• 9.371.611 stemmen

Geregisseerd door: Andrew Kightlinger

Met onder meer: Doug Jones, Tony Todd en Gary Graham

Plot Dust of War

"Dust of War"

Na een buitenaardse invasie waarbij de mensheid verwoest is, wordt niet veroverd land beheerst door tirannieke opportunisten. Generaal Chizum is aan de macht en regeert met harde hand. Maar toen werd er een kind geboren - een kind met een geheim zo machtig, dat zelfs zijzelf van de waarheid wordt onthouden. Het vrijheidslegioen is er van overtuigd dat ze vrede kan brengen en heeft beloofd haar te beschermen tot de tijd rijp is. Wanneer het kind, nu een jonge vrouw, in handen valt van de gevreesde Generaal Chizum, zendt het legioen Abel en zijn cynische kameraad Tom Dixie er op uit om haar te redden.

avatar van gauke

gauke

Dankzij het uitstekende en natuurlijke spel van vooral Gary Graham is deze post-apocalyptische avonturenfilm (deed enigszins aan The Book of Eli denken) het bekijken waard. Hetzelfde geldt trouwens in iets mindere mate voor Bates Wilder als slechterik. Het verhaal zelf wist mij niet te overtuigen: het was te traag, inconsequent en monotoon (weinig variatie of afwisseling). De slow-motion shots waren overbodig; zij voegden niets toe.

avatar van MovieMind

MovieMind

Niemendalletje..

Dit lijkt me de juiste omschrijving voor deze film.

Het kabbelt maar voort, (te) vaak voorspelbaar, nergens spannend, avontuurlijk of boeiend.

Niet voor herhaling vatbaar.

avatar van wrist

wrist

MovieMind schreef:

Niemendalletje..

Dit lijkt me de juiste omschrijving voor deze film.

Niet voor herhaling vatbaar.

En dan vooral het laatste half uur zit ik me gewoon te ergeren aan het voorspelbare en slappe verhaal.

Bah, zonde van mijn tijd...

avatar van figoron

figoron

niet het kijken waard

wat een ellende

avatar van jgbteg

jgbteg

Slecht verhaal slecht geacteerd en voorspelbaar.

avatar van Pazmaster

Pazmaster

Traag verhaal dat nergens echt interessant wordt. Je blijft wel kijken in de hoop dat er iets leuks gaat gebeuren maar het draait allemaal op niets uit. Slappe actiemomenten met matige special FX, en iedere keer als er iemand verwond wordt krijg je het niet te zien. Jammer. ★★

avatar van hardstylebay

hardstylebay

Zeer slechte film en verhaal