- Home
- Serieforum
- De Site - Algemeen
- Het grote opmerkingen / feedback topic
Het grote opmerkingen / feedback topic
mrdig
hmm bovenste link plak ik nu in dit bericht:
Battlestar Galactica (TV Series 2004?2009) - Episodes - IMDb
en klik op bericht plaatsen
Jordy
Ah inderdaad. Ik zet het op de centrale lijst
Michael_1980_mm
Momenteel kun je per serie/seizoen niet meer dan 3 afleveringen toevoegen.
Jordy
daar lijken anderen geen last van te hebben?
Jordy
Als ik via mijn lijsten een serie aanklik kom ik heel ergens anders uit. Als ik bijvoorbeeld klik op Breaking Bad kom ik uit bij Friends, seizoen 10.
jerome998
Momenteel kun je per serie/seizoen niet meer dan 3 afleveringen toevoegen.
Ik merk wel dat bij al mijn voorgaande toevoegingen het aantal afleveringen, afleveringtitels, tijdsduur en uitzenddata automatisch van IMDb werden opgehaald. Toen ik vanochtend Avatar: The Last Airbender ging toevoegen waren deze gegevens niet opgehaald en heb ik deze handmatig ingevuld. Nu merk ik hetzelfde bij seizoen 6 van The Simpsons. Aflevering 1, 2 en 3 bevatten geen opgehaalde gegevens, daarna staat er de optie 'aflevering toevoegen'.
Michael_1980_mm
Inderdaad. Ik heb nog eens gekeken en ik heb dit ook. Ik neem aan iedereen?
Mad Man Mundt
Als ik bij een seizoen aanvink om hem aan mijn 'in bezit' map toe te voegen, voegt hij gelijk alle seizoenen in de serie toe aan die map.
Jordy
Nee, de bijbehorende serie. Er is (nog) geen mogelijkheid om individuele seizoenen aan Mijn Series toe te voegen.
Pastichio Rocker_mm
Misschien handig om een 'markeer alles' knop toe te voegen? Bij series zoals Twin Peaks S2 moet je anders 22 episodes aanklikken als je alles hebt gezien.
jarno1975 (Moderator series)
Dat kan al door de onderste ster aan te klikken.
Jordy
Je kunt daarnaast ook shift-click doen, dan markeert ie alles tot de aangeklikte aflevering
Bij Series > Toplijsten en favorieten > Toplijsten (centraal topic):
Ook het facebook gebeuren werkt nog niet.
stinissen (crew series)
Ja ik krijg een popupje met de volgende melding Er is een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
DonOswaldo
- 1931 stemmen
Ik krijg die foutmelding niet..
stinissen (crew series)
Ik krijg die foutmelding niet..
Heb je bij instellingen de optie aangeklikt bij het delen deze namelijk Ik wil dat bij nieuwe stemmen gevraagd wordt om een bericht op Facebook te plaatsen
Jordy
Mocht iemand meer info kunnen geven over deze foutmelding dan hoor ik het graag. Bij mij werkt het wel, dus kan het tot die tijd helaas niet oplossen.
Jordy
welke serie / seizoen doen jullie dit? screenshot blijft welkom
mrdig
Net bij Da Vinci's Demons, Seizoen 1 geprobeerd.
Screenshot:
Zelf vermoedde ik dat er cookies van andere meter sites in de weg zaten. Ik deel nl ook stemmen via facebook op games- en moviemeter. Maar in een chrome incognito scherm gaat het ook mis en ook in macos - firefox (waarin ik nooit de meter sites bezoek). Misschien heeft het te maken met een foutief facebook app id? Hoe dan ook, succes
Jordy
Misschien heeft het te maken met een foutief facebook app id?
dan zou het voor iedereen kapot moeten zijn
Kun je de volledige url eens plaatsen die je in de bovenste balk ziet? bedankt
Jordy
en nu? heb nog wat instellingen aangepast op FB