• 9.376.895 stemmen

Geregisseerd door: Dennis Dugan

Met onder meer: Adam Sandler, Kevin James en Chris Rock

Releasedatum: 18 juli 2013

Plot Grown Ups 2

"Just because they're a little older doesn't mean they've grown up."

Lenny Feder (Adam Sandler) besluit met zijn familie terug te keren naar de geboorteplaats waar hij en zijn vrienden vroeger zijn opgegroeid. Maar dan breekt voor de kinderen hun laatste schooldag aan. En op een dag die gek genoeg vol zit met verrassingen draaien de rollen zich om, en zijn het de kinderen die de volwassenen een lesje leren.

Lenny Feder

Sally Lamonsoff

Dickie Bailey

avatar van Pazmaster

Pazmaster

Te slap en te flauw. Toch wel 2 x moeten lachen maar voor de rest is het eigenlijk bar slecht.

avatar van dualcia

dualcia

Flauw, kinderachtig en ontzettend pijnlijk niet-grappig.

Het eerste deel van Grown Ups was leuk. Fijne humor, een leuk verhaal: Al bij al een vermakelijke, vlotte komedie met acteurs die allemaal op hun plaats leken te zijn.

Het tweede deel van Grown Ups kan hier niet aan tippen. Integendeel, het is een aaneenschakeling van kinderachtige grappen die totaal niet op elkaar aansluiten. Dan hebben ze er nog wat irritante, terugkerende bij-personages in gegooid, die constant hun mateloos vervelende 'grappen' herhalen: Ik noem een Malcolm en zijn vrouw en zoon, Taylor Lautner en Milo Ventimiglia als fratboys, die politieagenten, dat ex-vriendinnetje van Lenny en zo kan ik nog wel even doorgaan.

En dan ben ik nog niet eens begonnen over het feit dat ze Rob Schneider hebben vervangen voor Nick Swardson. Ik ben niet zo'n fan van Schneider, maar zelfs híj was beter geweest dan deze bloedirritante man.

Doordat de film zo propvol is gepropt met vervelende personages en moeilijk veel randzaken (je vergeet bijna dat deze film zich afspeelt binnen één dag), vergeet je bijna dat de film draait om de 4 vrienden en hun familie. Zij zijn daarbij nog het minst storend. Als ze enkel hierop hadden gefocust had het misschien zelfs nog een vermakelijke film kunnen worden. Het feestje bijvoorbeeld is op momenten zelfs best leuk, voornamelijk door het 80's thema.

Nu houdt de film zo erg vast aan bijzaken dat het verhaal totaal niet vloeiend loopt.

Nee, dit was het echt niet. Snel vergeten en weer een keer Grown Ups deel 1 opzetten, want dit was werkelijk barslecht.

avatar van mnrk

mnrk

Look at this, beers on ice, hot ladies everywhere. This is how we used to do it. I can't believe we used to jump off this.....Hey, this is Kappa Theta Sigma property so you might want to quit pervin' on our ladies and get back to your trailer park homes.

Deze 2e Grown Ups van Dennis Dugan is wat minder dan de 1e, maar ondanks dat blijft het toch wel een vermakelijke film...

Het verhaal is redelijk en soms wat rommelig, maar er gebeuren genoeg momenten die leuk zijn en ervoor zorgen dat de film toch leuk blijft om naar te kijken (vooral het eindfeest is top )...

Dat de gehele cast uit deel 1 weer aanwezig is maakt het ook allemaal weer leuk om naar te kijken en wat ziet Salma Hayek er toch super uit ...

avatar van Lennon

Lennon

Slap vervolg van een zeer vermakelijk eerste deel.

Geen verhaal, flauwe onderbroek humor. . Alleen miss hayek is een genot om naar te kijken...

Mijn hemel, kon bijna niet geloven hoe slecht, dom en irritant dit is.

avatar van Phantasm

Phantasm

Is nog te doen, leuke en erg flauwe grappen.

avatar van PsychoDonkey

PsychoDonkey

Wel aardig wat gelachen, alleen op een gegeven moment ging ik me afvragen of het nog lang ging duren...

avatar van Rebel80

Rebel80

Nederlanders staan nou niet echt bekend om hun humor en dat is wel terug te zien hier, ik heb me prima vermaakt iig

avatar van Betamax

Betamax

Flinterdun verhaal, geen humor en super flauw.

Gewoon een domme film.

Alleen Salma Hayek zorgde ervoor dat ik hem uitgekeken heb.

avatar van robbie-x

robbie-x

Weer een typische Adam Sandler film, met de standaard dramatische humor.

avatar van Lennon

Lennon

Rebel80 schreef:

Ook niet om hun goede smaak, blijkt wel weer

avatar van Baldur

Baldur

Het eerste deel vond ik best te pruimen destijds. Maar wat een intens matige humor zit er in dit vervolg. Slechte humor kan leuk zijn, dit was gewoon droevig.

avatar van pierke1007

pierke1007

Vond deze film best wel grappig. Soms wel een beetje goedkoop, maar zeker niet slecht!

3 sterren krijgt die van mij

avatar van Machete23

Machete23

wat een narigheid zeg. Ik kon me eigen ogen niet geloven wat een slechte film. Ik vind over het algemeen films met Adam Sandler erin leuk maar dit vond ik wel zo slecht. Alle grappen waren zo flauw het was letterlijk om van te huilen en deze keer niet door het lachen

avatar van cantforgetyou

cantforgetyou

• 1954 berichten

Ik gaf deel 1 maar 2 sterren, maar ik vind dit 2e deel eigenlijk veel leuker. Misschien omdat ik er niks van had verwacht. De grappen zijn niet allemaal even leuk, maar beter dan in deel 1. Gewoon domme humor, maar op zijn tijd wel vermakelijk.

avatar van WB

WB

Zeer flauw, erg cliché allemaal en na de film had ik nog geen flauw idee waar het verhaal eigenlijk over ging... En toch heb ik me wel vermaakt. Waarschijnlijk waren mijn verwachtingen zoooo laag, dat het me allemaal nog wel mee viel.

avatar van supersnoop

supersnoop

Deel 2 is wel beter dan 1. Maar toch heel matig. En nu ik er ook zo over ga na denken als de geen die de laatste recensie heeft verstuurd. Heeft deze film niet egt een verhaallijn

avatar van richardbr

richardbr

Deel 1 vond ik leuker, maar deze was zeker ook wel grappig, alleen miste ik een verhaal het was meer een aaneenschakeling van grappen.

avatar van 010harm

010harm

Vond m wel echt lachen, slechte humor maar heb me kapot gelachen zeker beter dan het 1ste deel.

avatar van JakobFugger

JakobFugger

Gister en vandaag dan respectievelijk deel 1 en deel 2 van Grown Ups gezien. Zo nu en dan heel erg flauw, maar toch wel vermakelijk. Keken makkelijk weg, 3* voor beiden. Deel 2 had nog een leukere cast dan deel 1.

avatar van Piratje

Piratje

De humor is wat kinderlijk, maar de dames en reacties af en toe eerder kinderen niet toegelaten.

Met je verstand op nul kun je zeker genieten van deze kinderfilm enkel voor volwassenen.

Ook al is de humor wat flauw en plat. Gewoon genieten en meerollen en je haalt het einde wel, met of zonder hert.

Inhoud is nergens te vinden en men rolt zonder aanleidingen van de ene in de andere fase tot men uiteindelijk op het grote tuinfeest terecht komt met zijn diverse lollige momenten. Ook wel eens lullig.

Gewoon voor het plezier 3,0*

avatar van jippie2010

jippie2010

Deel 1 vond ik geweldig, heb er hard om moeten lachen.

Deel 2 kwam niet veel verder dan flauwe typetjes en platte humor.

Had op een beter vervolg gehoopt/ *2,5

avatar van erik1677

erik1677

Deel 1 vond ik echt geweldig , maar dit vond ik echt te slap voor woorden.

Helaas!! Als er een deel 3 komt hoop ik dat ze terug grijpen op de formule van deel 1 en dat schneider weer mee doet.

avatar van dupain

dupain

Rampzalig! Flauw! en HELEMAAL niet grappig!

Kinderfilm zou ik niet eens noemen, hoe kun je van zoiets genieten??

te triest voor woorden!!!

jammer want deel 1 was nog oké!

avatar van m1701

m1701

Leuke film!

Leuker dan deel 1... die vond ik wat saai.

Stuk voor stuk deden ze het erg leuk!

Heb me goed vermaakt

avatar van naccamus

naccamus

Dit is geen comedy. Dit is een drama.

Wie de schuld te geven voor deze verspilling van tijd of zuur verdiend geld voor een kaartje, is een tweede. De schrijver, om het bij elkaar rapen van slechte grappen en het totaal gebrek aan respect voor de ongelukkigen die dit wrak hebben moeten zien? De regisseur, die weigerde weg te lopen van een project gedoemd te mislukken? Of de kennelijk op geldbeluste acteurs, die ons bewust maken van de ware geest in hollywood: geld verdienen, hoe kut de film ook is.

avatar van Noodless

Noodless

Tja, ik vond de film wel leuk. Er zitten voldoende grappige momenten in de film die de flauwe momenten doen vergeten. Soms zit er geen lijn in het verhaal en komen de verschillende komische scènes gewoon achter elkaar op je af. Sommigen ervan zijn niet te genieten en sommigen zijn hilarisch. 6/10

avatar van Gang_Star

Gang_Star

Magere komedie waarbij de vriendengroep elkaar opnieuw tegenkomt en dit nu juist niet voor een leuke film zorgt. Waar deel 1 nog wel leuk was en ondanks de flauwe humor er toch enkele goede grappen tussen zaten, is het vervolg behoorlijk teleurstellend. De humor is nog flauwer en de grappen pakken vrijwel nergens echt goed uit waardoor je gewoon nauwelijks kunt lachen. Daarbij word er teveel afgeweken van de hoofdpersonages, en zijn er teveel bijrollen die tenenkrommend zijn. Als de focus meer op de vriendengroep had gelegen, had het denk ik nog een stuk vermakelijker kunnen zijn.

En terecht.