• 9.381.247 stemmen

Series/seizoenen toevoegen aan de site

Shaky

beek0369 ieder seizoen van een serie heeft dezelfde IMDB code, dit is dus geen enkel probleem. Gebruik die IMDB code van de serie en vul bij 'seizoen' nummertje 5 in: dat komt helemaal goed.

Ach zo, bedankt!

ZAP!

Ik zie Investigation Discovery niet in de lijst van zenders staan, kan deze worden toegevoegd?

beek0369 toegevoegd!

Super!

ZAP!

Ik denk eraan Maigret toe te voegen. Imdb geeft echter 1 seizoen van maar liefst 54 aflevering aan, terwijl TVDB 15 seizoenen aangeeft (lijkt me realistischer) - mag ik dat voor deze keer aanhouden? Wiki heeft het dan weer over 14 seizoenen, maar soit...

brawljeff

beek0369 ik neig ook naar 15 losse seizoenen, maar we gaan het even bespreken. Ik kom er bij je op terug! Tot die tijd zou ik even wachten met toevoegen.

Prima, geen haast.

ZAP!

Bij toevoegen Maigret s1 verschijnt in beeld: "Onderstaande gegevens voor de gehele serie staan momenteel in de wachtrij, bij een toevoeging van een ander seizoen van deze serie." Zou die inzending niet gewoon even verwijderd kunnen worden, want daar klopt niet veel van.

En er worden automatisch 54 afleveringen opgehaald, maar ik zie niet hoe ik die kan reduceren tot de juiste 6...?

Shaky

beek0369 wanneer je afleveringen die je niet gebruikt, helemaal leeg laat dan worden ze automatisch verwijderd bij het uploaden naar de site wanneer deze goedgekeurd is.

ZAP!

Okay, en mijn eerste vraag / verzoek?

ZAP!

P.s.: moet ik dan bij elke aflevering de titel, tijdsduur en de uitzenddatum ook gaan weghalen?

Shaky

Dit betreft een seizoen dat eerder door een andere user is ingebracht. Deze zou verbeterd kunnen worden. Anders bespreek ik dit even met de crew om te zien of we die inzending eventueel weghalen: verbeteren mag in ieder geval altijd vanuit de 'rejections' lijst.

Ja; helemaal leegmaken.

ZAP!

1: Veel gegevens van dat ingestuurde seizoen duiken op bij mijn toevoeging en die kan ik nu niet veranderen, vandaar.

2: Kan daar niet een 'knopje' voor komen? Is nogal wat werk zo.

Shaky

ZAP!, binnen de crew geven we de tip en het advies de serie vanuit de rejections lijst te gaan gebruiken. Daar zijn de overige afleveringen reeds weggehaald en daar kunnen de ongewenste gegevens aangepast worden.

Op dit moment is daar nog geen knopje voor, wellicht dat dit iets is dat in de toekomst komt.

ZAP!

Heb nog even gekeken naar die in de rejections lijst, maar daar staat dat de toevoeging seizoen 9 betreft, en ik zou graag op volgorde toevoegen (te beginnen met s1 uiteraard). En s9 kan ik daar niet aanpassen naar 1. Ik denk trouwens dat het daar ook de bedoeling was s1 toe te voegen, aangezien de plots daarmee overeenkomen.

ZAP!, als het goed is kun je aan de slag nu met seizoen 1

ZAP!

Bedankt voor alle moeite!

ZAP!

De nieuwe Maigret serie met Rowan Atkinson in de hoofdrol, is die ook toevoegbaar? Op Imdb staan de afleveringen als losse films vermeld, maar TVDB en Wiki geven iets anders aan: klik en klik. Ook BBC First zendt ze op die manier uit.

brawljeff

Ik denk het wel, maar we gaan het overleggen. Even geduld dus.

brawljeff

Niet ieder crewlid is deze week in de gelegenheid te reageren, maar wij hebben genoeg bronnen om dit als serie te zien. Je kan ze toevoegen beek0369

avatar van DjFrankie

DjFrankie

Johan Falk staat op IMDB als losse afleveringen, echter dit is gewoon een serie die al 3 seizoenen loopt.

De 3 pre serie films staan op moviemeter maar de rest kan daar niet op omdat dit een serie is, en hier kan die niet op omdat IMDB losse afleveringen hanteerd wat dus eigenlijk niet klopt.

Jakob Eklund - IMDb 2009 2012 en 2015

Serie

Johan Falk - Wikipedia - nl.wikipedia.org

Johan Falk (DVD) - ​Allesoverfilm.nl | filmrecensies, hardware reviews, nieuws en nog veel meer...

bol.com | Johan Falk - Seizoen 1, Joel Kinnaman, Mikael Tornving & Meliz Karlge di Grado

Wij zijn deze serie nu aan het kijken en hij is erg tof.

Kan ik die wel toevoegen?

ZAP!

Mag het bij Beck (TV Series 1997– ) - IMDb volstaan dat ik alleen Lars Blomgren (en misschien nog Thomas Lydholm) invoer als ontwikkelaars? Op Imdb staat namelijk een hele waslijst aan ex. producers en wiki geeft deze 2 namen aan als producers terwijl ze op Imdb ook ex. producers zijn...

brawljeff

beek0369 dat lijken mij inderdaad de twee meest geschikte personen om als ontwikkelaar in te vullen.

Thanks!

avatar van stinissen

stinissen (crew series)

Ik zag het al aangepast , sorry.

ZAP!

Bij het toevoegen van Maigret Sets a Trap (TV Movie 2016) - IMDb : moet ik dan de voorgaande Imdb-url gebruiken? Zij zien het immers als losstaande films...

avatar van tommykonijn

tommykonijn

ZAP! schreef:

Ik zal even overleggen met de andere crewleden. Bij miniseries weet ik dat ze later handmatig kunnen worden samengevoegd als één serie, dat is volgens mij bijvoorbeeld de bedoeling met de Bassie en Adriaan series, maar dat durf ik in dit geval even niet met zekerheid te zeggen.