• 9.369.475 stemmen

Sidewalks of New York (2001)

Komedie / Romantiek | 107 minuten

Genre: Komedie / Romantiek

Geregisseerd door: Edward Burns

Met onder meer: Edward Burns, Heather Graham en Brittany Murphy

Plot Sidewalks of New York

"In a city of 8 million people, what are the odds the perfect two will meet?"

De film volgt het liefdesleven van zes mensen in New York. Veel van de relaties die ze hebben lijken meer uit wanhoop voort te komen dan uit echte liefde.

avatar van eldorado

eldorado

Documentaire -achtige film je hebt nauwelijks het idee naar een film te ziiten kijken.Is dus een goed teken.Boeiend ivm confronterende realiteit.

avatar van gotti

Niet onaardig, deze Woddy Allen achtige film, maar Burns heeft beter films gemaakt.

avatar van matthijs_013

matthijs_013

Originele film die me de hele tijd interesseerde. Het camerawerk was helaas beroerd.

avatar van Blue.Sky

Blue.Sky

Hmm, deze ga ik vanavond dan maar even kijken..

..misschien

avatar van Webby

Webby

matthijs_013 schreef:

Vond de stijl boeiend en verfrissend werken. Ook de lijntjes waren wel aardig. Heb me prima geamuseerd bij deze film.

avatar van Scorpio11

Scorpio11

Lijkt een beetje op New York, I Love You.

avatar van scorsese

Goeie film waarin een aantal New-Yorkers geïnterviewd worden over hun liefdesleven. De hele documentaire-achtige aanpak oogt hier nog redelijk fris. Een prima film over seks en relaties met een aantal leuke en goeie dialogen. De veelzijdigheid van New York komt goed in beeld en de film heeft een fijne cast.