• 9.369.469 stemmen

Met onder meer: Danny Dyer, Gary Kemp en Martin Kemp

• Prime Video Bekijk via Prime Video

Plot Assassin

"The wicked shall die."

Jamie is een professionele huurmoordenaar die door de gangsters John en Lee Alberts wordt ingehuurd om de corrupte politicus Tony Boyd te vermoorden. Op de avond van de aanslag ontmoet hij Chloe, waar hij een affaire mee begint. Dan komt hij er echter achter dat ze de vervreemde dochter van Boyd is. Aangespoord door haar vriend Alex, begint Chloe te twijfelen aan de doodsoorzaak van haar vader.

avatar van Cellulord

Cellulord

Super voorspelbaare film die mijn scarcasme hoog deed stijgen tijdens het kijken. Regisseur Amalou wil films maken maar hij had er beter eerst een paar bekeken. Beste (lachwekkende) scene is als tijdens de afrekening met de gangster in de rolstoel. Je ziet gewoon dat hij een pistool verborgen heeft onder zijn dekentje en als hij dan afgeknald word zien we overduidenlijk de bloedzakjes onder zijn hemd. Ach wat hebben we lekker gelachen