• 9.373.245 stemmen

Geregisseerd door: Dennis Dugan

Met onder meer: Steve Zahn, Jason Biggs en Jack Black

Releasedatum: 17 januari 2002

Plot Saving Silverman

"They swore nothing would come between them. Then evil walked in the door"

Wayne en J.D., twee highschool-vrienden en Neil Diamond fans, verzinnen een plan om er voor te zorgen dat hun vriend Darren niet met de verkeerde vrouw trouwt. Ze ontvoeren Judith, een dominante psychologe, en proberen Darren te koppelen aan zijn oude vriendin Sandy die van plan is een non te worden.

avatar van Jordy

Jordy

Erg vervelende film. Saai verhaal, slechte platte grappen (de paar die er zijn) en vervelend gespeeld: Anderhalve ster.

avatar van Brinta

Brinta

Is er iets positiefs aan waarom ik hem zou moeten zien?

avatar van PartyMarty

PartyMarty

Brinta schreef:

Is er iets positiefs aan waarom ik hem zou moeten zien?

Nou, dat de hoofdrolspelers Neil Diamond fan zijn bijvoorbeeld.

avatar van WB

WB

En dat dat vrouwtje er mee door kan, maar voor de rest ist een hele gare film...

2 sterren voor zover ik me nog kan herinneren!

avatar van TVGids

TVGids

Misschien moet ik me diep schamen maar ik vond het een erg leuke film. Heb me af en toe echt kapotgelachen. Een dikke 7 dus 3,5 ster!

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Film was totaal niet grappig en voornamelijk oersaai. De grappen waren vervelend en er gebeurde werkelijk niks boeiends of bijzonders. Zo heel af en toe waren Zahn en Black nog goed voor een glimlach, maar Biggs en Peet waren erg irritant.

1,5 sterren

avatar van DaaaNtje

DaaaNtje

Ik vond m ook best grappig..

was blij met Black..:D

ik geef m gewoon n voldoende..:)

avatar van alexis

alexis

niet het nivea van american pie, maar toch nog steeds een leuke film met een paar aardige jokes.

de twee meiden leukte de film nog aardig op!!!

***

avatar van Macmanus

Macmanus

Zeer knap van Hank Nelken & Greg DePaul, dit script schrijven en dan het nog weten te verkopen ook, briljant, onthoud deze namen want het zijn helden.

1.5 sterren voor deze helden.

avatar van Phoenix

Phoenix

Black en Zahn waren leuk genoeg voor 2,5*.

avatar van J.Bell

J.Bell

Kan er mee door, jason biggs met die pruik

Zo nu en dan wel grappige momenten.

2,5 *

avatar van Nieke

Nieke

Het enige wat ik nog iets of wat leuk vond was de bud getting done.

Storende acteurs, vervelende scènes, en nog zoveel meer waarover ik me niet ga uitspreken... deze acteurs kunnen beter

avatar van Floris22

Floris22

Leuke film, zaten aardig wat leuke grappen in. Alleen mis ik het sfeertje a la American Pie. Daarom iets minder goed.

avatar van us_raider

us_raider

• 2034 berichten

Lachwekkende film. Maar helaas niet door de grappen. Het verhaal was slap en saai, het acteerwerk slecht en de grappen waren dus niet grappig...

Of toch, ik heb 2 keer een grijns vertoont. Dat was inderdaad door de klunzige scenes van Black & Zahn.

En de muziek was leuk, ik weet die titel van dat overwinnings-liedje nog steeds niet. Kom je ook tegen als Hoffman en De Niro aan het rugbyen zijn...

2 stars

avatar van SmuttWars

SmuttWars

Jack Black blijft wel een geinig ventje en "the drill instructor" was wel grappig doorgedraaid, maar voor de rest was het een slappe hap. **

avatar van sn@ke

sn@ke

• 2077 berichten

Lichte , flauwe maar wel grappige komedie met best leuke personages, met Black Black en de coach als hoogtepunten.

avatar van tovenaar

tovenaar

Je hebt films die een poging doen om er wat van te maken en dan falen of niet... je hebt echter ook films waarin niet eens poging gedaan wordt. Dit is er zo 1. Gedrocht.

avatar van film_kaza

film_kaza

allemaal acteurs die ik wel leuk vind. zou hem wel eens willen zien.

avatar van Niqk

Niqk

ik zeg 1 ding....: jack black is geniaal, ik lig constant dubbel om zijn grappen

avatar van ingmarz

ingmarz

leuke film man erg grappig jack black en zahn zijn de mannen die grappig zijn en je moet deze film niet gaan vergelijken met american pie want dit is geen tiener movie

avatar van LuCos

LuCos

Jack Black is hierbij heel goed, meer Steve Zahn zeker ook. Opzich wel een leuke film om te kijken, maar je moet hem niet te vaak kijken, 2 keer is denk ik genoeg. Jason Biggs doet nu ietsjes anders dan de rol in American Pie, gelukkig, anders bleef hij precies zo, en zien we bijna nooit anders meer wat van hem.

3.5 sterren

avatar van otherfool

otherfool

Aardige invalshoek en best wel grappig. Vooral Black en de coach zijn hilarisch.

3*.

avatar van Ché Cliché

Ché Cliché

Belabberde film met heel weinig comedy. Biggs vind ik een grappige knakker en Black is een held; maar hier nog niet. Nee, geen succes deze film. 1,5 ster voor die 3 keer dat ik heb mogen grijnzen.

avatar van joe black

joe black

dom verhaal, voorspelbaar, amanda peet kan mij niet als fan rekenen. Dus ik vond het geen goed film. Jason Biggs speelt in feite dezelfde rol als in am. pie en speelt hem ook op dezelfde manier. Maar die Jack Black kan mij constant op mijn lachspieren werken. En als ik dan lee ermey die na films zoals the chainsaw massacre en full metal jacket, zo tekeergaat in zo'n film, dan vind ik hem geweldig!

dus de lachbuien dankzij black en ermey zorgen voor: 2*

avatar van JTV-kijker

JTV-kijker

• 2017 stemmen

leuk filmpje, heb er van genoten maar vond het niet echt een komedie maar heb wel een paar momenten goed gelachen

avatar van Joe-K

Joe-K

Best een aardig filmpje, maar vooral door de cast.

Heb wel een aantal momenten goed moeten lachen, dus dan was het toch wel een beetje mijn humor. Voor de rest niet veel speciaals ofzo, maar zeker niet een verkeerde film. 3*

avatar van soom

soom

Ik ben dus echt helemaal into Jack Black, he.. Nee, eigenlijk niet de beste acteur, maar ik vind gewoon dat hij zoveel charisma heeft. Hij heeft mij echt helemaal ingepakt, en ik vind Evil Woman dankzij zijn performance gewoon heel leuk. En natuurlijk het verhaaltje wat amusant is.

avatar van BlueVelvet

BlueVelvet

Uch, zo slecht. Ik had hier zoveel van verwacht, na het zien van de imponerende lijst films die deze regisseur op zijn naam heeft staan. Totaal niet de moeite waard om verder te kijken na het eerste half uur. Geen stem van mij.

avatar van Thomas83

Thomas83

Deze film had best nog wat kunnen worden, want er zit een enkele aardige grap in waarvan een nog redelijk subtiel zijn. Maar daarnaast zit de film ook propvol makkelijk-scoren-grappen, veel plat vermaak en van die grappen die al duizend keer in dit soort films zijn gemaakt. Gelukkig neemt de film zichzelf niet bepaald serieus, maar het is gewoon een rommeltje geworden.

Had de film die zeer matige en soms wel door slechtheid plaatsvervangende schaamte oproepende grappen geloosd (dan ben je al wel zeker 70% van de grappen en een groot gedeelte van de film kwijt), en was er verder gegaan op de stijl van de andere grappen dan had het best een leuke droogkomische film kunnen worden. Maar nu is het gewoon een chaotische en slechte film, waar ik niet hoger dan 1.5* voor kan geven.

avatar van onbekend!

onbekend!

Echt geweldige grappige film !!

een 5 ;