• 9.201.672 stemmen

Mr Inbetween - Seizoen 1 (2018)

Show titel: Mr Inbetween

Afleveringen: 6

Speelduur: 2 uur en 18 minuten

Ontwikkeld door: Scott Ryan

Met: Scott Ryan, Damon Herriman en Justin Rosniak

Oorsprong: Australië

Datum van release: dinsdag 25 september 2018

Eerst uitgezonden op: FX (Verenigde Staten)

• Disney+ Bekijk seizoen 1 via Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Mr Inbetween

Ray is uitsmijter bij een stripclub, maar buiten kantooruren klust hij ook nog een beetje bij als deurwaarder. Hij is alles behalve het vriendelijke, meedenkende type. Je zou zeggen dat Ray een harteloze vent is, maar dat valt dus eigenlijk reuze mee. Sterker nog hij is iemand die weke knieën krijgt bij het zien van zijn dochtertje of de schuld op zich neemt als één van zijn vrienden in de problemen komt. Ray moet alleen niet tegen de haren in worden gestreken, want dan zijn de poppen aan het dansen.

Afleveringen Seizoen 1 (2018)

1. 1. The Pee Pee Guy

25 september 2018 (23 minuten)

Ray verleent een gunst aan een vriend door de de schuld op zich nemen als één van zijn vrienden aan zijn vrouw moet uitleggen hoe die kinky pornofilm in de dvd-speler terecht is gekomen. Hij ontmoet Ally tijdens het uitlaten van zijn hond maar durft geen afspraak te regelen.

2. 2. Unicorns Know Everybody's Name

25 september 2018 (23 minuten)

Ray praat met Britt over de kerstman en eenhoorns en gaat op date met Ally. Tijdens een uitje met zijn dochter wordt hij lastig gevallen door twee bijdehante jongeren. Hij rekent af met degenen die zijn beste vriend erin hebben geluisd.

3. 3. Captain Obvious

2 oktober 2018 (23 minuten)

Ray heeft een aanvaring met zijn ex over de opvoeding van hun kind. Hij neemt deel aan een praatgroep om zijn agressie in toom te houden. Een vriend regelt wat sieraden voor de verjaardag van Ally. Er ontstaan problemen met de zwager van Ray's beste vriend.

4. 4. On Behalf of Society

2 oktober 2018 (23 minuten)

Ray houdt niet van verrassingen, op zijn gat zitten, sandwiches en klootzakken. Brittany stelt moeilijke vragen, terwijl Ray problemen uitdeelt aan degenen die erom vragen..

5. 5. Hard Worker

9 oktober 2018 (23 minuten)

Mensen zijn niet altijd wie ze lijken te zijn en een goede, sterke naam is belangrijk. Het is ook belangrijk om je auto te vergrendelen wanneer je hem achter laat.

6. 6. Your Mum's Got a Strongbox

9 oktober 2018 (23 minuten)

Een voedzaam ontbijt is de sleutel tot een goede gezondheid. Net zoals in de kofferbak kijken voordat je een auto steelt. Mensen zeggen dat ze het leuk vinden, maar houdt iemand echt van verrassingen?

avatar van jakkepoes_mm

jakkepoes_mm

Steengoede serie. Van keihard geweld tot mierzoet drama. De (rand)figuren in de serie zijn hilarisch. De afleveringen zijn rond de 23 minuten dus je bent er zo doorheen. De laatste 2 afleveringen zijn het sterkst.

avatar van tattoobob_mm

tattoobob_mm

Ik ben benieuwd.

avatar van DreamTech

DreamTech

Oh dit is echt gewel(da)dig zo droog en ik lag soms zelfs dubbel ( en dat gebeurd niet gauw ) zulke droge humor maar ook gewoon goed, geloof me gewoon kijken, wat al eerder vermeld werd kijkt zo lekker weg dat kleine 1/2 uurtje per aflevering !! ( seizoen 2 inmiddels ook bezig eerste afleveringen )

avatar van quikfit_mm

quikfit_mm

Wat erg dit,was de regisseur 10 of zo?

avatar van stinissen

stinissen (crew series)

Het kon mijn ook niet bekoren.

avatar van Walter S.

Walter S.

jakkepoes_mm schreef:

Eens, retecoole serie. Eerste seizoen kun je er in 1 keer doorheen jassen. 2,5 uur, ben normaal niet zo'n bingewatcher maar bij deze serie blijf ik doorkijken.

avatar van Corcicus

Corcicus

Vermakelijke, korte serie. Wel niet het meesterwerk van de entertainment dat er door sommigen van gemaakt wordt. Maar leuk om op de voor- of achtergrond af te spelen. Grappig dat Scott Ryan zichzelf hier als badass neerzet.

avatar van Davido

Davido