• 10.791 nieuwsartikelen
  • 162.328 films
  • 10.191 series
  • 29.832 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.267 gebruikers
  • 8.985.287 stemmen
Avatar
 
banner banner

Buurman, Wat Doet U Nu? - Seizoen 4 (2018)

2,50 2 stemmen

Show titel: Buurman, Wat Doet U Nu?

Afleveringen: 6

Speelduur: 3 uur

Met: Cath Luyten, Guido Belcanto en Willeke Alberti

Oorsprong: België

Datum van release: maandag 3 september 2018

Eerst uitgezonden op: één (België)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Buurman, Wat Doet U Nu?

In 'Buurman, wat doet u nu?' gaat Cath op bezoek bij rasechte Nederlanders die haar intrigeren. Aan elke persoon wordt een hele aflevering opgehangen waar getoond wordt hoe ze bij die persoon wordt ontvangen voor één of twee dagen, al dan niet met een overnachting bij de centrale figuur. Ze gaat zowel in Nederland als Vlaanderen op huisbezoek en dompelt zich onder in hun persoonlijk en professioneel leven.

Afleveringen Seizoen 4 (2018)

  1. 1. Guido Belcanto

    3 september 2018 (30 minuten)

    Guido Belcanto is altijd een buitenbeentje geweest in het Vlaamse muzieklandschap. In tegenstelling tot de meesten van zijn collega's kan hij niet in één hokje geplaatst worden. Wanneer hij zich in de jaren 90 dan ook nog eens out als travestiet, wordt hij door het publiek bestempeld als zonderling. Ondanks de mening van anderen bleef Guido aan de weg timmeren en werd hij de laatste jaren ten volle gewaardeerd als artiest. Guido ziet artiest zijn niet als een beroep, maar als een roeping, als iets dat hij op zich moet nemen.

  2. 2. Willeke Alberti

    10 september 2018 (30 minuten)

    Cath ontmoet Willeke Alberti hevig zingend en swingend op het podium van de Amsterdamse Gay Pride. Oermoeder en gezelligheidsdier Willeke ontvangt Cath met open armen in haar knusse villa in Laren. Daar vertelt ze honderduit over haar leven. De laatste jaren vooral actief in de zorg, waar ze vrijwillig optreedt voor ouderen en jongeren die verstrooiing kunnen gebruiken. Een bekommernis die zoon Johnny de Mol, uit haar huwelijk met mediabons John de Mol, van zijn moeder heeft geërfd. Ze zingen samen voor mensen uit de psychiatrie en Cath mag mee.

  3. 3. Will Ferdy

    17 september 2018 (30 minuten)

    Cath bezoekt Will Ferdy, die nog steeds zelfstandig woont. Hij neemt haar mee naar zijn boezemvriendin Jo Leemans, praat openlijk over zijn seksuele geaardheid en zijn geloof en laat Cath kennismaken met zijn ex-partners.

  4. 4. Xander de Buisonjé

    24 september 2018 (30 minuten)

    Cath bezoekt Xander de Buisonjé, die twintig jaar geleden met Volumia! de hitlijsten bestormde met 'Afscheid'. Na de split van de band en de breuk met Wendy van Dijk werd Xander uitgespuwd in Nederland, maar inmiddels is hij privé en professioneel weer rechtgekrabbeld.

  5. 5. Erik & Sanne

    1 oktober 2018 (30 minuten)

    In Hamme mag Cath logeren bij Erik en Sanne. Ze treft het koppel in volle voorbereiding van een jubileumtournee, want in 2020 is het dertig jaar geleden dat het duo doorbrak met 'Veel te mooi'. De foto's voor '30 jaar veel te mooi' worden nu al gemaakt, op dezelfde locatie als in 1990. Cath is erbij en blikt met een openhartige Erik en Sanne terug op hun dertigjarig bestaan als zingend en elkaar beminnend duo. Cath verdiept zich in hun leven dat zich zowel in als naast de spotlights afspeelt. Zo staat Sanne al even lang voor de klas als op de planken.

  6. 6. Gerard Joling

    8 oktober 2018 (30 minuten)

    Cath dompelt zich onder in het extravagante showbizzbestaan van Gerard Joling. Al drieëndertig jaar lang kleurt hij de Nederlandse media als zanger, presentator en koning van de onderbroekenlol. Cath zoekt uit wat er schuilgaat achter het glitterimago en de luide bulderlach van Gerard Joling.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.