menu
Mijn Series +

Big Mouth - Seizoen 2 (2018)

mijn stem
3,38 (16)
16 stemmen

Verenigde Staten
Animatie / Komedie

ontwikkeld door Nick Kroll, Andrew Goldberg, Mark Levin en Jennifer Flackett
met de stemmen van Nick Kroll, John Mulaney en Maya Rudolph

Big Mouth is een surrealistische coming of age animatie en volgt de avonturen van puberende tieners. Centraal staan de beste vrienden Nick Birch en Andrew Glouberman, die laten zien hoe de puberteit het leven van jongens totaal verandert. Ze worden bijgestaan door hun vrienden en krijgen te maken met een aantal bovennatuurlijke wezens, zoals The Hormone Monster en The Ghost Of Duke Ellington.

  1. Am I Normal?
  2. What Is It About Boobs?
  3. The Shame Wizard
  4. Steve the Virgin
  5. The Planned Parenthood
  6. Drug Buddies
  7. Guy Town
  8. Dark Side of the Boob
  9. Smooch or Share
  10. The Department of Puberty
zoeken in:

avatar van daan258
Hier heb ik zin in


avatar van Esteban
3,0
Momenteel in de helft en ... Ik hoop dat de serie zich wat herpakt, laten we 't daar voorlopig op houden.

avatar van Robbie.T.
3,0
Oei, dit is inderdaad niet al te best Esteban. Ik heb de eerste aflevering gekeken en nu eigenlijk al geen zin meer om verder te kijken . Seizoen 1 was nog wel bijzonder leuk en zo veelbelovend...

avatar van Esteban
3,0
Oei ... En dan vond ik de eerste twee episodes van dit nieuwe seizoen nog het best. 't Is absoluut niet slecht, maar ik heb het gevoel dat de inspiratie wat op is en ook de samenhang die S1 had, ontbreekt. De duidelijke rode lijn die elk personage toch wel had, lijkt plaats gemaakt te hebben voor meer losstaande grappen. Dat coach Steve, toch wel het minst grappige karakter, nu plots zo hard naar de voorgrond komt, valt ook wat tegen. En het nieuwe fantasie-karakter werkt niet voor mij.

Maar goed, ik heb nog enkele afleveringen te gaan natuurlijk, wie weet.

avatar van Robbie.T.
3,0
Een hele magere 3*. Dit seizoen is niet te vergelijken met het eerste seizoen. Toen was het fris, lollig en origineel. Nu hebben de makers het meteen zoveel mogelijk uitgemolken door heel veel grappen in korte tijdsbestekken te willen proppen. De personages vliegen je om de oren en het lijkt om de 'quick fix' te gaan in plaats van het (nog enigszins) vernuftige dat seizoen 1 bracht. Beetje cheap dit seizoen en de lol is er wel vanaf.

avatar van Esteban
3,0
Uitgekeken. Ook hier een mindere score voor het tweede seizoen. Al vond ik dat de serie wel degelijk back on track raakte in de tweede helft. Dat geeft mij dan weer hoop dat een derde seizoen misschien opnieuw raak kan zitten. Hopelijk zal de soms pijnlijk ongrappige coach Steve terug meer naar de achtergrond verdwijnen. Vermoedelijk zien we het in de herfst van 2019.

avatar van legian
2,0
Dit is de zoveelste one hit wonder serie blijkt. In geen enkel opzicht komt dit in de buurt van het eerste seizoen. Het zit te vol met slechte en saaie grappen, nutteloze personage's en geeft veel te vele focus op (een) irritant personage(s). Pas als ze de portal doorgaan op het eind komt er een kleine opleving, al is dat alleen maar omdat daar een interessante wereld wordt neergezet.

avatar van Pepino
Had al afgehaakt bij de helft van het eerste seizoen. Iets sprak mij niet aan, maar ik kon nooit de vinger leggen op wat precies. Toen kwam ik dit filmpje tegen op Youtube en... ja, dat vatte de reden van mijn stoppen heel goed samen. Wat denken jullie?

avatar van Esteban
3,0
Hm. *wrijft over onbestaand sikje* Interessant om eens te zien wat een niet-fan er eigenlijk van denkt. Op de meeste vlakken moet ik toch besluiten dat ik er mij niet in kan vinden. Dat één of twee genoemde punten er voor zorgen dat iemand moeilijk in de show kan komen, is te begrijpen. De intermezzo's van Coach Steve waren ook hier een afknapper en de random geest-verschijning had mij niet meteen mee. Ik kan mij echter niet van de indruk ontdoen dat de maker van deze video zich omwille daarvan gewoon aan álles gaan ergeren is en hier al heel snel vervalt in een rondje eindeloos nitpicken, waar ik mij op mijn beurt enorm begon aan te storen. En zo is de cirkel weer rond.

avatar van Pepino
Het is veel nitpicken, inderdaad! Zo stoorde de animatiestijl mij helemaal niet. Referenties naar Seinfeld waren ook geen probleem voor me. Alsof het echt zó erg is dat de kinderen van een andere generatie zijn als toen die serie werd uitgezonden. En ik heb zélf nooit Seinfeld gekeken.

Er zijn echter enkele punten die hij aanhaalt waar ik volledig mee akkoord ga, en helaas behoren deze punten wat tot de hele show. Om te beginnen The Hormone Monster. Het had zó veel leuker geweest mocht alleen Andrew dat monster zien en horen. Een soort van stem in zijn hoofd, maar dan gevormd als een personage. Dit was, wat ook bij de maker van de video het geval was, wat ik aanvankelijk dacht bij het zien van de trailer. Helaas, iedereen kan te pas en te onpas dat monster zien, wat heel het speciale wegneemt. Misschien een nitpick van mijn kant, maar de serie had gewoon veel meer bijzonder geweest mocht dat monster iets uniek en alleen voor Andrew zijn. Het tweede is de humor. Persoonlijk ben ik gewoon geen fan van series die non-stop grappen naar je smijten zonder ademruimte. Die breaking of the 4th wall was daarbovenop meer pijnlijke 'hipdoenerij' dan echt grappig. Constante Breaking the 4th wall for the sake of it, zoals bij Deadpool ook het geval was, scoort nooit goed bij mij.
En dan Coach Steve... mja, als iemand gewoon weird is, zonder verdere diepgang, is dat vrij irritant.

Bon, een lange tekst eigenlijk voor een serie die ik alleen voor de helft zag. Jammer wel, want toen ik de trailer bekeek, had ik echt het idee dat dit een nieuwe favoriete Netflix-animatieserie ging worden. Helaas.

avatar van Esteban
3,0
Niet onredelijk, jouw visie. Dat (soms?) iedereen het monster kan zien, is inderdaad niet de best mogelijke keuze in dat opzicht, daar zit zeker iets in. Persoonlijk vond ik echter niet dat dit een spervuur aan grappen was. Althans niet in het eerste seizoen. De 4th wall breken is bij mij ook een wisselend succes. Bij Deadpool, goed voorbeeld overigens, stoorde ik mij er op den duur ook aan. "Jaja, ik wéét het al, kijk toch eens hoe grappig je bent, boy oh boy." - dacht ik al snel. Het begon vervelend te worden. Bij Big Mouth vond ik dit dan weer reuze meevallen.

Een tip : Nooit aan het tweede seizoen beginnen.

avatar van DionneDarko
2,0
Dit is mijn afwas serie. Gewoon for the sake om iets op te hebben staan. Maar ik ben me toch zo aan het ergeren aan alles dat ik bijna mijn servies kapot knijp. De schreeuwstemmen van die Coach Steve, Lola en zelfs dat domme lieveheersbeestje... Allejezus zeg! De show heeft constant domme humor of dingen zijn belabberd uitgewerkt. Idd zoals met dat hormoonmonster. Het 1e seizoen had ook al iets irritants maar liet me af en toe nog gniffelen. Maar dit 2e seizoen is gewoon wel crap. Vooral Coach Steve is niet te doen. Gewoon plaatsvervangende schaamte voor de makers wanneer die in beeld komt. Wat is dat slecht bedacht zeg. Maarja waarschijnlijk als er een nieuw seizoen komt zal ik wel weer kijken. De afwas staat er iedere dag weer.

avatar van Esteban
3,0
Op 8 februari 2019 verschijnt er een valentijn-special van Big Mouth, deze events vinden net na de gebeurtenissen in S2 plaats.

Big Mouth: My Furry Valentine | Official Trailer [HD] | Netflix - YouTube
Big Mouth (@bigmouth) on Twitter

avatar van Robbie.T.
3,0
Nou... die Valentijnsspecial had ik kunnen skippen. Ik merkte na tien minuten dat ik toch echt wel klaar ben met deze show. Ik heb de aflevering afgekeken, maar deed me niks. Om het cijfer voor heel dit seizoen nu aan te passen vind ik flauw; een hele magere 3* blijft staan.

avatar van Esteban
3,0
Nadat de reeks al verlengd werd voor een derde seizoen, is daar nog een deal met de animatiestudio bovenop gekomen. Meerbepaald drie extra seizoenen en enkele films. Dat zijn dus in totaal zes seizoenen tot nu toe. En mogelijk nog enkele specials.

avatar van Pepino
Hoeft niet hoor.

Gast
geplaatst: vandaag om 13:58 uur

geplaatst: vandaag om 13:58 uur

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.