Her (2013)
Bekijk via CineMember
Bekijk via CANAL+
Vanaf zondag 22 februari in 2 bioscopen
Plot Her
"A Spike Jonze love story."
Theodore (Joaquin Phoenix) is een eenzame schrijver. Hij schaft zich een nieuw ontwikkeld besturingssysteem aan dat bestemd is om in alle behoeften van diens gebruiker te voorzien. Tot grote verbazing van Theodore ontspint zich een romantische relatie tussen hem en het besturingssysteem.
- IMDb (8,0 / 720564)
- Trailer (YouTube, ondertiteld)
- Her (MusicMeter)
Paul
Text stemrol (stemrol)
Sexy Pregnant TV Star
Catherine
Chat Room Friend #2 (stemrol)
donnie darko
Ja, zeer mooie trailer.. En Joaquin Phoenix ziet er wederom magistraal uit! Wat een klassebak
groente12
Joaquin Phoenix(fenix><)!!! Sinds The Master en Two Lovers vind ik hem één van de betere acteurs deze generatie. Aangezien ik de trailer zo tof vind ga ik maar snel eens Where The Wild Things Are bekijken, want Jonze is een verrekte goede regisseur.
jacobine_rodijk
Hmm... lijkt me sterk dat wij 'm een maand eerder krijgen dan Amerika? Overigens meldt IMDb een december release voor NL.
beavis
fijne trailer
zoals verwacht wel
maar krijg er nu toch ook wel echt zin in. liever oktober dan december dus
danuz
Ja, dit kan best eens héél fijn worden (film van het jaar?)!
schram101
Phoenix is en blijft natuurlijk een van de beste acteurs die er op deze aardkloot rondloopt. Wat een held!
Naomi Watts
Prachtige trailer weer. Fijn concept, waar Jonze de juiste snaar weer wee te raken en ben ook een sucker voor dergelijke skyline shots. Wat een maker blijft Jonze toch. En van Annapurna pictures, je verwacht het niet
. Megan Ellison
cordiacovens
als je die line-up van Annapurna ziet, ik zou zo met Megan Ellison trouwen.
Naomi Watts
Die line-up is niet normaal en Annapurna is nog up & coming. Als die straks ook flink kapitaalkrachtig zijn gaat er echt vuurwerk komen. Niet normaal. Een relatie met Ellison zie ik ook wel zitten, echte liefhebber ook. Dat lijkt me vooral de sleutel tot het succes voor Annapurna. Creatieve vrijheid alom.
cordiacovens
Precies ja, bijna niemand zou het geld geven wat Ellison geeft aan bijvoorbeeld deze film.
Koen87
Zeg dat wel! Dat in combinatie met Phoenix, Mara & Jonze moet dit wel pure magie worden.
jorriroosen
Kon je maar een cijfer geven voor alleen al een trailer. Pffff wat heb ik hier zin in.
missl
Joaquin Phoenix vind ik altijd wel een interessant acteur, ook de projecten die hij kiest, daarom ben ik hier wel benieuwd naar.
Aangekocht door Paradiso. Release: t.b.a.
Vanaf 27 februari 2014 in de bioscoop
Koen87
‘Her’ Named Best Film of the Year By National Board of Review | Variety Lijkt me niet geheel onverdienstelijk aangezien de volgende films ook meedongen: 12 YEARS A SLAVE, Fruitvale Station, Gravity, Inside Llewyn Davis, Lone Survivor, Nebraska, Prisoners, Saving Mr. Banks, The Secret Life of Walter MITTY, THE Wolf of Wall Street.
Starmaster501
Carrrmel
Net gezien in LA.
In één woord: super. En subliem acteerwerk van Joaquin Phoenix. Zoals ik van hem gewend ben.
arno74
Ben benieuwd.
Heeft een indrukwekkend lijstje nominaties en prijzen: Golden Globes, National Board of Review, Critics Choice, American Film Institute, Los Angeles Film Critics, Satellite Awards... Zie 'Awards' op: Her (2013) (Filmaffinity.com)
6-6-6
In één woord geweldige film. Als dit in de toekomst realiteit gaat of zal worden met deze OS fiction friend, dan zullen mensen steeds verder van elkaar vervreemden op gevoelsbasis, maar spiritueel steeds sterker met elkaar in verbinding staan. Geef toch nog één halfje minder omdat ik deze film nog even moet laten inwerken. Maar deze film gaat zeker weten nog naar de 5 sterren toe, na 2e kijkbeurt. Geweldige soundtrack tevens zeer mooie beelden en super verhaal.
En een plaats 4 in mijn top-tien.
mjk87 (moderator films)
Top, blijken de Oscars dankzij Sotsji pas in Maart te zijn, dat wist ik dus niet. Kan ik deze toch nog net van te voren zien in de bioscoop, en ik gun Annapurna van harte mijn geld. Dan wel in Deventer aangezien die mafketels hier in Apeldoorn pas vaak een maand later beginnen te draaien, maar goed, heb hier echt zin in.
Groninger
Die aardschokken tasten dus zelfs het hele idee van tijd aan.
Haha, is toch een film uit 2013? Komt hier later uit, maar opende eind december in de VS geloof ik.

Vervangen door techniek: Deze prominente films tonen een grimmig beeld voor de mensheid

Onder meer deze films bekijk je vanaf deze week op Amazon Prime Video

Jagten