• 9.370.349 stemmen

Oorsprong: Canada

Geregisseerd door: Nisha Ganatra

Met onder meer: Molly Parker, Racine Bebamikawe en Peter DaCunha

Plot Pete's Christmas

"It’s Christmas... Every... Day..."

Een genegeerd kind komt onverwachts in de spotlights te staan wanneer hij zich realiseert dat de verschrikkelijke kerstdag met zijn familie zich blijft herhalen. Hij is de enige die de dag telkens opnieuw meemaakt en besluit deze unieke gebeurtenis te gebruiken om de dag een make-over te geven en voor een kerstdag te zorgen die zijn familie nooit zal vergeten.

avatar van Delta65

Delta65

Dit is een film net als "Groundhog day" en "Edge of Tomorrow". Een jongen beleeft eerste kerstdag keer op keer, totdat deze perfect is. Ik vond Groundhog day een praaltje, Edge of tomorrow iets minder en deze film een stuk minder, maar al bij al een leuk filmpje om te kijken.

avatar van Bubblez

Bubblez

• 2056 berichten

Ik hou van dit concept, vooral in kerstfilms. Maar het moet wel kloppen, en dat doet deze niet. Over de timing van de gebeurtenissen is niet echt nagedacht... Ondanks de typische plot moet de boel wel realistisch blijven.

Op de helft van de film werd het duidelijk dat de film meer voor tieners is, of een familiefilm. Toch heb ik me wel vermaakt.