• 9.373.160 stemmen

Alternatieve titel: The Big Ask

Geregisseerd door: Thomas Beatty en Rebecca Fishman

Met onder meer: Gillian Jacobs, Zachary Knighton en David Krumholtz

Plot Teddy Bears

Andrew, die wanhopig is na de dood van zijn moeder, en zijn vriendin nodigen hun beste vrienden uit voor een retraite van emotionele genezing. In werkelijkheid blijkt het echter een therapeutische orgie te zijn. Zodra dit absurde en verontrustende verzoek wordt geopenbaard komt de onderlinge vriendschap op het spel te staan.

avatar van Solipsis

Solipsis

Ik vind het verhaal niet echt ergens op slaan, en de mate waarin zijn verzoek wordt overwogen/ aangehoord, of dat het ook maar enigszins serieus wordt genomen een beetje storend eerlijk gezegd.

Ook niet echt goed geacteerd, nauwelijks vermakelijk.

Had toch meer verwacht van de 'bekende gezichten'.

avatar van Mescaline

Mescaline

Het verhaal is interessanter dan de uitwerking, het acteer niveau is redelijk en kijkbaar maar tegelijkertijd ook niet super.

Het is een film die gelukkig niet al te lang duurt en eigenlijk binnen de eerste 5 minuten al over het hoofd onderwerp gaat.

Ik zelf had wat meer seksuele spanning tussen de karakters verwacht en meer en betere opbouw in oplopende emoties.

The Big Ask(onder die titel zag ik deze film) is zeker geen slechte film en al met al erg goed kijkbaar, de trailer doet je geloven dat de film luchtiger is dan deze daadwerkelijk is.

De moeite waard.

avatar van MarkAjx1

MarkAjx1

Hadden zo voor zo'n draak van een film 2 regisseurs nodig, grappig.

avatar van Wally2

Wally2

Zooooo irritant. Wat een flauwe kul.
"Ik heb de hond niet gedood". En dat niemand je dan gelooft, inclusief je partner. Brrrr