• 9.369.500 stemmen

The Fuzz (2013)

Komedie / Misdaad | 107 minuten (miniserie, 5 delen)

Genre: Komedie / Misdaad

Speelduur: 107 minuten (miniserie, 5 delen)

Geregisseerd door: Duncan Skiles

Met onder meer: Rachel Bloom, Peter Bradley en David Fino

Plot The Fuzz

"Money. Murder. Jellybeans."

Een reeks gewelddadige, drugsrelateerde misdaden overspoelt het verlopen stadje Puppet Town. Herbie, een jonge, maar fanatieke politiepop, zal moeten samenwerken met de ongemotiveerde menselijke agent Sanchez om drugsdealer Rainbow Brown te traceren. Maar deze gevaarlijke pop wil de machtigste crimineel van de stad worden en is niet van plan om zich door iets of iemand te laten tegenhouden.

avatar van morpheus2000

morpheus2000

OMG,

The Muppet Show voor volwassenen. Alleen is de humor hier niet leuk en acteren de echte personages ronduit slecht.

avatar van Theunissen

Deze trieste goedkope bedoeling zag ik helaas op Film 1 en het was beter geweest als ik hem niet gezien had. Het verhaal met de B-achtige Muppets (je ziet op een gegeven moment ook een soort van Kermit de Kikker en Miss Piggy in een drugslab, maar dan met gekleurde snoepjes) in combinatie met mensen sloeg nergens op en was ook nog eens op alle gebieden (uitvoering en humor) flauw. Ook de cast was van een zeer laag niveau met als dieptepunt Jon Gabrus als agent Sanchez. De poppen waren waren leuker (niet moeilijk in een film als deze) als de mensen en het was opzicht wel geinig dat ze ook soms geweld (best grof) gebruikten.

Van de mensen was eigenlijk alleen de rondborstige Rachel Bloom van toegevoegde waarde, want zodoende viel er visueel ook nog een beetje te genieten van de film.

P.S. Ik moest wel lachen om de masturberende Muppet bij het hek

avatar van boozebelly

boozebelly

• 1905 stemmen

Ach, een beetje een goedkope puppet film, maar achteraf gezien is het mij allemaal nog enigszins meegevallen voor zo'n B-prent.

Het acteerwerk van de "echte" mensen viel wel vaak wat tegen, maar het poppenspel daarentegen vond ik wel geslaagd en dat leidde ook best tot een paar grappige/vermakelijke momenten.

Ik strijk over mijn hart en laat deze prent wegkomen met een 2,5*

avatar van Aapje81

Aapje81

Originele low budget film waarin een soort van Muppits verslingerd raken aan verdovende middelen en prostitutie. Wat daar uiteindelijk uit voortvloeit is een Buddy Cop film die door de leuke invalshoeken onderhoudend genoeg blijft.

Kijk niet met al te hoge verwachtingen en laat je verassen.

Gemiddeld.

avatar van Shadowed

Shadowed

Dom.

Ik weet niet helemaal wat het nut was van deze film, maar het idee was op een of andere manier wel een beetje aantrekkelijk. Helaas is dit al snel teniet gedaan door houterig acteerwerk en vreselijk flauw humor dat me echt de keel ging uithangen.

Niet grappig, maar ook niet lomp genoeg. Als je hem voor volwassenen maakt, maak hem dan tenminste opvallend. Deze film weet echter nergens in uit te blinken en voelt in het algemeen dom aan. Gabrus acteert nogal dommig en ook de poppen zijn nogal flauw.

Hier en daar een paar glimlach momenten, maar het verhaal is te flauw, te dom en te saai om 107 minuten (jaja, het is ze gelukt om 107 minuten lang dit vol te houden) te blijven boeien. Ontzettend jammer, dit had opzicht nog wel leuk kunnen zijn.