• 9.374.963 stemmen

Geregisseerd door: Sergei Bodrov

Met onder meer: Jeff Bridges, Julianne Moore en Ben Barnes

Releasedatum: 26 februari 2015

Plot Seventh Son

"When darkness falls, the son will rise. When the son falls, the dark knight will rise."

John Gregory (Jeff Bridges) is een Spook, een persoon die vecht tegen het kwaad, en heeft eeuwen geleden de slechte en krachtige heks, Moeder Malkin (Julianne Moore), gevangen gezet. Maar nu is ze ontsnapt en ze is uit op wraak. Terwijl ze haar volgers bijeen roept, bereidt Moeder Malkin zich voor om haar woede te botvieren op de nietsvermoedende mensen. Slechts één ding staat in haar weg: John Gregory. John zelf is niet meer de jongste en probeert iemand te vinden die hem kan opvolgen. Hij heeft zijn hoop gevestigd op de jonge boerenzoon Tom Ward.

avatar van stinissen

Goed gedaan 606

avatar van 606

stinissen schreef:

Goed gedaan 606

Dankjewel

Eerste foto

Vind Ben Barnes een goede acteur in Prince Caspian en Stardust.

Hopelijk wordt dit geen Sorcerer's Apprentice.

Lijkt me intressant!

Vanaf 17 oktober in de bioscoop (Warner Bros)

avatar van Bottleneck

Bottleneck

nieuwe Bodrov, ben benieuwd

Thorongil

Film is uitgesteld tot 17 Januari 2014.

avatar van Decec

Decec

Ben benieuwd..

Thorongil

Trailer komt binnen een paar dagen uit. Ben benieuwd!

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

Vandaag dus

Trailer (Youtube HD)

Thorongil

Wordt een leuke film denk ik. Zitten leuke designs in voor die monsters.

avatar van sofripa

sofripa

Smikkel, wat een fijne trailer

tattoobob

Yep dit word weer een filmhoogtepuntje!!!!

avatar van schram101

schram101

Hoogstand zal dit niet worden, hopelijk wel lekker dom vermaak

Voor jouw misschien wel!

avatar van Jave Style

Jave Style

trailer zag er super uit, echt een genre naar mijn smaak, cant wait

Thorongil

Film is opnieuw uitgesteld voor meer dan een jaar. 6 Februari 2015 nu.

avatar van Decec

Decec

moet nog een jaar wachten....

avatar van Turkse gast

Turkse gast

Denk dat dit een zeer goede Blockbuster zal komen, want er spelen 3 belangrijke acteurs in mee : Jeff Bridges en Julianne Moore en dan nog eens Dorian Gray acteur Ben Barnes

avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME. (moderator series)

Wat is die Jeff Bridges toch een strakke acteur.

De trailer ziet er goed en gaaf uit, ik heb er in

ieder geval al zin in.

Thorongil

Vind de nieuwe Trailer is een stuk beter dan de 1e. Dit wordt fijne fantasy.

avatar van tbouwh

tbouwh

trailer ziet er prima uit. toegevoegd aan de watchlist

Thorongil

Lees hier op IMDB en op Cinenews.be dat de film al uitkomt rond Kerst in België (17 December)

Thorongil

Dan toch eind februari. Frankrijk is 17 december, wel raar gezien de Hobbit deze film er gaat verpletteren.

Nieuwe featurette is uit met een overzicht van alle heksen.

avatar van gauke

gauke

Het scenario van deze visueel bombastische, maar saaie fantasie avonturenfilm zat al niet goed in elkaar. Daarnaast is de regisseur te werk gegaan onder het mom "pikken wat je pikken kan" (ieder spoor van originaliteit en inspiratie ontbrak). En wanneer je de cast dan ook niet uitdaagt en deze bijna geheel futloos op de automatische piloot laat spelen, dan is Leiden in last. In tegenstelling tot 'Still Alice', speelde Julianne Moore hier zwaar overdreven.

avatar van Kondoro

Kondoro

Seventh Son

Weer een middle-earth gerelateerde film waarvan ik dacht dat de Hobbit fans er wel op af zouden komen. Verrassend was de bios zaal gister amper gevuld. Ik met mijn vier kameraden en ik denk zo'n, 11, 12 andere mensen? Nee ik dacht, een leuke nieuwe reeks. Maar nee, ook bij deze film is het echt weer zonde. Alles gebeurt te snel en met zijn 102 minuten is die echt te kort. Films als deze moeten, vind ik sowieso dik in de twee uur duren. Dan heb ik echt een lekker MIddle-Earth gevoel. Nee, de film begon leuk, weinig actie voor de pauze. Na de pauze duurde het nog even en toen kwam het eind gevecht. Pats boem, iedereen dood. Man, man, man... Die draak Malkins, die was zo gevaarlijk. Ze krijgt een mes in der zij en gaat dood.......... Zonde! Maak dan zoals Hobbit 2/3 delen en laat ze een hele zoek toch houden naar de draak en daar weer allemaal gevaren tegen komen. Ik vond het zo zonde. Radu, 1 slag door Gregory, dood. Echt jongens, dat is zooooo jammer! Maar, als er actie kwam, was het ook wel lekkere actie !

Jeff Bridges speelde zijn rol als Gregory goed! En vond hem het leuk spelen. Ben Barnes deed het oke en Julianne Moore deed het goed. Ik vond Julianne Moore toch wel met Bridges het beste acteren. Djimon Hounsou vind ik ook altijd chill acteren, alleen dit keer iets minder aan bod gekomen. Al vond ik zijn team natuurlijk wel weer vet.

Het verhaal van Seventh Son was slapjes. Vaak iets moeilijk te volgen en natuurlijk erg rap door heen gegaan. Het wat mindere aan het verhaal is dat ik nu nog steeds niet snap waarom hij nou telkens een zevende zoon moet hebben. Ik weet wel dat die sterk waren met een speciale kracht, toch? Misschien dat iemand mij dit nog even duidelijk kan maken. Het concept was natuurlijk weer leuk, en ik houd wel van dit soort films. The Hobbit's vond ik ook erg gaaf. Al om al een film die je echt wel een keer kan zien. Sci-Fi gezien is deze film erg goed hoor, en het is ook wel vermakelijk. Alleen allemaal beetje te snel.

avatar van Willy Wartaal

Willy Wartaal

Ziet er allemaal nogal slecht uit, lijkt een beetje een film als 47 Ronin te worden. Zal hem wel eens pindakazen om vervolgens af te kunnen kraken. En dan die commercial hier in Nederland, van de makers van 300: Rise of an Empire en Godzilla, geen goede zet lijkt me.

avatar van johnwick420

johnwick420

ik vondt het wel mee vallen maar wel genoten van de film actie was top en de rest ging wel

Thorongil

Middenmoter. Vond alleen de climax wat tegenvallen, rest was best vermakelijk. Denk dat het potentieel van de boeken ontbrak. Uitwerking van de plot en wereld kon wat beter.

avatar van Brabants

Brabants

Deze fantasiefilm gebaseerd op De Geestenjager van Delaney is visueel gezien een Groots spektakel. Het tempo van het verhaal werkt erg goed in combinatie met de effecten en het is dan ook een zeer vermakelijk geheel. Ook al is het niet meer dan een heksenjagersverhaal met een meester versus leerling en een vleugje romantiek, wat maakt het uit! In mijn beleving zou verdere karakterontwikkeling of verhaaltechnische toevoegingen van geen meerwaarde zijn geweest. Als je een film verwacht die gebaseerd is op het kaliber zoals bv. Tolkien dan snap ik de deceptie van vele kijkers wel. Maar als je er neutraal instaat dan lijkt me dit toch echt geen tegenvallend geheel, althans zo heb ik het niet ervaren.