• 10.796 nieuwsartikelen
  • 162.332 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.983 acteurs
  • 193.279 gebruikers
  • 8.985.897 stemmen
Avatar
 
banner banner

StartUp - Seizoen 2 (2017)

3,52 26 stemmen

Show titel: StartUp

IMDb beoordeling: 7,8 (30.219)

Afleveringen: 10

Speelduur: 7 uur en 21 minuten

Ontwikkeld door: Ben Ketai

Met: Adam Brody, Edi Gathegi en Martin Freeman

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: donderdag 28 september 2017

Eerst uitgezonden op: Crackle (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • CANAL+ Bekijk seizoen 2 via CANAL+
  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot StartUp

Een wanhopige bankier moet gestolen geld verbergen, een Haïtiaans-Amerikaanse bendemeester wil legaal te werk gaan, en een Cubaans-Amerikaanse hacker heeft een idee dat de toekomst van het geld radicaal zal veranderen. Ze worden gedwongen om samen te werken, en creëren zo onbewust hun versie van de Amerikaanse droom.

Afleveringen Seizoen 2 (2017)

  1. 1. Disruption

    28 september 2017 (48 minuten)

    De familie Morales is in diepe rouw na de zinloze dood van Delfia, en Izzy (Otmara Marrero) kan alleen maar aan wraak denken. Rask (Martin Freeman) sluit een deal met de Russische bendeleider Vera (Vera Cherny). Zij offert een van haar mannen op als zondebok voor Rasks daad. Nick vreest dat hij de volgende is op de moordlijst van de Russen, maar Vera heeft iets anders voor hem in petto.

  2. 2. Bleeding Edge

    28 september 2017 (43 minuten)

    Nick (Adam Brody) is vastberaden om zijn leven weer op de rit te krijgen en sluit een meedogenloze deal met Rask. Izzy weet zich nog net op tijd terug te trekken voor ze een catastrofale fout begaat, maar haar grote misstap blijft niet onopgemerkt. Nadat Ronald Izzy heeft benaderd voor hulp bij zijn nieuwe project, heeft hij nog maar een paar opties over om de druk op zijn bende te verlagen.

  3. 3. Early Adopters

    28 september 2017 (45 minuten)

    Nick heeft een onverwachte ontmoeting met een oude vriend van zijn vader, de rijke en enigmatische Wes Chandler (Ron Perlman). Ronald en Izzy willen hun plan voor ArakNet in werking stellen, maar dan verschijnt Nick met een verrassend voorstel. Rask ziet zijn toekomst somber in en doet er alles aan om zijn fouten recht te zetten.

  4. 4. Loss

    28 september 2017 (45 minuten)

    Na een ontmoedigende ontdekking smeedt het trio een nieuw plan. Izzy vraagt een belangrijk persoon uit haar verleden om hulp. Nick krijgt te maken met een tegenslag terwijl hij een glimp opvangt van de vreemde wereld van Wes Chandler. Het kost Ronald veel bloed, zweet en tranen om zijn team over te halen het nieuwe bedrijfsplan te steunen.

  5. 5. Pivot

    28 september 2017 (43 minuten)

    Een verwoestende tragedie dwingt Ronald om een zware beslissing te maken. Izzy zit diep in de problemen wanneer ze dankzij een stoutmoedig plan in het vizier van de Russen komt. Nick weet eindelijk Wes’ aandacht te trekken met behulp van Wes’ dochter Mara.

  6. 6. Liabilities

    28 september 2017 (45 minuten)

    Rask doet een dappere poging om zijn fouten recht te zetten. Nadat Izzy een bijna-doodervaring heeft gehad, neemt ze contact op met een oude vriend. Ronald en Nick verdedigen Izzy wanneer ze de toekomst van hun bedrijf heroverwegen. De groep vreest dat ArakNets verleden Wes zal afschrikken.

  7. 7. Growth Hacking

    28 september 2017 (44 minuten)

    ArakNet probeert de grootste concurrent te slim af te zijn terwijl Izzy botst met het team. Rask herstelt, maar zijn bloederige verleden dreigt weer de kop op te steken. Wes, Nick en Mara zetten alles op alles om ArakNets imago op te vijzelen. Ronald maakt een keuze die hij heel lang heeft geprobeerd uit te stellen.

  8. 8. Opportunity Cost

    28 september 2017 (42 minuten)

    Nadat Ronald voor een grote doorbraak bij ArakNet heeft gezorgd, probeert hij te voldoen aan de hoge verwachtingen van het team. De Russen brengen ArakNet veel schade toe met een achterbakse zet en Nick en Izzy zinnen op wraak.

  9. 9. Leverage

    28 september 2017 (44 minuten)

    Terwijl ArakNet een grote overwinning behaalt, probeert Ronald zijn leven op de rit te krijgen voor het te laat is. De Russen willen vrede sluiten, maar onder hun voorwaarden. Dit zorgt voor onenigheid binnen het bedrijf, waarbij Izzy aan zichzelf begint te twijfelen. Net als ArakNet een controversiële zet wil doen, verschijnt er een nieuwe vijand uit onverwachte hoek.

  10. 10. Soul Proprietor

    28 september 2017 (42 minuten)

    Izzy benadert Rask met een voorstel. Tamara geeft Ronald het zetje dat hij nodig had om zijn leven te veranderen. Nick doet een verontrustende ontdekking terwijl Izzy een verwoestend plan tot uitvoer brengt in een poging om ArakNets vijanden uit te schakelen.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van stinissen

stinissen (crew series)

  • 22196 berichten
  • 66792 stemmen

Seizoen 3 is ook al in de maak.


avatar van cor1946

cor1946

  • 1062 berichten
  • 1500 stemmen

Weer begonnen aan seizoen 2 na een redelijk seizoen 1.


avatar van cor1946

cor1946

  • 1062 berichten
  • 1500 stemmen

Niks schokkend soms traag, op naar seizoen 3


avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

  • 4404 berichten
  • 2021 stemmen

Het tweede seizoen is een verademing ten opzichte van het eerste wat betreft technisch mumbo-jumbo.

Als je wel eens een toetsenbord hebt aangeraakt dan had je door dat bijna alles uit seizoen 1 bullshit was, wat dat betreft is seizoen 2 een stuk realistischer.

Op 1 ding na dan; dat is dat ze precies de locatie kunnen uitpeilen van een darknet gebruiker, laat dat nou net precies hetgeen zijn waarom mensen een darknet gebruiken Maar goed, het is in elk geval beter dan seizoen 1.

Izzy is veruit het meest irritante personage en door sommige stukjes moet je als kijker jezelf echt even heen slepen, maar er zitten genoeg briljant geschreven scènes in ter compensatie. Al met al nog steeds geen topserie maar wel een prima wegkijker.


best boeiende serie, wel overdreven veel sex-scenes, tot het irritante toe


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.