• 9.372.224 stemmen

Geregisseerd door: John Pasquin

Met onder meer: Tim Allen, Martin Short en Lolita Davidovich

Releasedatum: 19 juni 1997

Plot Jungle 2 Jungle

"The big city is about to get a little savage."

Michael Cromwell (Tim Allen) komt erachter dat hij een 13-jarige zoon heeft die is opgegroeid in de jungle. Hij besluit zijn zoon mee te nemen naar New York, met alle gevolgen van dien.

Michael Cromwell

Karen Kempster

Andrew Kempster

avatar van MDA

MDA

Onderhoudende Disney familie film, niet bijzonder, wel in de Disney traditie.

avatar van The One Ring

The One Ring

Er zitten best een aantal leuke grappen, maar het meerendeel is inderdaad niet bijzonder.

2,5 sterren

avatar van frodette

frodette

Ik vind het een hele mooie film !!! 4 sterren

avatar van Hilarious

Hilarious

Ik heb mij echt wel vermaakt met deze film. Met een goeie jonge Leelee Sobieski en Sam Huntington.

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

The One Ring schreef:

maar het meerendeel is inderdaad niet bijzonder.

klopt.

wel leuk voor 1 keer. 2,5*

avatar van film_kaza

film_kaza

Houd mijn aandacht voor het grootste deel wel vast. Moest een paar keer wel lachen maar was wel kinderachtig. Bijvoorbeeld het einde of als ze de mafia verslaan. Als er kinderachtigheid in zit dan kan ik hem gewoon niet hoger dan 3 geven.

3 sterren.

avatar van Fangs

Fangs (crew films)

Weinig opzienbarende Disney-productie met het gebruikelijke sentiment. Het scenario laat het voor het grootste gedeelte afweten met veel stukslaande en veel "net niet"-grappen. David Ogden Stiers als Russische maffiabaas Jovanovic is echter hilarisch! > 2.5*

avatar van kiriyama

kiriyama

Heel erg saaie film! Geen enkele grap is leuk en Tim Allen is zoals altijd irritant. Meer dan 1* kan ik hier helaas niet voor geven.

avatar van Gizzmann

Gizzmann

Och, zo super slecht was deze film niet. Echt een heel typische familie komedie met volwassenen die grappig doen en voor kinderen erg veel "Ieuw! Vieze beesten!"-scenes. Ik heb werkelijk om geen een grap kunnen lachen, maar aan dit soort films plakt ook altijd een erg fijne feel-good sfeer en dit is een film waarvan ik wel zeker weet dat ik heel wat jaar geleden er wel van zou hebben genoten, dus voor de doelgroep zeer geslaagd. Daarom 2,5* want ik heb me zelf toch ook niet verveeld.

De reden dat ik deze trouwens ben gaan kijken was omdat ik destijds de trailer hiervan in de bioscoop had gezien en hij me vet cool leek

avatar van nightbreed

nightbreed

Niet mijn smaak en ik denk dat niemand boven de 18 deze film een 4 of hoger zal geven.

Cijfer: 2

avatar van neo

neo

Middelmatige komedie. Tim Allen kan best komisch zijn, maar dan eigenlijk vooral in combinatie met goede tegenspelers, zoals met die man waarmee hij die show runt in Home Improvement. En een mooi stukje imdb trivia;

''An entire day's worth of film was lost when it was believed to have been accidentally left in a New York City taxicab. The film was never recovered.''

Had nu maar iemand die hele verdomde film in een taxi laten liggen! 2 sterren

avatar van wwelover

wwelover

Redelijke wegkijker. Maar misschien het leukst als je nog niet zo oud ben. (niet dat ik zo oud ben)

Zitten geinige momenten in.

avatar van Diederik58

Diederik58

Leuke Disney familiefilm. Bevat zeker een aantal hilarische scenes. In elk geval heb ik er wel om kunnen lachen. Met het simpele verhaal konden de makers zich geen buil vallen. Allemaal erg voorspelbaar. Tim Allen en Martin Short doen het prima. Helaas speelt Sam Huntington (de surrogaat inboorling Mimi Siku) niet erg overtuigend. O ja, let op de scene waar je twin-towers ziet, met een wel heel pijnlijke opmerking daarna.

avatar van elvis01

elvis01

Vond het een smakelijke film. Het was niet echt een goede film maar er zaten wat leuke momenten in. Aangezien de gemiddelde komedie tegenwoordig op een speelfilm lijkt (vaak weinig humor) heeft deze toch wel wat grappigs. Voor de kids zeker leuk om te zien voor volwassennen iets minder spannend. Acteerwerk, en verhaal waren zeer goed.

avatar van DV1984

DV1984

Deze ken ik nog wel van vroeger, niet echt min favoriete disney film maar af en toe wel leuk

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Ik vind het een beetje vreemd dat ik hier nog niet op gestemd had. Ik dacht al toen ik de beschrijving in de TV-gids las dat ik hem had gezien en nu ik de trailer terug zag weet ik het helemaal zeker. Dit is opzicht een aardige famlie-komedie die enkele leuke scenes kent (bijv. als het personage van Allen en die andere vent door het raam vallen) maar ook een beetje aan de flauwe kant is. Tim Allen doet het wel leuk iig. Verder is dit niks speciaals maar wel gewoon een vermakelijk tussendoortje.

avatar van DragQueen

DragQueen

Leuke komedie, maar verder niet zo speciaal. Het verhaaltje verloopt volgens de gebruikelijke weg. De humor is maar bij vlagen grappig, en is vrij standaard. Toch geven Tim Allen en de rest van de cast, hun rollen op een leuke manier invulling. 2,5 Ster.

avatar van FlickyMartin

FlickyMartin

Mom, Tarzan is eating Daddy's fish.

Disney moet het maar bij animatiefilms houden want ook deze zoveelste poging tot een leuke familiefilm flopt.

De film had leuke momenten en vanwege de lengte van de film was het geen hel om de film uit te zitten.

Maar het stikt van clichés en zwakke grappen,

Het gaat over een man van middelbare leeftijd die bij Wall Street werkt, hij heeft een nieuwe liefde en gaat naar Afrika om de scheidingspapieren te bespreken met zijn ex.

Hier ontdekt hij dat hij een zoon heeft van 13 jaar oud.

Hij neemt hem mee naar New York en beleeft daar allerlei avonturen met hem.

Tim Allen speelt de hoofdrol en heeft leuke momenten maar daar blijft het bij.

Verder zien we Sam Huntington in een van zijn eerste rollen die het prima doet.

Er is trouwens ook een geanimeerde versie van deze film, alleen in die film blijft hij in de jungle dat is zo ongeveer het enige verschil, die film heet Tarzan.

Niks bijzonders, geen behoefte om hem nog eens te zien.

avatar van FlickyMartin

FlickyMartin

Mom, Tarzan is eating Daddy's fish.

Maar het stikt van clichés en zwakke grappen,

Hier ontdekt hij dat hij een zoon heeft van 13 jaar oud.

Hij neemt hem mee naar New York en beleeft daar allerlei avonturen met hem.

Tim Allen speelt de hoofdrol en heeft leuke momenten maar daar blijft het bij.

Verder zien we Sam Huntington in een van zijn eerste rollen die het prima doet.

Niks bijzonders, geen behoefte om hem nog eens te zien.

avatar van Alexander1900

Alexander1900

Tim Allen heeft een aantal leuke films op zijn naam staan, denk aan: The Santa Clause, Joe Somebody, Wild Hogs, Christmas with the Kranks en Galaxy Quest. Echter deze film valt er niet onder. Best flauw eigenlijk maar vooral saai gebracht. Zelfs niet eens leuk voor de kids... lijkt mij.

avatar van Phantasm

Phantasm

Onderhoudende Disney familie/komedie film die lekker wegkijkt, leuk om een keertje gezien te hebben.