met de dood'. Dankzij Merry loopt Sonny's apocalyptische paasshow in het honderd.

9. 9. Five Chicken Fingers and a Gun

22 mei 2019 (48 minuten)

Nadat Amanda een kind heeft gekregen, ontstaat er al gauw chaos. Ondanks alle tegenslagen gaat Sonny door met de paasshow. Merry wordt lid van een geheim genootschap.

10. 10. Resurrection

29 mei 2019 (47 minuten)

Sonny's paasshow is een groot succes, maar niet helemaal zoals hij het had bedoeld. Nick sluit een pact met de duivel. Happy ontmoet de Maker.

avatar van DionneDarko

DionneDarko

Zin in!

avatar van Vinck_mm

Vinck_mm

Idem hier!

renzoroy_mm

Toch zijn jullie beide nog niet begonnen?

HALVE TAMME. (moderator series)

Ben nu met seizoen 1 bezig. Bijna voltooid. Seizoen 2: kom maar op met die handel

HALVE TAMME. (moderator series)

Staat nog niet op Netflix zie ik net. Jammer. Iemand enig idee wanneer dit gaat gebeuren?

Crazy D

Happy! Season 2: Netflix Release Schedule 2019 - What's on Netflix - whats-on-netflix.com

Nederland staat er niet bij vermeld, maar vermoed dat dat ongeveer rond dezelfde datum zal zijn.

Thnx Tomtommer?

helaas gecancelled

Vanaf vandaag is seizoen 2 te zien op Netflix Crazy D

avatar van Foxhollywood

Foxhollywood

Zojuist begonnen aan het 2e seizoen van deze maffe en toffe serie. Ben zeer benieuwd of dit met dezelfde kwaliteit door gaat als seizoen 1. Zo ja, dan zitten we weer gebeiteld.

avatar van Roodezand

Roodezand

Ik weet niet waarom ik seizoen 1 wel leuk vond en nu, na een half uurtje kijken, volledig afgeknapt ben.

avatar van Foxhollywood

Foxhollywood

Foxhollywood schreef:

Nou, ben door seizoen 2 heen en het heeft mij zeer zeker niet teleur gesteld. Het 2e seizoen is nog maffer, brutaler en gewelddadiger dan seizoen 1. Wat een serie zeg. Was zeer zeker de moeite waard en verhoog seizoen 2 dan ook naar 4.0

avatar van Davidoff

Davidoff

Geweldige serie, helemaal mijn ding. De actie, brute grofheid, inktzwarte humor en vooral ook de vaagheid in deze serie komt allemaal tot zijn recht. Wat ook zeker tot zijn recht komt is het acteerwerk van alle perfect gecaste acteurs. En dan met name Christopher Meloni speelt zijn rol helemaal geweldig. Ik kan me niet voorstellen dat welke acteur dan ook een betere "Nick Sax" had neer kunnen zetten.

HALVE TAMME. (moderator series)

SyFy heeft met Happy! echt een parel in handen.

joop. Goed verwoord. Helemaal niks aan toe

te voegen.

Wat zal ik volgend jaar voor mijn verjaardag willen

hebben: derde seizoen van Happy!

Yep. Nice!

Tomtommer regel jij dat even?

avatar van DionneDarko

DionneDarko

Wat een heerlijk, knotsgek avontuur was dit. Vond dit tweede seizoen zelfs nóg leuker. Zo jammer dat het nu klaar is. ?

avatar van MovieHolic

MovieHolic

Godsamme wat belachelijk slecht, geen wonder dat het gecancelled is.

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

Het eerste seizoen van 'Happy!' (2017-2018) was heerlijk simpel: de corrupte agent Nick Sax (Christopher Meloni) moet zich door zijn alcoholwazen schieten om zijn dochtertje te redden. Zij is in handen gevallen van een perverse kerstman en haar imaginaire vriendje vraagt Sax om hulp. Het probleem is dat het tweede seizoen van 'Happy!' (2019) nog een schepje bovenop die bizarre stripboeklogica probeert te doen. Het is allemaal nóg vreemder, willekeuriger en surrealistischer. Op zich ben ik daar best voor te porren, maar dan moet er wel een sterke spanningsboog zijn om je mee te nemen in de gekkigheid. Er gebeuren dingen. Rare intermezzo's met musicalelementen of satirische knipogen naar kindertelevisie. Imaginaire vriendjes verliezen hun onschuld. Personages met paranormale krachten. Sonny Shine en Blue/Orcus zijn nog vervelender dan ze al waren. Zelfs de chagrijnige bakkes van Nick Sax krijgt geen glimlach meer op mijn gezicht.