• 9.378.100 stemmen

Little Things - Seizoen 1 (2016)

Show titel: Little Things

Afleveringen: 5

Speelduur: 1 uur en 22 minuten

Ontwikkeld door: Lalit Raj Arora

Met: Dhruv Sehgal, Mithila Palkar, Aman Bhagat en Aman Bhagat

Oorsprong: India

Datum van release: dinsdag 25 oktober 2016

Eerst uitgezonden op: YouTube (Nederland)

• Netflix Bekijk seizoen 1 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Little Things

Dhruv en Kavya zijn een jong stel van in de twintig die nog maar net samenwonen en voor vele nieuwe uitdagingen en ontdekkingen staan. Samen worstelen ze met ups en downs door het leven. Ze worden geconfronteerd met hun werk, moderne relaties en het vinden van een eigen identiteit in het hedendaagse Mumbai. Wanneer hun verschillen naar voren komen, ontdekken ze dat prille liefde niet alleen over rozen gaat.

Afleveringen Seizoen 1 (2016)

1. 1. FOMO

25 oktober 2016 (16 minuten)

Kavya en Dhruv zijn jaloers op de spannende social-mediaberichten van hun vrienden. Ze willen zelf ook iets leuks doen, maar kunnen het niet eens worden over wat.

2. 2. Have a Nice Day

1 november 2016 (18 minuten)

Na een slordige fout komt Kavya in de problemen op haar werk. Druv krijgt ook een zakelijke teleurstelling te verwerken. Ze bespreken het thuis.

3. 3. Good Night

8 november 2016 (13 minuten)

Een slapeloze nacht wordt uiteindelijk behoorlijk enerverend voor Kavya en Dhruv met een impulsief shopavontuur, een onverwachte ontmoeting en een nachtelijk gesprek.

4. 4. Thank You

15 november 2016 (18 minuten)

Wanneer een langverwacht etentje enorm tegenvalt, gaat Dhruv tegen zijn zin met Kavya mee naar een feestje van één van haar vriendinnen.

5. 5. Here We Go!

22 november 2016 (17 minuten)

Door een lekkere trek maken Kavya en Dhruv een trip naar het platteland. In de frisse lucht worden ze geïnspireerd om op hun leven terug te kijken.

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Wat een hoge waardering, en als ik de beschrijving lees dan begrijp ik dat niet goed want het is een serie die je voorbij scrolt wanneer je die beschrijving leest, lijkt me.