• 9.380.122 stemmen

Snowfall - Seizoen 1 (2017)

Show titel: Snowfall

Afleveringen: 10

Speelduur: 7 uur

Ontwikkeld door: Eric Amadio, John Singleton en Dave Andron

Met: Damson Idris, Carter Hudson en Isaiah John

Datum van release: woensdag 5 juli 2017

Eerst uitgezonden op: FX (Verenigde Staten)

• Disney+ Bekijk seizoen 1 via Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Snowfall

Het is 1983 in Los Angeles. De stad heeft te maken met de 1ste crack-cocaïne epedemie en de invloed ervan op de cultuur van de stad. In Snowfall kruisen de levens van een drugshandelaar, een worstelaar, een CIA-agent en de dochter van een misdaadbaas elkaar…

Afleveringen Seizoen 1 (2017)

1. 1. Pilot

5 juli 2017 (42 minuten)

2. 2. Make Them Birds Fly

12 juli 2017 (42 minuten)

3. 3. Slow Hand

19 juli 2017 (42 minuten)

4. 4. Trauma

26 juli 2017 (42 minuten)

5. 5. seven-four

2 augustus 2017 (42 minuten)

6. 6. A Long Time Coming

9 augustus 2017 (42 minuten)

7. 7. Cracking

16 augustus 2017 (42 minuten)

8. 8. Baby Teeth

23 augustus 2017 (42 minuten)

9. 9. Story of a Scar

30 augustus 2017 (42 minuten)

10. 10. The Rubicon

6 september 2017 (42 minuten)

avatar van NRT

NRT

Ik ben hier al twee keer aan begonnen, maar ik ben ook al twee keer afgehaakt, terwijl het eigenlijk wel aardig was. Goede personages en gebeurtenissen. Vooral die blanke, rijke gek in die villa is prachtig.

avatar van Monkey Bacardi

Monkey Bacardi

Hoofdrolspeler vind ik slecht gecast. Geniaal zijn vooral Jerome, Leon, Scully, Oso en natuurlijk Avi! Heerlijke serie verder. In 1 week alle seizoenen uitgekeken dus dat zegt genoeg

avatar van david bohm

david bohm

Goed gemaakte serie, het ziet er allemaal puik uit met een leuke cast. Ook geinig om bijvoorbeeld de RZA weer eens te zien in een cameo.

Wel begint het voor mij al gauw een beetje te slepen, vind het allemaal wat voorspelbaar en dramatisch.

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

Erg van genoten. Het eerste seizoen van 'Snowfall' (2017) vindt zeker niet het wiel opnieuw uit van het misdaadgenre. Iets te vaak voorspelbare clichés. Maar de puike sfeerschets van de jaren '80 en de ambitieuze opzet (drie verschillende verhaallijnen) maken veel goed. Franklin Saint (Damson Idris) is ook zo'n immens charismatisch underdog-personage.

avatar van Partyboooi

Partyboooi

Nooit van gehoord, dus ik was blij verrast dat ik weer eens een serie heb die paar seizoenen gebinged kan worden! Seizoen 1 valt meteen in de smaak, lekker sfeertje van de early 80's in LA. Uitvloei van disco en opkomst van hiphop, heerlijk. Moest ff wennen aan droopy karakter van CIA agent, maar die deed het steeds beter gelukkig. Op naar seizoen 2!

avatar van Triller

Triller

Een gele goeie serie. Het verhaal van een kleine arme dealer die een hele grote wordt kennen we wel, maar het CIA verhaal en hoe het allemaal verbonden is maakt deze serie vele malen beter. Daarnaast ook de jaren 90 sfeer, de muziek van deze tijd. Ook acteert Franklin echt goed. Heel veel klopt aan deze serie!

avatar van TerryA

TerryA

Een van de betere series van de afgelopen 5+ jaar. In totaal 6 seasons, en een aanrader