• 9.268.850 stemmen

Gesproken taal: Engels en Frans

Releasedatum: 21 juli 1999

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot Place Vendôme

Vincent Malivert runt samen met zijn broer een juwelierszaak op de chique Parijse Place Vendôme. Hij heeft een uitstekende reputatie, maar sommige collega's verdenken hem ervan gestolen diamanten door te verkopen. Zijn vrouw Marianne kampt met een drankprobleem en gaat naar een dure ontwenningskliniek. Wanneer Vincent onder verdachte omstandigheden om het leven komt, wil ze tot elke prijs het vreselijke geheim van de diamanten ontdekken, maar er zijn kapers op de kust. Ze moet daartoe een zwerftocht ondernemen langs hotels, cafés en de diamantmarkten en -slijperijen van Parijs en Antwerpen.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

avatar van FisherKing

FisherKing

Catheriene Deneuve speelt hier de sterren van de hemel......

avatar van Groot01

Groot01

Stijlvol. Zonder snelheid veel vaart in deze film.

avatar van 93.9

93.9

Vaag onduidelijk verhaal.

Deneuve is zoals altijd goed, maar man wat haat ik die verhaallijnen waarin je geacht bepaalde voorkennis van zaken moet hebben. Helaas heeft niemand die en vind deze film ook weer niet zo intrigerend dat ik ‘m twee keer wil kijken.

Gevalletje jammer deze film

avatar van Redlop

Redlop

Het plot klinkt spannend maar de uitwerking is oersaai.

avatar van frans123

frans123

Het verhaal lijkt mij behoorlijk oninteressant Waarom graven in het verleden als morgen voor de deur staat.? Ze heeft er lekker van geleefd.

avatar van blurp194

blurp194

Misschien op het verkeerde moment gezien, maar ik kon het niet worden met deze film. Het verhaal is best simpel, maar het wordt nauwelijks verteld - in plaats daarvan wordt er een heleboel bijgehaald, en dat had best spannend kunnen zijn maar de karakters komen voor mij niet echt los. En dan wordt het dus niet echt boeiend.

Of Deneuve nou goed speelt, hmm, ik durf het niet te zeggen. Met het zelfde gemak kan je het automatische piloot noemen, en dan is het wat mij betreft ook waar. Seigner hangt er een beetje bij, en de rest vind ik ook niet echt indrukwekkend.

Maar misschien was ik niet in de juiste stemming. Over een jaartje nog maar eens proberen. Misschien.