• 9.370.388 stemmen

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Geregisseerd door: Katarzyna Klimkiewicz

Met onder meer: Helen McCrory, Kenneth Cranham en Najib Oudghiri

Plot Flying Blind

De ambitieuze veertiger Frankie is een succesvolle luchtvaartingenieur, en ontwerpt drones voor het Britse ministerie van defensie. Wanneer Frankie de twintig jaar jongere Frans-Algerijnse student Kahil ontmoet, verliest ze voor het eerst in haar leven de controle en ontstaat er een hartstochtelijke affaire tussen de twee. Op een ochtend wordt ze op haar werk aangehouden door de Britse veiligheidsdienst. Ze krijgt te horen dat Kahil als verdacht persoon in de gaten wordt gehouden. Frankie belandt in een nachtmerrie vol verdachtmakingen en beschuldigingen. Ze realiseert zich dat ze vrijwel niks over haar minnaar weet, en is vastbesloten om de waarheid over Kahil te achterhalen.

avatar van narva77

narva77 (crew films)

avatar van Decec

Decec

Een goede dramafilm...

Prima verhaal...

Prima acteerwerk...

Mooi HD kwaliteit breedbeeld...

Perfect achtergrond geluid/muziek

(Dolby Digital)...

avatar van morpheus2000

morpheus2000

Prima film over een vrouw die gigantisch met zichzelf en haar omgeving in conflict komt vanwege een relatie met een Arabische jongen. Goed geacteerd en uitgewerkt zodat je je goed kunt inleven in haar gevoelens.

avatar van chiel1971

chiel1971

• 2009 stemmen

Saaie film, viel erbij in slaap...

avatar van Fransman

Fransman

Mij verging het niet veel beter, echt spannend wordt het nergens. Want dat die jongen een verborgen agenda heeft, zie je op een kilometer afstand. Anders hoef je die film niet te maken. Lekker vooroordeel bevestigend: alle moslims uit het Midden-Oosten zijn terroristen.

Maar wat me vooral stoorde, het is een kille en afstandelijke film waarin matig geacteerd wordt. Die gepassioneerde liefdesrelatie wordt nergens geloofwaardig. Daarvoor blijven de personages te veel aan de oppervlakte. Het is ook een hele preutse film, dat komt de geloofwaardigheid ook al niet ten goede. Snel vergeten, deze film.