Genre: Komedie / Romantiek
Canada / Verenigde Staten
Geregisseerd door: Andrew Gurland
Met onder meer: Kathryn Anderson, Babs Chula en Dixon Cohee
Plot Cheats
"Where there's a will there's an "A""
Een groep vrienden probeert zonder te leren en met heel veel feestvieren het highschool-diploma te halen. Dat doen ze door te spieken. Het schoolhoofd besluit het het laatste jaar een stuk moeilijker voor hen te gaan maken.
Handsome
Julie
Mrs. Stark
Greedy
Handsome - 2nd Grade & Kindergarten
Hot Girl #1 (as Brandy Heidrick)
davidov
vreemde poster...
Film heet toch echt cheats... (en ja ik snap de A+ grap maar dan nog....)
wel ok film btw, niet echt bijzonder, maar ook niet slecht...
Plintkabouter
Om toch maar even te reageren:
Heerlijk om weer eens zo'n simpele tienerfilm te kijken met hoofdrolspelers waarmee je jezelf makkelijk kunt identificeren.
Grappig verhaallijn, en lekker op z'n Amerikaans overdreven.
3.5 sterrr
mister blonde
begon wel aardig, maar veranderde al snel in een vervelende aflevering van Dawson's Creek. 2 sterren.
Leno
Vlotte film met een redelijk amusant verhaaltje. De grappen zijn nauwelijks om te lachen maar toch enigszins vermakelijk.
De hoofdrolspeler bakt er weinig van, heeft 'gemaakt' charisme en acteert overdreven.
Veel is het niet deze film, maar als je weinig verwacht kan het er net mee door.
R.
Soms erg flauw filmpje, maar af en toe moest ik wel glimlachen. Best leuk om te kijken als je een simpel filmpje wilt kijken. Je moet er iniedergeval geen verwachtingen van hebben...
wavanbuuren
De zoveelste high-scool film en dan ook nog eens een hele slechte. Veel cliche's, oninteressante personages en het ontbreken van een behoorlijk verhaal zijn al flinke minpunten voor een film. Echter een komedie zonder goeie grappen is onvergefelijk 1*
AHWA
Als ik hierom had moeten lachen, dan is het toch niet gelukt. Misschien een paar keer een flauw glimlach, maar daar blijft het dan ook bij. Ook qua eye candy, waar de meeste highschoolfilms het van moeten hebben, valt het nogal tegen.
1* voor de moeite.
mister blonde
bedoel je dan knappe vrouwen of zo?
AHWA
Ja, heb jij veel knappe vrouwen voorbij zien komen?
Afgezien van Julie dan.
mister blonde
ik versta onder eye candy meestal mooi cmarawerk en fotografie.
maar inderdaad weinig vrouwen die de moeite waard waren.
AHWA
Nou, mooi camerawerk zat er ook niet in.
mister blonde
Nou, mooi camerawerk zat er ook niet in.
vandaar mijn verbazing.
Chainsaw
Een redelijk amusante film, waarin grappige en flauwe momenten elkaar flink afwisselen. Vooral in het begin is de film leuk, maar begint tegen het einde jammer genoeg steeds minder te worden. Hij is in ieder geval wel leuker dan genregenoot Slackers.
Dik 2,5 sterren.
matthijs_013
dit is toch de film waar ze dan de multiple choice antwoorden in hun hoofd stampen via het melodietje van ode to joy?
lowhusky
nee...
brahimbboy
ik vond dit altijd al een goeie film.
maar dat was 5 jaar geeden.
kijken wat ik er vandaag van ga vinden.
Prima tienerkomedie met een onderwerp die elke scholier zal aantrekken; het cheaten
Gewoon geinige humor in een film met vrouwen, highschool en flauwe grappen. Meestal wel aan mij besteed.
Het einde was weer iets teveel moraal erin, maar ach...

'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes' weg bij Netflix en nu een succes op Videoland

Goed beoordeelde dramaserie 'Rivals' krijgt een tweede seizoen dit jaar: wat weten we erover?

HBO Max-kijkers vol lof over eerste aflevering 'A Knight of the Seven Kingdoms'

Netflix breidt komend jaar het Koreaanse aanbod flink uit

Dreamer: Inspired by a True Story
Drama / Familie, 2005