• 9.370.399 stemmen

Genre: Horror

Geregisseerd door: Sean McGarry

Met onder meer: Danielle Harris, Raymond Mamrak en Courtney Baxter

Plot Hallows' Eve

"Year after the crime, they thought they were safe. Time will make them pay."

Tijdens Halloween wordt er bij een jong meisje een gruwelijke grap uitgehaald die ervoor zorgt dat zij lichamelijk verminkt en emotioneel getekend wordt. Tien jaar later komen de kinderen die verantwoordelijk waren voor deze gruwelijk grap terug naar de Bates Farm, maar deze keer zullen hun zonden niet ongestraft blijven.

avatar van ipman-99

ipman-99

"Halloween Will Never Be The Same." ... " !!!

Low Budget !!! Danielle Harris ("Hatchet 3", "Laid To Rest 2", "Marked For Death", "Halloween 4",

"Halloween 5", "Halloween" films de nieuwe) alias Nicole Bates in "Hallow's Eve" is alweer een

opvallende verschijning in deze Horrorfilm van Sean McGarry !

Ze heeft blijkbaar een patent om te spelen in Horrorfilms, al was deze wel duidelijk een low budget !

Oerdomme personages, heel wat naakt, zwak acteerwerk en dialogen om ter plekke bij neer te vallen ..., maar ondanks

deze elementen heb ik er toch van weten te genieten !

Een foute horrorfilm in de vorm van een slasher die heel wat pijnlijke punten blootlegt, zo fout dat het allemaal gewoon

vermakelijke chit is geworden !

Het verhaal komt maar langzaam op gang ..., en de 'lange intro' bestaat voornamelijk uit dwaze

karakters die je zelfs geen karakters kan noemen ! Naar het einde toe komt de factor gore ook uit

de kast en alles is heerlijk nep !!!

Voor de liefhebbers ..., bezint eer ge begint !!!

avatar van SpinPSB

SpinPSB

Zeldzaam slecht, geen idee waarom ik deze af heb gekeken, ik denk om te lachen?

avatar van Noodless

Noodless

Low budget wel of niet.....maakt op zich niet veel uit, maar het moet nog iets zijn hé.

Het verhaal slaat de bal totaal mis. Ook al heeft het verhaal weinig of niks te bieden, heel de opzet van het Halloween verhaal is gewoon belachelijk. De aanzet tot de avond wordt wel heel lang uitgesponnen met onzinnige dialogen en oninteressante personages. De vraag is ook waarom sommige personages erbij lopen. Het bleef vaak vaag en weinig inhoud te bevatten wat rol betreft. Sommige moorden zagen er nog redelijk uit, maar veel stelt het niet voor.

De dader is ook maar een zwak gegeven : niet overtuigend qua personage en motief.

Danielle Harris is een leuke actrice voor dit genre, maar zij kan deze film ook niet redden. Prullemand ! 2/10

avatar van TragieStar.*

TragieStar.*

Jeetje wat was dit een slechte film zeg! De film is echt 0,0 spannend of interessant!

Het lijkt wel alsof ik naar backstage filmopnames zat te kijken, het was zo raar gefilmd en de set was ook niet om aan te zien. Danielle Harris is nog de enige moeite om deze film te bekijken, maar ze komt ook weinig aanbod in de film. Waarschijnlijk is haar naam er als eerste opgezet zodat mensen gelokt worden om deze film te bekijken, omdat zij nog enigszins een bekende naam heeft.

Het verhaal, de personages waren stuk voor stuk irritant en de kills waren belachelijk slecht. Ze werden bijna allemaal vermoord, maar het zag er zo komisch uit dat het gewoon bijna niet uit te zitten was. Ook was het totaal saai, omdat ze gewoon één voor één makkelijk dood gingen. En dan heb je natuurlijk ook een hele hoop domme mensen die niet goed opletten en uitkijken. Of enigszins moeite doen om nog te overleven.

Deze film mag toch wel ergens boven aan mijn lijstje van allerslechtste films ooit! Geen aanrader!