• 9.370.277 stemmen

12 Dogs of Christmas: Great Puppy Rescue (2012)

Familie | 102 minuten

Genre: Familie

Geregisseerd door: Kieth Merrill

Met onder meer: Danielle C. Ryan, Sean Patrick Flanery en D.B. Sweeney

Gesproken taal: Engels en Russisch

Plot 12 Dogs of Christmas: Great Puppy Rescue

De hondjes van Doverville zitten opnieuw in de problemen. De bekrompen magnaat Finneas James (Sean Patrick Flanery) wil het lokale puppy weeshuis sluiten, tenzij Emma kan komen met geld om het weeshuis te redden. Met de hulp van enkele vrienden wordt het een race tegen de klok om samen een muzikaal evenement te organiseren dat geld zou kunnen opbrengen.

avatar van Spetie

Ik dacht na het zien van de trailer nog een leuke kerstfamiliefilm gevonden te hebben, maar dat viel even vies tegen.

Deze 12 Dogs of Christmas: Great Puppy Rescue heeft echt totaal niets te bieden. Het verhaaltje is simpel, maar komt ook totaal niet op gang, omdat er in de eerste 75 minuten weinig tot niets gedaan wordt met de honden. Het openingsnummer is al dramatisch, omdat dat ook nog eens extreem vals wordt gezongen.

De personages zijn ook tenenkrommend slecht. De ene is nog vervelender dan de ander. Verder valt vooral de slechte montage op, waarbij de basketbalwedstrijd tussen twee schoolteams een ultiem dieptepunt is. Het scoreverloop klopt volgens mij op het einde ook niet en is ook weer zo'n voorbeeld van de goedkope en slechte montage.

Nee als je op zoek bent naar een leuke kerstfilm, moet je deze vooral niet gaan zien. Ik ben niet de enige die er bij ons thuis zo over denkt.

avatar van Henri 67

Henri 67

Spetie schreef:

Helemaal mee eens we hebben hem afgekeken bij gebrek aan iets anders waren blij dat hij afgelopen was.

avatar van mystica

mystica

Wat een saaie film is dit. Zelfs de kinderen hier (11 en 14) vonden deze film eerder lachwekkend dan leuk. Erg standaardverhaal met good guys and bad guys zoals je het in tientallen andere kinderfilms al voorbij hebt zien komen. Slecht acteerwerk van meerdere acteurs, erg amateuristisch en inderdaad het scorebord in de basketballwedstrijd geeft al een eindscore aan terwijl de wedstrijd nog niet klaar was.

Geen aanrader dus, of je moet hele kleine kinderen hebben die alles geweldig vinden wat met honden te maken heeft.

avatar van Jediron

Jediron

Het "leukste" aan deze film was de theatershow aan het eind en nee, die was niet goed genoeg om deze film boven het gemiddelde uit te trekken. Kortom, twee sterren..maar dan ook net.

avatar van Phantasm

Phantasm

Gewoon waardeloos en een erg vervelende, slaapverwekkende film, had inderdaad weinig met Kerst te maken....gaap...gaap..gaap!!!!!