ad
 • 139.745 films
 • 6.651 series
 • 20.177 seizoenen
 • 434.315 acteurs
 • 281.258 gebruikers
 • 8.104.580 stemmen
Avatar
 
banner banner

Little House on the Prairie - Seizoen 4 (1977-1978)

3,53 19 stemmen

Show titel: Little House on the Prairie

IMDb beoordeling: 7,4 (19.151)

Seizoenen: 9 seizoenen

Afleveringen: 22

Datum van release: maandag 12 september 1977

 • On Demand:

 • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Little House on the Prairie

Afleveringen Seizoen 4 (1977-1978)

 1. 1. Castoffs

  Pa geeft Laura een nieuwe hond als haar oude hond Jack doodgaat. Maar Laura lijkt maar niet gehecht te raken aan Bandit, al is hij duidelijk dol op haar. Na een bezoek aan tante Kezia komt ze op andere gedachten.

 2. 2. Times Of Change

  Charles en Mary verheugen zich enorm op hun reis naar Chicago. Maar dan komen ze erachter dat het leven in de grote stad niet is wat ze ervan verwacht hadden.

 3. 3. My Ellen

  Laura en Mary halen Ellen's moeder over om haar met ze te laten gaan zwemmen. Maar dan verdrinkt Ellen en Eloise, haar moeder, kan haar dood maar niet verwerken. Ervan overtuigd dat Laura in werkelijkheid Ellen is, lokt ze haar mee naar de kelder om haar daar op te sluiten.

 4. 4. The Handyman

  Charles moet het werk van een aanbouw van zijn huis afbreken als hem dringend gevraagd wordt iets te bezorgen in Mankato. Caroline neemt de aantrekkelijke klusjesman Chris in de arm om de verbouwing te voltooien. De zaken nemen een gecompliceerde wending als Mary begint te vermoeden dat haar moeder en Chris verliefd zijn.

 5. 5. The Wolves

  Als Charles en Caroline weg moeten en het huis toevertrouwen aan Mary, vinden Laura en Andy een nest jonge wolfjes en richten een kennel in in de schuur. Hiervoor wordt een stel wilde wolven aangelokt die de schuur omsingelen, zodat de kinderen er niet meer uit kunnen.

 6. 6. The Creeper of Walnut Grove

  Laura en Andy gaan op pad om degene te vinden die verantwoordelijk is voor de diefstallen in Walnut Grove. Tot hun verbazing reageren de inwoners, inclusief Charles Ingalls, nogal onverwacht.

 7. 7. To Run and Hide

  Als dokter Baker een patiënt niet kan redden, besluit hij zijn praktijk eraan te geven en een nieuwe arts te zoeken om hem te vervangen in Walnut Grove.

 8. 8. The Aftermath

  De beruchte bandiet Jesse James en zijn broer Frank verbergen zich in Walnut Grove. Als de inwoners achter hun identiteit komen, besluiten ze om gijzelaars te nemen.

 9. 9. The High Cost of Being Right

  Als de schuur van Mr. Garvey afbrandt, gaat zijn hele oogst verloren. Zijn vrouw Alice gaat in het postkantoor werken om te helpen de eindjes aan elkaar te knopen. Mr. Garvey is ertegen, want hij vindt dat een man zijn gezin alleen moet kunnen onderhouden.

 10. 10. The Fighter

  De inwoners van Walnut Grove maken zich op voor de grote bokswedstrijd. Charles is een van de deelnemers en blijkt tot zijn eigen verbazing zijn tegenstander met gemak te verslaan.

 11. 11. Meet Me at the Fair

  Als de Ingalls de jaarmarkt bezoeken, wordt Carrie moe en besluit een dutje te doen in de mand van een heteluchtballon. Het echte avontuur begint als de ballon het luchtruim kiest.

 12. 12. Here Come the Brides

  Adam Simms en zijn zoon Luke vestigen zich in Walnut Grove en vinden allebei de liefde. Adam valt voor Miss Beadle en Luke en Nellie Olsen worden verliefd op elkaar.

 13. 13. Freedom Flight

  Een Indiaanse jongen komt in Walnut Grove hulp zoeken voor zijn zieke vader. de inwoners worden erg gewelddadig tegen de indianen en Charles moet tussenbeide komen om ze de stad uit te helpen.

 14. 14. The Rivals

  Charles verweert zich tegen een concurrent om zijn bedrijf te redden terwijl Laura moet wedijveren om de aandacht van Jimmy Hill.

 15. 15. Whisper Country

  Mary wordt onderwijzeres in een afgelegen plattelandsdorp waar een zekere mevrouw Peal zich verzet tegen de komst van de school. Ze overtuigt de andere inwoners dat de school overbodig is. Mary vraagt mevrouw Peal een bladzijde uit de bijbel voor te lezen. Daarover begint het dorp, inclusief mevrouw Peal, toch wel wat te voelen voor het onderwijs.

 16. 16. I Remember, I Remember

  Op een ellendige, regenachtige dag breekt een wiel van Charles' wagen, waardoor hij niet op tijd thuis komt. Toevallig is het de trouwdag van Charles en Caroline. Terwijl ze op pa wachten, haalt, Caroline herinneringen op en vertelt de kinderen hoeveel moeite het haar lang geleden kostte om Charles' aandacht te trekken.

 17. 17. Please Be My Friend

  Laura vindt een fles met daarin een briefje waarop staat ''wees mijn vriend'. Ze haalt pa over om samen op zoek te gaan naar de afzender en ze vinden een baby. Dan begint het zoeken naar de ouders van het kind.

 18. 18. The Inheritance

  Charles erft geld van een familielid en moet van iedereen goede raad aanhoren over hoe hij het moet besteden. Dan blijkt dat de erfenis alleen bestaat uit waardeloos geld van de Confederatie van zuidelijke staten.

 19. 19. The Stranger

  Een neef van Mr. Olsen komt logeren om manieren te leren. In zijn wanhoop stuurt Mr. Olsen het kind naar Charles Ingalls. Deze laat hem helpen op de boerderij. Na een tijdje bij de Ingalls leert hij zich te gedragen en gaat hij als herboren terug naar huis.

 20. 20. A Most Precious Gift

  Charles moet zijn medische vaardigheden bewijzen als Caroline, die haar vierde kind verwacht, veel eerder weeën krijgt dan gedacht.

 21. 21. I'll Be Waving As You Drive Away: Part 1

  Charles gaat met Mary naar de oogarts als ze moeite krijgt met zien. Tot zijn ontsteltenis krijgt hij te horen dat ze hoogstwaarschijnlijk blind zal worden. Aanvankelijk kan hij zich er niet te brengen om haar de waarheid te vertellen.

 22. 22. I'll Be Waving As You Drive Away: Part 2

  Mary Ingalls vindt hoop in de vorm van haar nieuwe docent Adam Kendall. In Walnut Grove maken velen zich op om hun geluk elders te zoeken nu de economie achteruit gaat.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van Phantasm

Phantasm

 • 4876 berichten
 • 4826 stemmen

Blijft geweldig om naar te kijken.


Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.