• 9.370.069 stemmen

Geregisseerd door: Jean-Marc Piché

Met onder meer: Morena Baccarin, Paul Christie en Sadie LeBlanc

Gesproken taal: Frans en Engels

Plot Look Again

Allison ondergaat een traumatische ervaring wanneer haar vriend wordt vermoord door een indringer aan wie ze zelf ternauwernood ontsnapt. De politie arresteert een man die de moordenaar lijkt te zijn, maar Allison heeft zo haar twijfels. Haar zenuwen worden danig op de proef gesteld wanneer ze beseft dat het nieuwe vriendje van haar beste vriendin weleens de dader zou kunnen zijn.

avatar van UmbraVitae

UmbraVitae

Redelijk flauw filmpje, had er meer van verwacht. Ik zie Morena Baccarin nochtans graag spelen, vooral in de serie "V" vind ik haar goede rol spelen. Maar deze film brengt me op geen enkel moment wat je ervan verwacht Mystery zetten ze hier dan, meen je het?! Neen wordt beschreven als bloedstollende thriller hier in de tv-theek op "prime" Spijtig is het geen van beide...Mja een doordeweeks tv-thrillertje, hoogstens, als je echt niets beters te doen hebt. Afrader voor zij die echt een beklijvende thriller verwachten en aanrader voor zij die weinig gewoon zijn en met de hele familie ff naar de tv willen kijken op een zondagmiddag

avatar van Theunissen

Dit is niet meer dan een dertien in een dozijn flauwe B-film welke zo uitgezonden kan worden op RTL7. Het hele verhaal boeit totaal niet, de uitvoering is beroerd en het wordt ook nergens spannend. Hoe de film zal eindigen zal je eerlijk gezegd een worst wezen. Het enige leuke aan deze film is de vrouwelijke hoofdrolspeelster Morena Baccarin die er wel leuk uitziet (heeft wel iets weg van een jonge Ashley Judd), vanwege haar krijgt de film dan toch nog een puntje.

P.S. Sadie LeBlanc vond ik er ook nog wel leuk uitzien.

avatar van nightbreed

nightbreed

Rommel.

avatar van Decec

Decec

Een redelijk misdaad/mysterie/thriller film...

Prima verhaal...

Redelijk acteerwerk...

Mooi HD kwaliteit breedbeeld...

Prima achtergrond geluid/muziek

(Dolby Digital)...

Geen top film, gewoon leuk kijken...

avatar van Theunissen

avatar van Decec

Decec

avatar van nightbreed

nightbreed

@Theunissen: Wil je aub mijn uiterst beknopte en zeer heldere review van deze film niet belachelijk maken?