• 9.370.827 stemmen

Oorsprong: Canada

Geregisseerd door: Jonas Quastel

Met onder meer: Lance Henriksen, Andrea Roth en Russell Ferrier

Plot The Untold

Een team van experts gaat op zoek naar een bedrijfsvliegtuig, dat op mysterieuze wijze verdwenen is in ondoordringbare bossen. Niet alleen zat de dochter van een directeur in het vliegtuig maar ook het prototype van een miljoenen kostende revolutionaire DNA-testmachine. Wanneer ze na een levensgevaarlijke tocht eindelijk het vliegtuig vinden, blijkt de hele crew dood en gruwelijk verminkt te zijn. De experts staan voor een raadsel wie verantwoordelijk is voor deze afgrijselijke slachting. Met behulp van de DNA-testmachine ontdekken ze, dat ze niet alleen zijn in deze wildernis.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van gremlin gizmo

gremlin gizmo

dit is toch ook wel horror het staat er nie bij maar

avatar van gremlin gizmo

gremlin gizmo

laat maar ik heb hem al gekeken. Dat monster kwam nie vaak. En het einde was een beetje raar. dit lijkt op harry and the hendersons alleen dan in een thriller versie

avatar van stinissen

gremlin gizmo schreef:

Vond het niet zo bijzonder wat het einde betreft, was toch niet raar? Beest red eigenlijk de wereld.

avatar van damon

damon

wat een irriatante verhaal

veel jatwerk uit andere films, en een zeer verouderde Lance Henriksen

Die gast heeft zijn beste tijd wel gehad

avatar van Joetje

Joetje

Wat een vreselijk mislukte Predator- en Blair Witch-ripoff. Als je zo vreselijk veel jat maak er dan nog een leuk en boeiend verhaal van, maar dit was alleen maar traag.

roda

Wat een waardeloze film zeg, slecht verhaal, slecht acteerwerk en totaal niet onderhoudend.

Duidelijk lowbudget, en de film is op een werkelijk misselijke en irritante manier gefilmd.

En wat doet een acteur van het kaliber Lance Henriksen in deze film!

0.5 sterren.

avatar van Dorsflando

Dorsflando

Gruwelijk slechte film! Zo erg dat je er weer mee kunt lachen, maar dit zal de bedoeling wel niet geweest zijn.. Belachelijk kinderachtig verhaal, een groep "acteurs" die los van elkaar hun idiote teksten mogen debiteren, een "monster" dat in mijn jeugd al potsierlijk zou overgekomen zijn (en dan nog gesuggereerd als een verwaterde Predator), en de "vondst" van de eeuw: om de haverklap een zwart scherm tonen...(tel ze); te mijden als de pest!!

avatar van SSeagal

SSeagal

Zwaar klote deze film, geen actie, geen voelbare spanning, weet nergens te boeien, kortom laten liggen. 0,5

roda

Stinissen, maar liefst 2 * voor dit gedrocht ?

wat vond je precies 'goed' aan deze film ?

avatar van stinissen

roda schreef:

Stinissen, maar liefst 2 * voor dit gedrocht ?

wat vond je precies 'goed' aan deze film ?

Om te beginnen hou ik op de voorhand wel van zulk soort films maar deze prent was dus niet goed vandaar 2* wat in mijn schaal uitkomt op een magere 4 dus onvoldoende.

roda

ik hou ook wel van het genre, maar deze vond ik ontzettend slecht, en persoonlijk kan ik geen positieve dingen uit de film halen.

zelfs topacteur Lance Henriksen speelt erg beroerd.

Henk, welke positieve punten heb jij uit de film gehaald ? waardoor je toch nog op een 2* uitkomt.

avatar van vAmPiRe

vAmPiRe

SSeagal schreef:

Ik deel uw mening SSeagal. Er zijn films met meer spanning en actie dan deze

1* voor de moeite...

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

Waarom worden deze films gemaakt

avatar van sash!

sash!

op zich geen slecht verhaal maar zeer slecht uitgewerkt slecht camerawerk veel zwarte beelden (oa. waneer het beest iemand aanvalt) en een raar einde. Kortom deze film kon veel beter!!!!! zeker als iemand als lance henriksen erin meespeelt jammer had veel meer van verwacht 1,5*

avatar van AHWA

AHWA

Wat een belachelijke film. Lelijk camerawerk, het script rammelt aan alle kanten, en het acteerwerk is belabberd.

0,5* voor een paar nepborsten.

avatar van ThaMovieVoter

ThaMovieVoter

Deze film maakte ook gelijk een eind aan het 'op je gevoel' af gaan bij het kiezen van onbekende films. Alleen de sfeer verdient lichtjes gezegd nog een klein pluspuntje maar daar houd het ook gelijk mee op. Je verwacht toch wel een monster te zien, gezien de voorkant van de videoband, maar dat valt vies tegen. Goedkope troep. 1*

btw, deze film heb ik alweer jaren geleden eens gezien. Toen ik hem toevallig weer tussen de dvds zag staan bij videoland, werd ik er dus weer aan herinnerd.

avatar van JurassicPark

JurassicPark

vanmidag even bij videoland op dvd gekocht. ik vind het wel een leuke film maar er gebeurt ook niet echt veel alleen op het eind wel wel beetje raar eind voor de rest gaat het nog wel 2,5

avatar van Schiedammer

Schiedammer

Een hele matige film met weinig spanning. Ik heb mij ook mateloos geirriteerd aan iedere keer die zwarte beelden ( is hierboven ook al vermeld). Het verhaal slaat nergens op. Camarawerk was slecht en zo kan ik wel even doorgaan.Kortom niet meer dan 2*.

avatar van korp

korp

Onwijs slechte film dit, niet alleen de sasquatch stinkt in dit verhaal

avatar van Minotaures

Minotaures

Slecht te noemen.

Het acteren vond ik niet echt geweldig, verhaal is beetje aan de dunne kant en de Sasquatch ziet er inderdaad niet uit. Duidelijk een goedkoop productie, die niet eens goed onderhouden is. Totaal geen spanning en dat 'avontuur' als genre aanduiding kan je achterwege laten.

Ik zou deze vermijden.

avatar van metalblast

metalblast

Jammer dat Lance Henriksen zich nog leent voor dit soort afschuwelijk slechte films. Geen verder commentaar waardig.

avatar van knusse stoel

knusse stoel

Flutfilm!!!

Nog geen kwartier gezien, toen wist ik al lang: 'dit wordt niets!'

Waarom maakt men überhaupt dit soort wangedrochten? Ziet men zelf niet hoe slecht het is?

avatar van Phantasm

Phantasm

Film waar totaal geen spanning in zit, hoe bedenk je zulke flauwekul.