• 9.382.853 stemmen

Liefde voor Muziek - Seizoen 4 (2018)

Show titel: Liefde voor Muziek

Afleveringen: 8

Speelduur: 6 uur en 40 minuten

Ontwikkeld door: Tom Bouckaert

Met: Niels Destadsbader, Sharon den Adel en Sam Bettens

Oorsprong: België

Datum van release: maandag 16 april 2018

Eerst uitgezonden op: VTM (België)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Liefde voor Muziek

'Liefde voor Muziek' laat de deelnemers elkaars nummers in een nieuw jasje steken. Elke aflevering laat een artiest de nummers die zijn of haar carrière hebben bepaald, uitlenen aan de andere zangers. De deelnemers in het programma laten zich van een kant zien die ze nog niet vaak tonen. Daarnaast brengt de centrale gast aan het einde van de aflevering ook zelf een eerbetoon aan een artiest die veel voor hem of haar betekent.

Afleveringen Seizoen 4 (2018)

1. 1. Coco Jr.

16 april 2018 (50 minuten)

De artiesten brengen de liedjes uit het repertoire van Coco Jr., die jarenlang hits scoorde met zijn groep The Dinky Toys. Zelf brengt hij een hommage aan Gorki met 'Soms vraagt een mens zich af'.

2. 2. Niels Destadsbader

23 april 2018 (50 minuten)

Niels Destadsbader brengt zelf liedjes in het Nederlands en covert 'Vreemde Handen' van Marco Borsato. Helmut Lotti brengt een eigen versie van 'Sara'.

3. 3. Sharon den Adel

30 april 2018 (50 minuten)

Sharon den Adel is de zangeres van de Nederlandse band 'Within Temptation'. Jasper Steverlinck neemt de hit 'Ice Queen' voor zijn rekening.

4. 4. Silvy de Bie

7 mei 2018 (50 minuten)

Silvy is vooral bekend als voormalige zangeres van de dansgroep Sylver. De artiesten brengen dance hits in een heel ander genre. Sylvie zelf brengt een cover van 'Hopelessly Devoted To You'.

5. 5. K's Choice

14 mei 2018 (50 minuten)

Sarah en Gert Bettens vormen als broer en zus de band K's Choice. Niels Destadsbader brengt een Nederlandse versie van de hit 'Believe'. Silvy brengt haar versie van 'Not An Addict'.

6. 6. Jasper Steverlinck

21 mei 2018 (50 minuten)

Coco Jr. bewerkt het nummer 'Seven Odd Years' van Jasper Steverlinck. terwijl Sharon den Adel 'Things That I Should Have Done' naar voren brengt.

7. 7. Helmut Lotti

28 mei 2018 (50 minuten)

Helmut Lotti brengt een hommage aan Prince met zijn cover van 'Purple Rain'. Niels Destadsbader brengt 'Ik Wist Niet Waar Ik Het Had', maar ook K's Choice zingt in het Nederlands.

8. 8. Repetities

4 juni 2018 (50 minuten)

Week na week volgden de straffe hits elkaar op. De slotaflevering wordt doorspekt met exclusieve repetitiebeelden van voor het vertrek. Hoe kwamen de covers tot stand? Waarom kozen de artiesten deze nummers? En wat wilden ze vertellen met hun song?

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.