• 9.372.674 stemmen

Disaster Wars: Earthquake vs. Tsunami (2013)

Actie / Drama | 85 minuten

Genre: Actie / Drama

Geregisseerd door: David Palmieri

Met onder meer: Reggie Bannister, Priscilla Barnes en Joe Estevez

Plot Disaster Wars: Earthquake vs. Tsunami

"One good disaster deserves another."

Diep onder water in de Marianentrog gebeurt een ongeval wat resulteert in een verwoestende tsunami die de Hawaï-eilanden vernietigt en verder uitdijt naar de Amerikaanse westkust. Er breekt paniek uit langs de hele westkust van Noord- en Zuid-Amerika. In een poging om de impact ervan te verminderen, lanceren wetenschappers een onderwaterexplosie die per ongeluk de tsunami nog krachtiger maakt en zich nu in de richting van Los Angeles begeeft. De wetenschappers zoeken in spoedtempo naar een oplossing, terwijl de militairen zich voorbereiden op het ergste. In Los Angeles begint men met de noodevacuatie.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Colonel Brayman

Vice President Taylor

Dr. Jeff Taylor

Dr. Vickers

Gunnery Sgt. Benjamin Wright (as Michael Harris)

Victoria Wright

Lijkt me best vet deze

Altijd leuk rampenfilms

avatar van Scheurleer

Scheurleer

Heel erg matig. Verhaal was wel aardig bedacht maar dat is eigenlijk het enige positieve. Veel acteurs waren in mijn ogen een miscast voor hun rol, bijvoorbeeld een wetenschapper in badjas die geen enkele keer de indruk gaf wetenschapper te zijn. Kortom: de acteerprestaties waren bedroevend. Maar veel erger nog waren de graphics. Triest dat je dit anno 2013 nog durft te maken.

avatar van 606

Shawn C. Phillips is voor mij "de" slechste acteur ooit.

avatar van stinissen

606 schreef:

Shawn C. Phillips is voor mij "de" slechste acteur ooit.

Zo wie zo een van de dikkere

lol nou en of

avatar van Richard_Voorhees

Richard_Voorhees

Hoorde net dat Shawn C(oolduder) Phillips hier inderdaad in mee doet. Haha, hoe krijgt die gast het toch gedaan.

avatar van Filmkonyn

Filmkonyn

Scheurleer schreef:

Bij een titel als Earthquake vs. Tsunami, weet je al dat het geen hoogstaande film zal zijn. En dat is het ook totaal niet geworden. Zelfs het verhaal sloeg nergens op... De CGI was inderdaad bedroevend slecht, maar ik kreeg een Birdemic gevoel daarbij en dat maakte het voor mij persoonlijk dan weer leuk. (Ook inderdaad met wat je zei dat mensen dit in 2013 nog durven te maken)

Over het algemeen is het wat je van te voren al verwacht... een zeer slechte film, die zeker geen Birdemic status zal krijgen.

avatar van ElPablo

ElPablo

Ik voorzie een heerlijk afzeikavondje.