• 150.480 films
 • 8.470 series
 • 25.755 seizoenen
 • 566.136 acteurs
 • 325.853 gebruikers
 • 8.557.462 stemmen
Avatar
 
Frank Lammers twijfelde niet over terugkeer als 'Massa is Kassa'-voice over: 'Geen oordeel over'

Frank Lammers twijfelde niet over terugkeer als 'Massa is Kassa'-voice over: 'Geen oordeel over'

Donderdag 22 september 2022 om 09:43, door Dion Olbach
Frank Lammers twijfelde niet over terugkeer als 'Massa is Kassa'-voice over: 'Geen oordeel over'

De Nederlandse acteur en presentator Frank Lammers heeft niet getwijfeld om terug te keren als voice-over van het programma Massa is KassaDat vertelt hij in de microfoon van RTL Boulevard. Volgens de Brabander weet hij nog te weinig over de situatie om er een oordeel over te vellen. Datzelfde geldt voor de vermeende witwaspraktijken bij supermarktketen Jumbo. 

Acteur en presentator Frank Lammers was ook na de hele controverse rondom de mishandeling van Nicol Kremers door haar partner Peter Gillis gewoon te horen als voice-over in het nieuwe seizoen van diens programma Massa is Kassa. Gevraagd naar de hele situatie door RTL Boulevard, antwoordt Lammers dat hij daar niet lang over hoefde na te denken. "Tegenwoordig met de media moet je iemand cancelen. Ik weet niet wat daar allemaal gebeurd is, dus ik ga daar helemaal geen oordeel over vellen," zo zegt hij. "Daar zijn andere mensen voor. En dat zou iedereen moeten doen: het bij de mensen laten die er verstand van hebben." 

Dat geldt overigens ook voor het onderzoek van de FIOD naar de mogelijke witwaspraktijken bij supermarktketen Jumbo, waarvoor Lammers al een tijdje de reclames doet. "Ik heb hem (Frits van Eerd, red.) proberen te contacten, maar verder weet ik daar niets van," klinkt het. "Ik vind het heel vervelend, vooral voor hemzelf. Ik weet niet wat er aan de hand is, niemand weet dat nog. Dus laten we rustig wachten tot we echt weten wat er aan de hand is."

Opmerking in Massa is Kassa

In de afgelopen afleveringen van de realityserie rondom de vakantieparkhouder maakte Lammers meerdere keren een suggestieve opmerking over de hele situatie tussen hem en zijn vriendin. Zo was er een scène, waarin het stel bij de ouders van Kremers op bezoek was en daar tot haar onvrede soep te eten kregen tijdens een barbecue. Toen Gillis vervolgens door bleef zeuren over het feit dat ze haar bordje leeg moest eten, was de maat voor haar vol. "Houd op, of ik steek die vork straks in je neus!" beet Kremers van zich af, waarop de voice-over inhaakte met de opmerking: 'Was die barbecue soms eind mei?' Een ander moment was tijdens de eerste aflevering. De Undercover-acteur deelde daar een sneer uit aan Gillis toen deze zijn catchphrase 'catastrofe!' riep. ‘Catastrofe? Dat zei zijn advocaat óók!’ klonk toen het antwoord van Lammers.

Met de opmerking refereert Frank Lammers aan de beschuldigingen van mishandeling die vorige maand tegen Gillis werden gedaan. De parkhouder zou Kremers op 29 mei op zijn vakantiepark Prinsenmeer in Ommel op diverse manieren hebben mishandeld. Hierbij werd de politie ingeschakeld, die de ondernemer arresteerde en hem een nacht in de cel liet doorbrengen. Gillis en Kremers ontkenden aanvankelijk stellig tegenover de pers dat ze bij het incident betrokken waren, maar later gaven ze via hun advocaat toe. 

MovieMeter video

Reacties (3)

MovieMeter is niet de plek om maatschappelijk-politieke discussies te voeren.


Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op MovieMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.
zoeken in:
avatar van joopie18

joopie18

 • 115 berichten
 • 1 stemmen

Geld stinkt niet.


avatar van Flipman

Flipman

 • 5876 berichten
 • 1029 stemmen

FLIPMAN ARRIVEERT RUIMSCHOOTS OP TIJD OP STATION

Hij ging als een trein en stapte toen pas in!

Archibald Wijle

Leeuwarden, 22 september 2022 10:40 uur LAATSTE UPDATE: 12:03 uur

Inwoners van Heerenveen worden dagelijks getrakteerd op dezelfde wervelwind. Dat is echter geen meteorlogisch verschijnsel, maar een heuse Flipman die zich als een razende gek naar het station begeeft om net niet de trein te hoeven missen!

Het viel meerdere inwoners van deze centrale Friese plaats echter op dat het vanochtend behoorlijk windstil bleef. 'Waarschijnlijk is-ie ziek,' aldus een schouderophalende voorbijganger.

Niets was minder waar; de beste man had niet in de gaten dat de MovieMeter gebruiker hem om klokslag 08:57 uur kalmpjes voorbijliep! Slechts één omwonende herkende de notoire laatkomer op de beelden die zij terugkeek op haar bewakingscamera.

'Mijn bewakingssysteem is behoorlijk geavanceerd en toont veel details wanneer je opgenomen beelden pauzeert,' zo legt ze uit. 'Ondanks de hoge snelheid waarmee hij langs mijn woning snelt, weet ik ongeveer hoe hij eruitziet. Hij kleedt zich namelijk heel vaak hetzelfde. Zijn kapsel is onmiskenbaar, maar ik heb hem nog nooit zonder zonnebril gezien.' Was er toch enige twijfel over de identiteit van de wandelaar die haar rijtjeswoning rond de klok van negen passeerde? 'Nee,' antwoordt ze stellig. 'Kijk maar. Dat t-shirt met die banaan - albumhoes van The Velvet Underground & Nico, red. - droeg hij gisteren ook!'

Deze krant kon de conductrice die een van inspanning hijgende Flipman op de meeste werkdagen op de trein af ziet rennen te spreken krijgen. 'Ik wachtte enkele seconden langer dan ik zou moeten met het sluiten van de deuren om hem nog één kans te geven. De diensregeling liep daarbij geen gevaar. Groot was dan ook mijn verbazing toen ik hem zag zitten in het voorste treinstel toen we eenmaal waren vertrokken! Hij glimlachte vriendelijk bij het overhandigen van zijn OV-chipkaart en wenste me een "goeiemorgen". Ik was zo verbaasd dat ik geen woord kon uitbrengen. Bijna liet ik zelfs zijn kaart vallen toen ik hem terug wilde geven, ik was het spoor volledig bijster!'

Menigeen vraagt zich af of Flipman een nieuwe trend is gestart, maar een vaste medepassagier schudt zijn hoofd. 'Structureel op tijd komen? Nee,' zegt hij beslist. 'Die trein rijdt aan hem voorbij.'


avatar van joshua1988

joshua1988

 • 148 berichten
 • 1408 stemmen

irritant & onecht figuur wiens stem ik t meest van alle gelijk wegzap...

je moet wel heel laag gezakt zijn, of een torenhoge energierekening hebben, om lachend reclame te willen maken voor WC-rollen of je achterlijk doen voorkomen met speelgoed RB-bolides van dezelfde grutter. Kom, ik ga weer anoniem aan t werk -;)