• 9.371.070 stemmen

Scenes from a Gay Marriage (2012)

Komedie / Romantiek | 83 minuten

Genre: Komedie / Romantiek

Geregisseerd door: Matt Riddlehoover

Met onder meer: Matt Riddlehoover, Jared Allman en Carson Nicely

Plot Scenes from a Gay Marriage

"Love is in the air ducts."

Darren heeft net de relatie met zijn vriend verbroken. Daarnaast is hij niet erg zeker van zijn baan en hij heeft geen idee wat hij in de toekomst zal gaan doen. Hij voelt zich alleen en doodt de tijd met het kijken naar oude films en hij luistert zijn bovenburen af: een sexy homokoppel, dat geen idee heeft dat hun stemmen beneden zo gemakkelijk te horen zijn. Darren is vooral geïnteresseerd in de seksuele belevenissen van de twee en ontdekt dat de een de ander waarschijnlijk bedriegt. Ondertussen flirt Darren met Joe, de onderhoudsman van het complex waar hij woont. Deze is een gescheiden vader en er voor uitgekomen dat hij homo is. Hij zou een ideale partner voor Darren kunnen zijn, maar die is teveel in beslag genomen door het stalken van de bovenburen en daarin gaat hij ver.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van gauke

gauke

Bij deze Woody Allen-achtige romantische komedie miste ik Nederlandse of Engelse ondertiteling: met regelmaat was, mede door de te luide soundtrack, onverstaanbaar wat er gezegd werd. Jammer want de cast (met een aantal aantrekkelijke mannen) presteert niet slecht (acteert vrij natuurlijk) en het verhaal (wat er verkeerd kan gaan als de liefde als het ware voor het opgrijpen ligt) is ook niet zo gek.

avatar van cantforgetyou

cantforgetyou

• 1947 berichten

Vreselijke saaie film. Met zeer irritante hoofdrol speler. De film kon ons niet bekoren. Vervolg zal ook wel zo zijn. Die moeten we nog kijken.

avatar van LITTLEHOLLYWOOD

LITTLEHOLLYWOOD

Inderdaad, een Woody Allen-film voor de gay man, zo lijkt het wel. En de hoofdrolspeler is al even irritant als Woody. Praterige kitsch vol gay-cliche's, niks nieuws onder de zon.