• 9.370.024 stemmen

Genre: Horror

Geregisseerd door: Christian Winters

Met onder meer: Bill Moseley, Kane Hodder en Brandi Cyrus

Plot Old 37

Darryl en Jon Roy bezitten een oude ambulance en zijn verkleedt als ambulancebroeders. Ze onderscheppen noodoproepen en gaan er op af. Amy is een eenzame, jonge vrouw die met haar eigen identiteit worstelt. Ze pikt het vriendje van haar buurmeisje in. Door een fout uit het verleden wordt Amy geconfronteerd met Darryl en Jon Roy...

avatar van Corcicus

Corcicus

avatar van Corcicus

Corcicus

Ik vrees rotzooi.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Kan ik wel (deels) bevestigen. Op de momenten dat Moseley en Hodder bezig zijn, is het smakelijk B-voer. Het is echter wel een 'troef' waar veel debuterende (horror)regisseurs mee aankomen kakken tegenwoordig. Met slechts wat leuke namen redt je het niet meer. Alles er omheen maakt dat pijnlijk duidelijk. Gaar geschreven verhaaltje vol vreemde dialogen met -hoe kan het ook anders- schijtvervelende jongeren. Bij gebrek aan beter een prima filler, maar alleen door de aanwezigheid van reeds benoemde mannen.

avatar van Richard_Voorhees

Richard_Voorhees

Inderdaad nog wel geinig om Moseley en Hodder samen in actie te zien.
Verder heeft deze film maar weinig te bieden. Een aantal behoorlijk plat neergezette tieners worden een voor een uitgeschakeld. Goh, dat hebben we nog nooit gezien.
Op een lekker gore moord na heeft de film op dat front ook weinig te bieden.
Verder vind ik dat met regelmaat het volume van de soundtrack wel erg hard staat. Het domineert behoorlijk regelmatig, ook op momenten dat dit naar mijn mening wat onnodig is.
En een hoofdpersoon die door haar make-over het target word van de gebroeders?
Een beetje slapjes, maar goed. Dat kan ik eigenlijk wel zeggen over de overall quality van de film.

avatar van glimmerman2000

glimmerman2000

Het leek op het masker van Friday the 13th, welke Kane Hodder destijds, en NU droeg;). Hij had heimwee:).

avatar van Boeikens

Boeikens

Slashertje met ups en downs.

Het verhaaltje rond de paramedic die de slachtoffers van verkeersongevallen ophaalt en wat "bijwerkt" is nog redelijk maar mist naar mijn smaak wat aan hardheid. De liefdesperikelen tussen die jongeren daartegen neemt constant het tempo en de sfeer weg.

avatar van joolstein

joolstein

"You can trust me – I’m a paramedic."

Als een regisseur van een film ervoor kiest het pseudoniem Alan Smithee te gebruiken, is dat nooit een veelbelovend teken. Dit wordt pas gehonoreerd als de regisseur kan aantonen dat de film een zodanige nabewerking heeft ondergaan, dat de film niet meer als zijn eigen werk gezien kon worden. Deze regisseur heeft dus die toestemming gehad van het regisseursgilde (DGA)

De film begint met twee jonge jongens die in een kelder spelen terwijl hun vader op een scanner hoort van een auto-ongeluk waarna ze daar in hun ambulance naar toe scheuren. Euh en dan begint de film wederom maar nu met een jongen en meisje die onder het autorijden willen vrijen....boem...ambulance en jongentjes worden groot...en veranderen in Kane Hodder en Bill Moseley...

Tja en daarna...wordt je weer voorgesteld...maar nu aan een tienermeisje met een ernstig probleem in eigenwaarde, die wordt opgelost met een boob-job en blond haar....? Banaal...wacht maar tot je de plotreden ziet...! Oh als derde op de poster staat Brandi Cyrus ja idd de zus van Miley, maar die had weinig schermtijd en nauwelijks dialoog. Och och...de film denkt dus dat sexy tieners (lees jongvolwassen die zelfs niet interessant zijn als ze halfnaakt zijn) het middelpunt van de film moeten zijn...

Hm was het niet succesvoller geweest als ze zich hadden geconcentreerd op het interessante deel; de twee broers Roy en Darryl (Hodder en Moseley)Bijna 45 minuten op de teller en dan komen die pas weer terug...Helaas worden Hodder en Moseley drastisch onderbenut. De film is eigenlijk alleen maar slecht. Alhoewel de spaarzame moorden en praktische effecten nog behoorlijk goed waren gedaan en het enige vermakelijk in de film. Best knap dat je juist het grootste gedeelte van de elementen die de meeste fun op leveren voor een horrorfilm eruit weet te houden!