• 9.370.979 stemmen

Not Another Happy Ending (2013)

Komedie | 102 minuten

Genre: Komedie

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Geregisseerd door: John McKay

Met onder meer: Karen Gillan, Stanley Weber en Iain De Caestecker

Plot Not Another Happy Ending

"Sometimes love needs a re-write."

Wanneer een uitgever die met moeite het hoofd boven water kan houden, ontdekt dat zijn enige succesvolle auteur er niet meer in slaagt een boek te schrijven, moet hij actie ondernemen of het is met zijn bedrijf gedaan. De auteur is door haar succes te gelukkig geworden en zij kan dan niet meer schrijven. De uitgever moet dus proberen haar weer ongelukkig te maken, maar des te meer hij dat probeert, des te meer hij erachter komt dat hij verliefd op haar is.

avatar van mjk87

mjk87 (moderator films)

Matig. De film wordt nergens verrassend (nou oké, dat eind dan een klein beetje), nergens is het bijzonder, nergens echt goed. Het is allemaal niet per se zo slecht, maar wel zo braaf, voorspelbaar en saai in elkaar gezet dat de aandacht snel verglijdt. De personages zijn ook niet heel fantastisch, er wordt maar matig geacteerd, chemie is er niet en als het einde mij helemaal niets doet, dan zegt dat genoeg. Zelfs de meest banale romcom doet dat nog wel eens, deze niet.

Nee, er is maar één reden de film te kijken en dat is de verschijning Karen Gillan: leuk snoetje, lieve lach, mooie pony en altijd die glas op haar prachtig rode haar. Dan nog 1,5*.

avatar van blurp194

blurp194

Er mist iets aan deze film, en ik vind het nog niet eens zo makkelijk om aan te wijzen wat het is. Maar het mist, en het blijkt ook zo ongeveer onmogelijk om mijn aandacht er behoorlijk bij te houden. In ieder geval is het allemaal erg braaf, erg makkelijk, erg voorspelbaar - en de karakters hebben allemaal ongeveer niets dat maakt dat je ze onthouden zou. En het verhaal kabbelt allemaal wat al te makkelijk voort, en de soundtrack houdt me ook niet echt wakker. Aan de andere kant, er zijn een paar aardige locaties, dat dan weer wel. Hoewel dat dan wel hoofdzakelijk op de begraafplaats is.