• 9.377.411 stemmen

We're the Millers (2013)

Komedie | 110 minuten / 118 minuten (extended cut)

Genre: Komedie

Speelduur: 110 minuten / 118 minuten (extended cut)

Geregisseerd door: Rawson Marshall Thurber

Met onder meer: Jason Sudeikis, Jennifer Aniston en Emma Roberts

Releasedatum: 29 augustus 2013

Plot We're the Millers

David Clark is een kleinschalige drugsdealer die het houdt bij het handelen met volwassenen en dus absoluut niet in zee gaat met de jeugd. Alles gaat van een leien dakje, tot hij onverwachts genoodzaakt is voor het grote geld te gaan. David besluit op een slimme en valse manier een gezin te stichten met de buren, wat deel uitmaakt van een plan om een grote hoeveelheid wiet de VS in te smokkelen vanuit Mexico.

Rose O'Reilly

avatar van rep_robert

Leuke recensie

avatar van Waku

Waku

Vlotte komedie met een aantal leuke momenten.

Vermakelijke 2 uur.

Afiteling zeker blijven kijken. ook grappig.

avatar van Theunissen

rep_robert schreef:

Leuke recensie

Dank je wel, was ook wel een leuk bericht van van je

avatar van tattoobob

tattoobob

Leuke wegkijkert....kep een aantal keer flink in een deuk gelegen,Jason Sudeikis vind ik niet zo geweldig....maar goed kep wel van de film genoten!!

Aanrader

avatar van GGG

GGG

Kijkt lekker weg op een regenachtige avond maar meer ook niet.

avatar van Kondoro

Kondoro

Wat een geniale film! Ik vond hem zeer geslaagd en keer met plezier naar!

4.0!

avatar van Alonzo

Alonzo

Leuke grappige film. Zeker een aanrader.

Mooiste stukje spoilers!

"suck my dick or give me 10.000 peso's"

Geweldig!

avatar van ladybug

ladybug

Leuke feelgood film. Goed verhaal en geweldige grappen.

De chemie tussen de acteurs is ook prima. Heb me geen moment verveeld.

Alleen het einde werd snel afgeraffeld, dat was jammer.

avatar van goldberg68

goldberg68

Wat een goede comedy bijna alles was goed in de film heb hem gekeken in de bioscoop samen met mijn dochter van 14 maar die vond hem ook top.

mijn cijfer 4.5

avatar van horizons

horizons

Eindelijk nog eens een echt leuke komedie.

De timing van de acteurs was best wel goed over het algemeen.

avatar van Daan258

Daan258

Had hier eerlijk gezegd niet heel veel van verwacht, maar wat heb ik me onwijs goed met deze film vermaakt zeg. Heel veel leuker dan ik had gedacht.

Heb echt af en toe goed kunnen lachen om alle erg leuke en onwijs flauwe grappen.

Acteerwerk was ook dik in orde, vooral Jason Sudeikis was top in deze film.

Zeker één van de betere comedy's van dit jaar.

Dikke 3,5*

avatar van TMP

TMP

Dit soort films heeft de neiging om vaak nogal snel te flauw te worden, maar ik heb mij prima vermaakt met We're the Millers. De familie was goed samengesteld, vier leuke personages met een goede onderlinge chemie. Aardige humor en behoorlijk acteerwerk. Jennifer Aniston heeft hier bovendien net als in Horrible Bosses een erg leuke rol. Zeer vermakelijk.

avatar van Barry83

Barry83

Prima film, met zeker aantal grappige momenten. Ook verhaal kijkt vlot weg. Jennifer Aniston als stripper is natuurlijk ook niet verkeerd

avatar van DiskjockeyEast

DiskjockeyEast

Grappige film .. haalt het net niet bij Horrible bosses, maar kijkt heerlijk weg.. vooral de nepzoon is goed gecast!

avatar van merijn82

merijn82

• 1931 berichten

Tja, We're the Millers...

Laat ik beginnen te zeggen dat ik mij er over het algemeen wel mee vermaakt heb. Het kijkt lekker weg, ondanks dat het misschien een tikkeltje te lang doorgaat. De acteurs doen het naar behoren; Kenny steelt overigens de show. Moest bij vlagen wel erg om hem lachen, met name als hij ineens gaat rappen! Verder is de humor over het algemeen wel flauwtjes, maar dat is niet altijd erg. Het niveau in grappen neemt wel af naarmate de film duurt, mede ook omdat het over het algemeen sexgetinte grappen worden. Daar heb ik niet zo veel mee, iets te puberaal en makkelijk.

Wat ik echt jammer vind, maar overigens wel in de lijn der verwachting lag, is dat de film weer eindigt in zoetsappig en enigszins moralistisch geneuzel. Waar het in het begin nog boven de middelmaat (in dit genre) uitsteekt zie je op een gegeven moment al mijlenver van te voren aankomen dat er naar 'een echt gezinnetje' toegewerkt wordt. Want dat is toch zo fijn... En drugs zijn natuurlijk héél slecht dus daar neemt de hoofdpersoon ook afstand van. En zo eindigt het toch weer erg gemiddeld allemaal.

Maar goed, al met al nog 3*.

Begon heel aardig, maar werd zo'n beetje op de helft, vanaf dat ze die andere familie tegenkwamen, steeds maar slechter tot soms wel onuitstaanbaar.

Jammer.

Alleen Kenny was wel leuk.

avatar van Angelo2

Angelo2

Eindelijk weer is een leuke komedie. Heb een paar keer goed kunnen lachen en daar kijk je zo'n film toch voor. De familie is goed gecast maar vader en zoon waren toch het leukst. Bij die scene waarbij ze die agent in natura wouden omkopen liepen de tranen over me wangen. Just pretend you suck a girl[, hilarischisc! spoiler] Een 8

avatar van Spetie

Bij komedies uit genres zoals deze bekijk ik de laatste jaren de trailers niet meer, omdat je dan vaak het leukste al gezien hebt. Hoe minder je vooraf weet, hoe leuker achteraf de ervaring kan zijn is mijn insteek. We're the Millers is zeker een leuke ervaring gebleken. Een paar keer goed gelachen en leuke personages en situaties, zorgen voor een leuke avond.

Zo iemand als Jason Sudeikes, die meestal de bijrolletjes in dit soort films speelt, doet het hier vrij goed. Hij weet zijn personage vrij overtuigend neer te zetten en heeft een goede komische timing. Maar ook de rest van ”het gezin” zit goed in elkaar. Jennifer Aniston speelt hier eindelijk eens een iets andere rol, dan we haar haar gewend zijn en dat doet ze erg goed. Dat ondeugende ligt haar goed, maakt haar komischer en afwisselender. Toch wordt de show hier gestolen door Will Poulter. Als nerd zet hij niet alleen het sympathiekste en meest meelevende personage neer, maar daarnaast belandt hij ook nog eens in meest komische en vaak ook pijnlijke situaties. Emma Roberts maakt het gezin compleet, voldoet net, maar is wel de minste van het stel.

Naast de vier hoofdrolspelers, belanden ze ook in komische situaties en is het scenario vrij goed en scherp geschreven. Ed Helms heeft een leuke bijrol en het einde is zowaar ook eens een keer niet zo overdreven moralistisch. Soms is het wel wat flauw en soms gaat men bijna de fout in om het teveel richting plas, poep en seksgrappen op te sturen, maar gelukkig gebeurt er daarna dan al snel weer iets leuks, al moet je hier zeker geen subtiele humor verwachten.

Kortom,scherp geschreven, fijne personages, leuke situaties en de fijne avond is al bijna gegarandeerd.

avatar van egelhunter

egelhunter

Erg leuke film! Wat heb ik gelachen.

In mijn ogen de leukste film van het jaar, zelfs leuker dan The Hangover 3.

En Jennifer Aniston... damn die ziet er nog erg goed uit

avatar van Masterkeeltie

Masterkeeltie

Wat een heerlijke frisse komedie, het is gewoon heerlijk gieren/lachen brullen, leuke personages allemaal zo hun charmes. En damn wat ziet Aniston er nog ongelooflijk goed uit .....

1 van de meer geslaagde komedies van dit jaar.

avatar van mock turtle

mock turtle

Geweldige film. En niet alleen omdat we meerdere malen hééél hard hebben moeten lachen, maar ook omdat de karakters ook nog eens erg vertederend bleken. Zelfs Aniston irriteerde niet. Dit lijkt me geen film dat een deel twee krijgt, maar zou van mij zeker mogen!

avatar van Justinw

Justinw

Snap alle goeie recensies niet zo eigenlijk.

Vond het wel oké. Maar steekt niet boven de andere middelmatige 13 in een dozijn komedies uit. Aniston is leuk om naar te kijken, en op een paar aardige grappen na, waarvan de meeste al in de trailer zitten vond ik er weinig aan.

avatar van otherfool

otherfool

Idee was eigenlijk leuker dan de uitvoering. We're the Millers mist vooral scherpte, echt goede oneliners zijn er ook al niet en de film had kunnen doen met minder opzichtige 'familie is eigenlijk toch best belangrijk' meuk. Begrijp me goed, er zitten echt wel leuke stukken in maar hilarisch wordt het nimmer en met alleen maar lomp gedoe kom je er ook niet. Wat was Dodgeball dan toch oneindig veel beter....

2*.

avatar van Leo1954

Leo1954

• 2073 berichten

Leuke aardige komedie. Niet meer, niet minder.

avatar van olbo

olbo

Toch een poging gewaagd. Aardig begin, maar halverwege zakte mijn aandacht weg. Laatste half uur niet meer gezien. Niet boeiend genoeg.

avatar van tattoobob

tattoobob

Niet afgekeken-niet stemmen.

avatar van olbo

olbo

Vind ik eigenlijk meestal ook. Maar na ander half uur heb ik toch een aardig goed beeld. Of het moet een uniek einde geweest zijn. En het is voor mezelf ook een registratie.

avatar van DiKKe_OsCaR

DiKKe_OsCaR

• 2034 stemmen

merijn82 schreef:

Ehm, misschien had je wat minder snel moeten wegzappen en ook de laatste seconden van de film bekijken (dus vóórdat de zogenaamde 'bloopers' komen)..

Grappige film die wat mij betreft toch een stuk beter is dan de gemiddelde comedy in dit genre.

avatar van merijn82

merijn82

• 1931 berichten

Moet inderdaad bekennen dat ik even niet weet waar je op doelt.

avatar van horizons

horizons

Ai, pijnlijk, afkijken die film.