• 9.378.761 stemmen

Hardcore Pawn: Chicago - Seizoen 1 (2013)

Show titel: Hardcore Pawn: Chicago

Afleveringen: 18

Speelduur: 6 uur en 36 minuten

Ontwikkeld door: Diane Best, Eric Bischoff, Jason Hervey en Richard Calderon

Met: Randy Cohen, Wayne Cohen en Elyse Cohen

Eerst uitgezonden op: truTV (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Hardcore Pawn: Chicago

Hardcore Pawn: Chicago neemt een kijkje achter de schermen bij misschien wel het beruchtste pandjeshuis van de stad. Het is één van de grootste en oudste pandjeshuizen van Chicago en elke dag is weer anders. Broertjes Randy en Wayne Cohen zwaaien de scepter in de zaak, maar ze zijn het zeker niet altijd met elkaar eens. Dit leidt dan ook geregeld tot de nodige discussies en competities. Daarnaast werken hun kinderen, Elyse en Nate, ook in de zaak.

Afleveringen Seizoen 1 (2013)

1. 1. Something's Missing

1 januari 2013 (22 minuten)

Een ring ter waarde van tachtigduizend dollar raakt zoek. Een klant gaat door het lint en een medewerker probeert een aantal foto's met handtekeningen van astronauten te laten controleren op echtheid.

2. 2. Wedding Crashers

8 januari 2013 (22 minuten)

Royal Pawn Shop verkoopt normaliter geen trouwjurken, maar Wayne wil voor deze keer wel een uitzondering maken. Het loopt minder goed dan gehoopt.

3. 3. Changing of the Guard

15 januari 2013 (22 minuten)

Randy merkt dat beveiligers Carlos en Rogers te laat komen en hun werk niet goed uitvoeren. Er wordt gestolen uit de winkel en Elyse wil de leiding nemen.

4. 4. The Kids Are All Right

22 januari 2013 (22 minuten)

Randy en Wayne gaan op bezoek bij een man die alle spullen uit zijn hobbykamer wil verkopen. Elyse en Nate moeten op de winkel passen.

5. 5. The Competition

29 januari 2013 (22 minuten)

Randy komt erachter dat Wayne een Rolex horloge doorverkocht heeft voor te weinig geld. Ze gaan een wedstrijdje met elkaar aan om te zien wie de betere verkoper is.

6. 6. Paranormal Pawn

5 februari 2013 (22 minuten)

Wayne en Randy krijgen een aantal items die van de vrijmetselaars geweest zijn. Hymie raakt geblesseerd aan zijn oog en moet naar het ziekenhuis.

7. 7. Two Heads Are Better Than One

12 februari 2013 (22 minuten)

Wayne gaat mee in een zielig verhaal van een klant en dit leidt tot een lastige situatie. Een voormalige gevangene zorgt voor de nodige dreiging in de winkel.

8. 8. A Dangerous Combination: Part 1

19 februari 2013 (22 minuten)

Een man wil een kluis uit de tijd van de gangster verkopen. Randy kan er helemaal niets mee, maar Wayne staat erop dat ze het item kopen.

9. 9. A Dangerous Combination: Part 2

26 februari 2013 (22 minuten)

Wayne probeert de kluis te openen die ze gekocht hebben, maar dit blijkt een uiterst lastige klus te zijn. Randy ziet er nog steeds helemaal niets in.

10. 10. Pawned Off

18 juni 2013 (22 minuten)

Een klant komt terug naar de winkel om zijn verpande item terug te halen. Het is echter per ongeluk doorverkocht. Wayne en Randy moeten er alles aan doen het item terug te krijgen.

11. 11. Hot or Not?

25 juni 2013 (22 minuten)

Wayne denkt dat hij een waarvolle stereoset op de kop getikt heeft, maar Randy denkt dat hij is opgelicht. Een detective komt even later de winkel binnen, op zoek naar gestolen goederen.

12. 12. Lucky Horseshoe?

2 juli 2013 (22 minuten)

Wayne koopt een hoefijzer dat van de beroemde jockey Willie Shoemaker geweest zou zijn. Daarnaast heeft hij een goede tip gekregen voor op de renbaan.

13. 13. Hot Dog Cart: Part 1

9 juli 2013 (22 minuten)

Carlos heeft er genoeg van dat hij te weinig betaald krijgt en besluit te vertrekken. Daarnaast kopen Randy en Wayne een wapenkoffer die wellicht van een gangster is geweest.

14. 14. Hot Dog Cart: Part 2

16 juli 2013 (22 minuten)

Wayne besluit een hotdog-kar te kopen. Hij komt er echter al snel achter dat het erg lastig is om deze kar daadwerkelijk in te zetten om geld mee te verdienen.

15. 15. Diamonds Are Forever

23 juli 2013 (22 minuten)

Randy en Wayne kopen een diamant voor zestigduizend dollar die wellicht onderdeel is van de buit van een overval in Londen in 1980.

16. 16. Comic Book Caper

30 juli 2013 (22 minuten)

Een moeder probeert de stripboeken van haar zoon te verkopen, maar volgens de ingehuurde expert van Wayne en Randy zijn ze niets waard. Het lijkt er echter op dat hier iets niet in de haak is.

17. 17. Russian Roulette

6 augustus 2013 (22 minuten)

Wayne krijgt veel telefoontjes van Degrassi, de man die hem de hotdog-kar verkocht heeft. Ondertussen denkt Randy dat Wayne op een andere manier besodemieterd is.

18. 18. Swap Meet Millionaires

25 augustus 2013 (22 minuten)

Randy en Wayne gaan naar een rommelmarkt waar ze de waarde van bepaalde items gaan bepalen. Ze komen een mogelijk zeer waardevol schilderij tegen.

avatar van Shaky

Shaky

Niet leuk genoeg om een 'guilty pleasure' te noemen, maar ik vind dit soort series prettig om als achtergrond op te zetten. Als ik dit serieus geconcentreerd moet kijken, zou ik zeer snel afhaken maar als nietszeggend tussendoortje geef ik het een zesje.