• 9.372.354 stemmen

Any Questions for Ben? (2012)

Komedie / Romantiek | 88 minuten

Genre: Komedie / Romantiek

Alternatieve titel: Until She Came Along

Oorsprong: Australië

Geregisseerd door: Rob Sitch

Met onder meer: Josh Lawson, Rachael Taylor en Daniel Henshall

Plot Any Questions for Ben?

"When life is perfect, what's to question?"

De twintiger Ben heeft een geweldig leven. Een succesvolle carrière, vrienden, feestjes, prachtige vrouwen en niets waar hij naar om hoeft te kijken. Maar ondanks het feit dat zijn mannelijke vrienden afgunstig zijn is zijn leven niet compleet. Tijdens een presentatie op zijn oude school ontmoet hij zijn vroegere klasgenoot Alex. Hierdoor begint hij te twijfelen aan zijn carrière en zijn toekomst wat leidt tot een jaar van zelfontdekking.

avatar van stinissen

Erg raar dat deze prent nog niet op IMDB staat??

avatar van Whiskey74

Whiskey74

Staat op IMDb onder een andere titel:

Any Questions for Ben? (2012) - IMDb

Whiskey74 schreef:

Staat op IMDb onder een andere titel:

Any Questions for Ben? (2012) - IMDb

Bedankt hiervoor ik heb een correctie ingestuurd.

avatar van schumacher

schumacher

Beetje rare film, beetje rommelig, zeker ook niet top geacteerd en toch vond ik het leuk om eens gezien te hebben, ik heb me niet verveeld, paar mooie vrouwen.

Maar een 2de keer zien hoeft niet, daarvoor vind ik deze niet goed genoeg.

avatar van stinissen

Vrij onbekende Rom/Kom die de aandacht weet vast te houden, een film over de knoop door hakken en keuzes maken. Rachael Taylor had soms wat weg van Nicole Kidman en komen beide uit Australië

avatar van morpheus2000

morpheus2000

Moah,

matige film. Wat schumacher ook aangeeft, beetje rommelig (ik vond het trouwens flink rommelig) want het verhaal schiet soms zo ineens een aantal tijdsprongen verder en ik kwam zodoende niet echt in het verhaal. Verder maakte Josh Lawson ook niet echt veel indruk, terwijl Rachael Taylor de film weet te redden met haar aanwezigheid.

Verder vreemd dat deze film 2 maal hier op de site staat:

Zelfde film

Er maar voor gekozen om hier te stemmen, aangezien er hier al 10 mensen hun stem hadden gegeven en de speelduur klopt met de versie die ik heb gezien op HBO. Alleen komt de film toch echt uit Australië, althans als je op IMDB kijkt waar de film is opgenomen en waar de acteurs/actrices vandaan komen.

morpheus2000

Bedankt voor de tip. Ik heb de dubbele toevoeging verwijderd.

avatar van Theunissen

Niet meer dan een matige tot redelijke goodfeel Komedie / Romantiek, die met name het kijken waard is vanwege de fraaie Rachael Taylor.

Zowel het verhaal als de uitvoering ervan stellen weinig voor en het is ook allemaal best clichématig. Hier en daar zit er wel een leuke komische noot in en visueel zag het er ook allemaal niet onaardig uit. Omdat de film amper 90 minuten duurt, kijkt hij wel nog enigszins lekker weg en is hij ook nog best vermakelijk. De Australische cast (bijna allemaal met een aangedikt accent) was vrij onbekend voor mij, maar ze deden het wel verdienstelijk en dan vooral de hoofdrolspeler Josh Lawson in de rol van Ben. Ook Rachael Taylor in de rol van Alex deed het best leuk en het was ook prettig kijken naar haar. Hetzelfde geldt voor Liliya May (wel maar een kleine rol), die ook bijna bloot is te bewonderen.

Al met al leuk om eens gezien te hebben (ik heb hem gezien op de televisiezender HBO), maar meer zeker ook niet. Dit is ook typisch een film die je weer snel vergeten bent en dat is ook niet erg.

avatar van Noodless

Noodless

Eens met mijn voorganger. Typische feelgood romantische film met zijn overbekende clichés. 5/10