• 8.903.720 stemmen

Nanatsu no Taizai (2014-2021)

5 seizoenen

Ontwikkeld door: Tensai Okamura

Met onder meer: Yuki Kaji, Misaki Kuno en Sora Amamiya

Oorspronkelijke taal: Japans

Release datum: zondag 5 oktober 2014

Eerst uitgezonden op: MBS (Japan)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Nanatsu no Taizai

De "Zeven dodelijke zonden" is een groep ridders die samen het koninkrijk van Britannia omver hebben geworpen. Er wordt gezegd dat deze zijn uitgeroeid door de Heilige Ridders maar sommige mensen zeggen dat ze nog steeds bestaan. Tien jaar na de val van het koninkrijk hebben de Heilige Ridders het koninkrijk overgenomen en de koning vermoord. Ze zijn de nieuwe vreselijke heersers van het land. Elizabeth, de derde dochter van de koning, gaat op avontuur om de "Zeven dodelijke zonden" te vinden en hun hulp te vragen om het koninkrijk terug te veroveren.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Acteurs en Actrices

Meningen over Nanatsu no Taizai

avatar van centurion81

centurion81

woensdag 30 november 2016
Nanatsu no Taizai seizoen 1 En wat een geweldige anime was dit! Hulde aan Netflix! Veel humor, een prachtig verhaal in een heel mooie wereld. Ik hou ook wel van deze wat "lichtvoetiger", cartoony animatie