• 10.790 nieuwsartikelen
  • 162.325 films
  • 10.191 series
  • 29.832 seizoenen
  • 614.965 acteurs
  • 193.266 gebruikers
  • 8.985.266 stemmen
Avatar
 
banner banner

Shark - Seizoen 2 (2007-2008)

3,30 5 stemmen

Show titel: Shark

IMDb beoordeling: 7,1 (12.088)

Afleveringen: 16

Speelduur: 12 uur

Ontwikkeld door: Ian Biederman

Met: James Woods, Danielle Panabaker en Sophina Brown

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: zondag 23 september 2007

Eerst uitgezonden op: CBS (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Shark

Winnen is het enige wat telt en winnen doet hij! De genadeloze advocaat Sebastian Stark weet de regels naar zijn hand te zetten, het systeem te manipuleren, openbare aanklagers te vernederen en meedogenloze criminelen op vrije voeten te krijgen. Maar de dood van een onschuldige vrouw zet Starks wereld op zijn kop en doet hem besluiten om in dienst te treden bij de afdeling zware misdrijven van het Openbaar Ministerie in Los Angeles. Als hoofd van een veelbelovend maar onervaren team openbare aanklagers doet Stark er alles aan om het recht te laten zegevieren.

Afleveringen Seizoen 2 (2007-2008)

  1. 1. Gangster Movies

    23 september 2007 (45 minuten)

    Het is de dag van het proces tegen Derek Markham. Hij wordt beschuldigd van de moord op het succesvolle Hollywoodkoppel Niemans. De enige getuige in de zaak besluit dat hij er niets meer mee te maken wil hebben en stapt op. Sebastian Stark denkt dat de man gemanipuleerd wordt, maar vraagt zich af door wie. Hij gaat de getuige achterna om te weten te komen hoe de vork in de steel zit, maar de man komt even later om het leven bij een verdacht ongeluk. Stark trekt op onderzoek uit en komt terecht in de wereld van de Russische maffia.

  2. 2. For Whom the Skel Rolls

    30 september 2007 (45 minuten)

    Terwijl Isaac en Raina in bed liggen, krijgt hij een flashback van de moord op zijn verloofde Olivia. Raina wordt ondertussen opgeroepen voor een overval met moord. Eén van de overvallers, Ricky Rago, biedt informatie aan over de moord op Olivia in ruil voor strafvermindering. Hij beweert dat Hector Hernandez, de man die nochtans bekende, niet de echte moordenaar is. Meer nog: Ricky meent te weten wie het wel heeft gedaan en zet Stark op het juiste spoor. Het is echter de vraag of Rago te vertrouwen is en de waarheid spreekt.

  3. 3. Eye of the Beholder

    7 oktober 2007 (45 minuten)

    Het lichaam van de mooie jonge Melissa Kovak, spoelt aan op het strand. Volgens de wetsdokter die ter plaatse komt, werd Melissa waarschijnlijk gewurgd met een gele, zijden sjaal. Wat ook opvalt, is dat ze enorm veel plastische chirurgie onderging die de vrouw normaal gezien nooit zou kunnen betalen. Het team ontdekt dat ze op de dag van haar dood een afspraak had met de bekende fotograaf Garrett Blake. Hij vertelt hoe bezitterig haar vriendje was en dat Melissa onlangs met hem had gebroken. Dat de man bekend staat bij het gerecht voor aanranding, helpt zijn zaak er niet op vooruit.

  4. 4. Dr. Laura

    14 oktober 2007 (45 minuten)

    Journaliste Victoria Pearson wordt 's nachts vermoord in het Los Angeles Coliseum. Wetsdokter Laura Fields komt ter plaatse en besluit dat de vrouw waarschijnlijk is gestorven door een zware klap op het hoofd. Madeline Poe gaat met Pearsons baas, Tony Gorham, praten. Die vertelt haar dat Victoria aan een verhaal werkte over groeihormonen in de professionele sportwereld. Bovendien had Victoria twee dagen voor de moord in een interview gezegd dat ze van plan was namen te noemen aan de politie.

  5. 5. Student Body

    21 oktober 2007 (45 minuten)

    Er ontploft een bom in het wetenschapsgebouw van een universiteitscampus. Studente Sarah Turino komt om het leven. Normaal gezien zou het pand niet bevolkt geweest zijn op het moment van de explosie, maar Sarah was haar rugzak vergeten waardoor ze terug naar binnen moest. De FBI en speciaal agent Oliver Hayes worden op de zaak gezet. Wanneer het gebouw doorzocht wordt, vindt het team een verdachte brief geschreven door chemisch ingenieurstudent Michael Hackford, een eenzaat die veel tijd achter zijn computer doorbrengt. Wanneer experts zijn computer doorlichten, doen ze een verrassende ontdekking.

  6. 6. No Holds Barred

    26 oktober 2007 (45 minuten)

    Enkele uren nadat bokskampioen Steve Abbott een titelmatch heeft gewonnen , wordt hij vermoord teruggevonden in zijn woning. Iemand heeft hem een kogel door zijn hoofd gejaagd. Stark gaat praten met Abbott's vrouw Kelly, die op het moment van de moord bij haar moeder was. Ze beweert dat zij en Steve een goed huwelijk hadden en dat ze geen idee heeft wie dit gedaan zou kunnen hebben. De zaak krijgt de hoogste prioriteit in het advocatenkantoor. Jessica ontdekt dat de CEO van de Ultimate Fighting League, Teddy Banks, een goede vriend was van Abbott. En Poe komt te weten dat Steve op de dag van de moord verschillende telefoontjes kreeg van zijn vrouw en van voormalig bokser Rick Carris. Uit de bankafschriften van Steve blijkt bovendien dat Rick maandelijks 5000 dollar op zijn rekening gestort kreeg, tot vorige maand.

  7. 7. In Absentia

    4 november 2007 (45 minuten)

    Stark en Danny reizen naar Nogales, Mexico. Ze bezoeken er een oude 'vriend' van Stark. Bij hun aankomst worden ze meteen omsingeld door een bende gewapende mannen. Vijf dagen geleden woonden Isaac en Raina een modeshow bij van ontwerpster Hanna Hartnell, een oude vriendin van Raina. Vandaag is Hanna dood teruggevonden in een metrostation. Ze is waarschijnlijk neergestoken en vervolgens op de sporen terecht gekomen. Raina staat erop dat zij de zaak afhandelt, en heeft een vermoeden van wie de dader kan zijn. Op de plaats waar Hanna vermoord werd, vindt het team een foto van haar in het gezelschap van een onbekende man.

  8. 8. In the Crosshairs

    11 november 2007 (45 minuten)

    Stark en zijn team komen onder druk te staan om een scherpschutter te vinden en te identificeren. Hij veroorzaakt grote paniek in de stad omdat hij actief is op de snelweg, waardoor er verschillende zware ongevallen gebeuren. Wanneer de scherpschutter opnieuw toeslaat, beweren enkele getuigen dat zij een blanke man in een zwarte jeep op een parking vlakbij hebben gezien. Isaac vindt Ellis Warner, een man die een dag eerder werd neergeschoten met exact hetzelfde wapen als het laatste slachtoffer.

  9. 9. Burning Sensation

    18 november 2007 (45 minuten)

    Er woedt een bosbrand in Los Angeles waardoor een geëvacueerd huis in vlammen opgaat. Brandweerkapitein Joe Stevens beveelt zijn mannen om zich terug te trekken. Kapitein Adams ziet echter nog iemand bewusteloos liggen in de woning en dringt het huis binnen, maar net op dat moment stort het dak in waardoor beide mannen het leven laten.De burgemeester van Los Angeles deelt op de televisie mee dat er een brandstichter in het spel is, die nu ook wordt beschuldigd van moord. Het politie- en brandweerkorps van de stad lusten elkaar rauw en Stark wordt ingeschakeld als bemiddelaar. Madeline Poe ontdekt dat de brandweer het huis gecontroleerd liet uitbranden. Stark waarschuwt het korps dan ook dat de advocaat van de brandstichter dit waarschijnlijk tegen hen zal gebruiken.

  10. 10. Every Breath You Take

    25 november 2007 (45 minuten)

    Richard Lee Franco, de stalker van voormalig tennisster Christina Shaw, wordt voorwaardelijk vrijgelaten. Franco stak Shaw neer en zorgde ervoor dat ze weken moest revalideren. Zij zag echter nooit zijn gezicht en de enige getuige trok zijn verklaring in op zijn sterfbed. Al de overige bewijzen, inclusief de doodsbedreigingen aan haar adres, zijn indirect verklaard. Jessica, die destijds aan de zaak werkte, dient meteen een nieuwe klacht in en Christina, die op het punt staat om een comeback te maken, verdubbelt haar beveiliging. Jessica en Stark laten het huis van Richard Lee Franco 24 uur op 24 in de gaten houden. Raina en Madeline gaan ondertussen praten met Zach Holbrook, de veiligheidsexpert die Christina's leven redde na de eerste aanval.

  11. 11. Shaun of the Dead

    9 december 2007 (45 minuten)

    Julie merkt op dat Trevors hand is ingebonden met verband, nadat hij de vorige dag op het werk uit pure frustratie een spiegel brak. Stark geeft hem advies over hoe Trevor tegen zijn baas kan ingaan. Het lichaam van Shaun Mason wordt ontdekt in de hotelkamer van zijn beste vriend Justin Bishop, een bekende rockster. Hij is gestikt nadat een plastic zak over zijn hoofd werd getrokken. Justin en zijn management zijn bang dat de negatieve persaandacht van de voorbije maanden hierdoor nog erger zal worden. De receptioniste vertelt dat ze de avond van de moord honderden mensen heeft zien binnen en buiten lopen bij de rockster, wat de zaak er niet makkelijker op maakt voor het team.

  12. 12. Partners in Crime

    27 januari 2008 (45 minuten)

    Stark ontdekt dat hij het doelwit was van een schietpartij waarbij een vriend van hem om het leven is gekomen. Hij moet nu de lijken in zijn kast onder ogen komen.

  13. 13. Bar Fight

    29 april 2008 (45 minuten)

    Stark krijgt een gouden mogelijkheid aangeboden door de openbaar aanklager; ze willen hem vergeving aanbieden. Hij zal dan wel iets voor ze moeten doen.

  14. 14. Leaving Las Vegas

    6 mei 2008 (45 minuten)

    Stark keert terug naar het oude nest wanneer hij een nieuwe zaak aanneemt waarbij hij een verdachte van moord moet verdedigen. De zaken veranderen wanneer er een getuige om het leven komt.

  15. 15. One Hit Wonder

    13 mei 2008 (45 minuten)

    Een platenbons met losse handjes in de hoofdverdachte in een moordzaak waarbij een zanger om het leven is gekomen. De acties van Danny brengen de zaak echter in gevaar.

  16. 16. Wayne's World 3: Killer Shark

    20 mei 2008 (45 minuten)

    Na een mislukt gesprek om vervroegd vrij te komen, weet Wayne Callison te ontsnappen uit de gevangenis. Hij gijzelt Julie.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.