• 9.374.495 stemmen

Welke serie volg je momenteel?

ZAP!

Better call Saul s3 klaar. Het kan nog even duren voor ik aan s4 ga beginnen, dus alweer even begonnen met Breaking Bad opnieuw te kijken.

Vanavond (gelukkig!) het laatste deel van 'Ik weet wie je bent' en daaraan vooraf Killing Eve, beide op NPO3.

Quarry ga ik volgend weekend doen, denk ik.

Dogie Hogan

Zaterdag j.l. 't laatste deel van miniserie Vanity Fair gezien. De slechtste van al die zg. kostuumdrama's. Letterlijk een drama qua scénario en acteren.

ZAP!

Blij dat we die gemist hebben dan...

ZAP!

Alsnog begonnen met Luther s1, ep.1 - heel aardig, eigenlijk.

Shaky

Une Chance de Trop af, nu weer even een verstand-op-0-serie: Sick Note - Seizoen 1 (2017).

Hier thuis hebben we samen Peaky Blinders - seizoen 1 af, dus morgen beginnen we aan Peaky Blinders - Seizoen 2 (2014)

Shaky

Omdat ik wil weten of het beter wordt: Sick Note - Seizoen 2 (2018)

jakkepoes_mm

Asia's got talent 2017 op de Thaise zender. Met The Sacred Riana als zeer spooky act.

The Sacred Riana | All Performances | Asia's Got Talent | Magician's Got Talent - YouTube - m.youtube.com

ZAP!

Verder met Breaking Bad - als je d'r één keer in zit...

Vanavond nog 2 afl. Trapped en Quarry zal even moeten wachten. Uiteraard 'tussendoor': Luther, Maigret, Lewis en Wallander. Misschien nog es een afl. Louie hier en daar.

avatar van renzoroy_mm

renzoroy_mm

Dit weekend heel de nieuwe N.O. Tidelands gekeken

ZAP!

Louie s1 even tussendoor gekeken.

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Na het afronden van Game of Thrones - Seizoen 5 (2015) was ik aan het twijfelen of ik nou aan Prison Break of Breaking Bad zou gaan beginnen. Na een lange brainstormsessie heb ik uiteindelijk besloten om aan Westworld - Seizoen 1 (2016) te beginnen, om mezelf nog wat meer bedenktijd te gunnen

The Paradise - seizoen 1 + 2 (medium: DVD) "afgerond"; begonnen aan:

Overspel - seizoen 1 t/m 3 (medium: Blu-ray), en "tussendoor":

The Crown - seizoen 2 (medium: Blu-ray)

ZAP!

I, Claudius (1976) t/m ep.9 gekeken. Lang geleden dat ik het zag en het is wel taaie kost, maar ook razend interessant!

jakkepoes_mm

Luther seizoen 5 begint vandaag op BBC en BBC First.. Heb serie 4 als voorproefje gekeken.

Verder Redbad op NPO3 als serie te zien die ook mijn aandacht gaat krijgen.

Happy New Year iedereen.

Shaky

Nieuw jaar, nieuwe series om te gaan bekijken. Ik begin met deze: Amigo's - Seizoen 1 (2015-2016).

Esteban

Jan & Feb zullen Vlaamsche maanden worden, denk ik. Er gaat ongelooflijk veel tegelijkertijd van start, terwijl enkele series nog lopen.

- De Dag (S1) VIER

- De Luizenmoeder (S1) VTM (remake)

- Dertigers (S1) EEN

- Eigen Kweek (S3) EEN

- Gent West (S2) VIER

- Over Water (S1) EEN

- Studio Tarara (S1) VTM

- Undercover (S1) EEN

- Zie Mij Graag (S2) EEN

En ik vergeet vast nog iets.

Shaky

Naast Amigo's ook maar als tussendoortje Brooklyn Nine-Nine - Seizoen 4 (2016-2017) opgezet. Daarnaast zijn we thuis samen begonnen aan Luther - Seizoen 5 (2019).

Dogie Hogan

- UFO - seizoen 1 (medium: Blu-ray) *)

- Poldark - seizoen 1 (medium: NPO) **)

- Victoria - Seizoen 1 + 2 (medium: Blu-ray)

Planning:

- Springvloed - seizoen 2 (medium ?) ***)

- Judas - seizoen 1 (medium: RTL4)

*) UFO als "tussendoor": omdat het losse "stand-alone" afleveringen betreft, deze prachtige serie (die niet op TV-meter te vinden is) over een langere periode uitgesmeerd.

**) Bij voorkeur deze Blu-ray boxset met seizoen 1 t/m 4 gehad, maar is nog steeds niet in NL met NL-subs uitgeven.

***) Onbegrijpelijk, dat Lumiere seizoen 1 wel op Blu-ray uitgebracht heeft, maar seizoen 2 alleen op DVD...

jakkepoes_mm

Mr Pickles. De Buit. In Overtreding, Paleis voor een prikkie, Springvloed serie 2

Shaky

Begonnen met Cuckoo - Seizoen 4 (2018) als tussendoortje.

ZAP! schreef:

Ep. 10 en 11 ook weer gezien. Gaat langzaam, maar dan kan 't ook even nawerken. Op naar 12 en 13 (ook al geeft TvM maar t/m 12 aan - ik geloof omdat de 1e twee afl. oorspronkelijk op één avond zijn uitgezonden)!

jakkepoes_mm

Magnum is weer nieuw leven in geblazen. Best leuk om te zien. Heb hem al ingezonden.

jakkepoes_mm schreef:

Magnum is weer nieuw leven in geblazen...

Weer met Tom Selleck? Die andere acteur is in ieder geval al overleden...

ZAP! schreef:

Weer met Tom Selleck?

Neen, met Jay Hernandez. My oh my.

Nee, niks voor mij...

avatar van NRT

NRT

Esteban schreef:

- De Dag (S1) VIER

- De Luizenmoeder (S1) VTM (remake)

- Dertigers (S1) EEN

- Eigen Kweek (S3) EEN

- Gent West (S2) VIER

- Over Water (S1) EEN

- Studio Tarara (S1) VTM

- Undercover (S1) EEN

- Zie Mij Graag (S2) EEN

En ik vergeet vast nog iets.

Dertigers vind ik een verrassend goede serie. Dagelijkse guilty pleasure. Heeft een klein beetje weg van een soap, alleen is dit heel wat realistischer en minder overdreven.

Esteban

'k Moet zeggen dat ik het tegen alle verwachtingen in eveneens kan smaken. De acteerprestaties zijn niet altijd even geloofwaardig, maar het weet in al z'n eenvoud wel te boeien. Het doet me nog het meest denken aan een hedendaagse en meer realistische versie van de Kaat en Co soap.

Shaky

Brooklyn Nine-Nine - seizoen 4 gezien, Cuckoo - seizoen 4 gezien, door met Brooklyn Nine-Nine - Seizoen 5 (2017-2018).

Shaky

Thuis samen begonnen aan Bron - Seizoen 4 (2018), de hoge cijfers hier op de site zorgen voor hoge verwachtingen!