• 9.371.740 stemmen

40 Days and Nights (2012)

Actie | 90 minuten

Genre: Actie

Geregisseerd door: Peter Geiger

Met onder meer: Monica Keena, Alex Carter en Christianna Carmine

Plot 40 Days and Nights

"An Apocalyptic Disaster of Biblical Proportions."

Een enorme, tektonische verschuiving zorgt ervoor dat de zeespiegel begint te stijgen. Een microbioloog verzamelt zoveel mogelijk DNA van dieren en mensen als hij kan. Ondertussen bouwt het leger een ware ark, om zo het leven op Aarde te redden.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van WaynesW

WaynesW

'The Thunderbirds are Go !' (zonder touwtjes helaas).

Alleen als je helemaal alleen bent met een deliver-pizza en een fles wijn,

een soort van half desperate dus, kan ik je deze aanraden.

0/5

avatar van cyberdad

cyberdad

Een ongelooflijk goedkoop in elkaar geflanst wanproduct.

Alsof je naar de trucage van een film uit de 60er jaren zit te kijken.

Deels jatwerk van de arken uit 2012 en barslecht gefilmd.

De acteurs hadden waarschijnlijk een dag nodig om het script uit het hoofd te kennen.

Iemand die uit een coma ontwaakt is in no-time alweer bezig met de volgende actie.

Wat een rommel

avatar van schumacher

schumacher

Hallo? Wat een draak van een film jongens,zucht.

Trok werkelijk maar dan ook werkelijk op nikske, zo fake deze film is.

Je ziet zo die beelden zo nep als iets zijn, alsook slecht gefilmd, er was nikske goed aan deze film, echt geene zever wat een tijdverspilling.

Deze komt nog niet eens in de buurt van een b-film, zo erg is deze.

avatar van f2sputnik

f2sputnik

Deze moet ik zien, nee geintje, dit is een product van "The Asylum".

Die staan garant voor aftreksels van andere films.

Proberen ook niet eens om het enigszins echt te laten overkomen.

Maar goed heb hem bekeken en heb eigenlijk wel genoten van alle fouten en nepperij.

Het is geen "actie" maar "komedie" in mijn ogen.

Ik raad dan ook iedereen aan om deze film over te slaan, en een betere film te gaan bekijken.

Ik geef ze een half punt voor de moeite die ze gedaan hebben om kostbaar filmmateriaal te verkloten.

avatar van Lens

Lens

Geweldig camerawerk aan het einde, vooral bij de aftiteling kreeg ik een juichmoment.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11900 berichten

De gebruikelijke Asylum-onzin, met hier en daar een paar redelijke momenten. Middenmonter van deze studio. Monica Keena is een fijne toevoeging, voor de rest... niet echt super-interessant.

avatar van Petina

Petina

Weer anderhalf uur van mijn dag naar de klote. Wat een slechte film!

avatar van Mr. Chiel

Mr. Chiel

Ik hou van rampenfilms. En films met matige effecten kan ook vaak ook nog wel waarderen. Maar de eerste 10 minuten lieten wel zien dat dit 'm niet ging worden. Dat dit is goedgekeurd. Het ziet er echt NIET uit. Zo goedkoop en slecht. Na een kwartier gestopt met kijken.

avatar van milus

milus

De titel is al overdreven; 40 days en 40 nights = 40 dagen. 40 days dus.

Het is een verwijzing naar de bijbel waar men zich soms wat poëtisch uitdrukt. En deze film moet dus aangeven dat er wel degelijk een ramp van deze omvang kan ontstaan en dat dus het verhaal van de zon(de)vloed klopt zoals deze groep gelovigen dat graag willen zien.

De film zelf is een ramp. Je zit het met kromme tenen de rit uit. Dat de special effects niet meer van deze tijd zijn is vervelend, maar dat het een te gekunstelde film is, met cliches die worden nageaapt, is eigenlijk triester. Daarmee wordt het verschil tussen wat het had moeten zijn en wat je is pijnlijk duidelijk.

Ik zou eigenlijk geen reden weten waarom je deze film zou zien, tenzij je een liefhebber bent van zonvloed-gerelateerde zaken. Je hebt immers verzamelaars in alle soorten en maten.

avatar van Moviestar1979

Moviestar1979

Wederom een film van The Asylum.
Het betreft hier een rampenfilm met de nadruk op RAMP.

Een orkaan dreigt alles en iedereen omver te blazen.
De enige hoop is een ark die door het leger wordt gebouwd.
Toch lijken niet alle problemen hiermee verholpen te zijn.

Ik ben dol op rampenfilms en effects, maar je ziet aan dit product dat de regisseur onervaren is en de grootste prul levert.
Het stikt van de fouten en de spanning is ver te zoeken.
1 Van die duidelijke fouten is actrice Monica Keena.
Zij was blijkbaar tijdens de scène met de parachutesprong vergeten een BH aan te trekken.
Op zich nog niet zo heel erg, maar het is vervolgens wel onlogisch als ze even daarna er wel eentje draagt zonder zich om te kleden.

Nee, niet geschikt voor liefhebbers van rampenfilms.

1,5 *