menu

Film / Filmgames / Knock Out 2009 (Stemverplichting)

zoeken in:
avatar van The One Ring
5-6 Perfect Blue!

Knap dat die de finale haalt.

avatar van Goldenskull
Maakt iemand de comeback nog even compleet?

avatar van Goldenskull
Dan is de winnaar (helaas) Dolls. Geen slechte winnaar, maar niet echt verrassend, was vanaf het begin al een favoriet in mijn ogen.

In ieder geval een blijvertje wat mij betreft zo'n stemverplichting KO (misschien ook een keer doen met de top250). Deze duurde een kleine 2 jaar .

avatar van Observator
Was dat de ontknoping van een twee jaar durende Knock-Out? Dan doe ik toch even

Prachtige winnaar! Best verrassend.

Dank voor de organisatie.

avatar van Spetie
Goldenskull schreef:

In ieder geval een blijvertje wat mij betreft zo'n stemverplichting KO (misschien ook een keer doen met de top250). Deze duurde een kleine 2 jaar .


Eens, ik vond het weer een ontzettend leuke KO en heb mede hierdoor weer heel wat leuke films gezien. Moeten we maar weer snel mee beginnen wat mij betreft.

De winnaar is niet zo verrassend. Staat ook hoog in de Ladder en die kent grotendeels dezelfde deelnemers als deze KO.

avatar van FillumGek
6-6

Maar goed, misschien is dit dan een teken om Dolls eindelijk eens te gaan zien.

avatar van Observator
Spetie schreef:
De winnaar is niet zo verrassend. Staat ook hoog in de Ladder en die kent grotendeels dezelfde deelnemers als deze KO.
Da's wel waar. Toch had ik bij aanvang Dolls niet tot de favorieten gerekend.


...ik heb welgeteld 23 keer gestemd, zie ik nu.

avatar van maxcomthrilla
Een mooie winnaar, al zaten er nog vele mooiere films tussen.

Dankzij deze knock - out heb ik in ieder geval The Last Seduction aangeschaft. Een film waar ik tot voor kort nog nooit van gehoord had, totdat hij het hier bijna tot de finale schopte. De film blijkt zelfs in het boek 1.001 films....te staan.

Verder ben ik ook helemaal in voor een knock - out beste film ( Top 250 ).

avatar van Erwinner
Ja leuk, wie zet hem even op ?

avatar van Goldenskull
maxcomthrilla schreef:
Dankzij deze knock - out heb ik in ieder geval The Last Seduction aangeschaft.Ik wil hem wel opzetten, maar dan pas over ongeveer één à anderhalve maand, vanaf dan heb ik ook een stuk meer tijd om eindelijk de rest van de top250 te bekijken (ik zit geloof ik op 230 ofzo). Of we moeten aanvullen met de 6 titels die de top250 net niet halen of met de bovenste van de top recent hebben we het later nog wel over (of eventueel zelfs met de 6 hoogstscorende IMDB titels die niet in de MM top250 staan).

avatar van Apollinisch
Prima, maar dan start ik tegelijkertijd dezelfde KO zonder stemverplichting.

avatar van Spetie
Waarom dan?

Reinbo
Goed idee! Lijkt me een leuk experiment. Kijken in hoeverre het verloop amders is. Maar dan moet je wel dezelfde loting aks startpunt nemen.

avatar van Onderhond
Ik vind het uiteindelijk niet zoveel deze stemverplichting KOs, het ironische is dat de uitslag uiteindelijk nog sterker door een select clubje individuen wordt bepaald.

avatar van kos
kos
Het is alleen al de moeite waard omdat het eens wat anders is dan de hele rits KO's hier waarop Jan en Alleman stemt die werkelijk geen idee hebben waar ze op of tegen stemmen.

avatar van Onderhond
Toch geloof ik niet dat het in 95% van de gevallen een stem zou veranderen, de meeste deelnemers aan KOs zijn vaak genoeg op de hoogte van hun eigen smaak.

Nomak
Kos heeft gelijk. De gewone KO's zijn zowat waardeloos. Iedereen stemt zomaar lukraak. De uitslag wordt bepaald door een hoop know-knots die het nodig vinden om op alles hun stem uit te brengen.

Horror is bijvoorbeeld een interessant genre, maar ik doe nog niet eens de moeite om mee te stemmen omdat het toch zinloos is.

avatar van Onderhond
Nomak schreef:
Iedereen stemt zomaar lukraak.

Itt deze KO waar amper iemand stemt en dus de uitslag bepaald wordt door de smaak van een zeer beperkt aantal mensen. Mensen wiens smaak vaak net zo voorspelbaar is als de know-not stemmers uit de andere KOs.

Nomak
Ook al is de smaak van het beperkt groepje stemmers voorspelbaar, zij hebben tenminste beide films gezien. Een know-not stemmer heeft niet beide films gezien, hoe kan je zo iemand dan serieus nemen?

avatar van Onderhond
Waarom zou je niet kunnen vertrouwen op iemand's kennis van z'n eigen smaak

Ik heb bijv in deze KO in de halve finale niet voor Dolls kunnen stemmen omdat ik The Last Seduction nooit volledig gezien heb. Wel een fragment (contest) en trailers, de kans dat de kerstman bestaat is groter dan dat die film ooit in mijn Top 3 komt.

Reinbo
Hohohooo!

avatar van Spetie
Goldenskull schreef:
(quote)Ik wil hem wel opzetten, maar dan pas over ongeveer één à anderhalve maand, vanaf dan heb ik ook een stuk meer tijd om eindelijk de rest van de top250 te bekijken (ik zit geloof ik op 230 ofzo). Of we moeten aanvullen met de 6 titels die de top250 net niet halen of met de bovenste van de top recent hebben we het later nog wel over (of eventueel zelfs met de 6 hoogstscorende IMDB titels die niet in de MM top250 staan).


We zijn inmiddels ruim anderhalve maand verder. Hoe staat het met dit project?

avatar van Goldenskull
Wilde het vanavond gaan voorstellen. Vond het vanochtend niet handig, omdat ik de rest van de dag weg was. Dus straks. Komt goed

avatar van Spetie
Oke, ik ben zeer benieuwd.

Gast
geplaatst: vandaag om 11:22 uur

geplaatst: vandaag om 11:22 uur

Let op: In verband met copyright is het op MovieMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.