• 9.371.830 stemmen

Genre: Thriller

Geregisseerd door: Richard Gray

Met onder meer: Briana Evigan, Julianna Guill en Rafi Gavron

Plot Mine Games

"The Deeper You Go, The Darker It Gets"

Een stel jonge vrienden doen een onverklaarbare ontdekking in een verlaten mijn. Wanneer de tijd heen en weer begint te lopen realiseren ze zich dat de dood van een van hen zal leiden tot de dood van de anderen. Maar hoe meer ze de toekomst proberen te veranderen des te meer bezegelen ze hun eigen lot.

avatar van Spartaan1986

Spartaan1986

Klinkt vaag, maar het feit dat de 2 mooiste 'scream queens' van de afgelopen paar jaar (Julianna Guill en Briana Evigan) erin zitten maakt de film wellicht toch de moeite waard.

avatar van Bubblez

Bubblez

• 2057 berichten

Niet spannend, niet eng, maar zeker intrigerend, al hebben we het allemaal al wel eerder gezien (Triangle, Los Cronocrímenes), maar leuk om een keer gezien te hebben.

avatar van Noodless

Noodless

Bubblez schreef :

Klopt, maar deze vond ik toch wel zwak en veel minder intrigerend dan die andere films die je opnoemt. Qua niveau een heel groot verschil. 4/10

avatar van Shinobi

Shinobi

"I think I can break the cycle."

Dit is min of meer een combinatie van Triangle (2009) en The Reeds (2010).

Dus als kijker weet je ongeveer wat je kunt verwachten, zeker als je de plotomschrijving leest. Je krijgt wederom te maken met een - onsympathieke - vriendengroep die gaat feesten, hoewel dat plan al gauw in duigen valt i.v.m. de mysterieuze mijn en tijdschommelingen. Op zich genoeg voer voor een leuk gegeven.

Helaas lukt het men niet om er een goed geheel van te maken, wat zich uit in de nodige plotgaten en onlogica. Daarvoor slaan de verscheidene handelingen van de personages nergens op en sluiten deze niet aan bij de gecreëerde tijdlussen. Het verloop begint op een gegeven moment dan ook te slepen en verliest naargelang elke vorm van intrige, vooral omdat het qua verhaal karig blijft.

Al met al een matige thriller die maar niet boeiend wil worden.

2,0 Sterren.

avatar van Vicksel82

Vicksel82

Verassend goed!

Heb hier toch wel van genoten omdat het verhaal vrij orgineel in elkaar steekt.

Je weet ongeveer op de helft van de film wel waar het allemaal naartoe gaat maar desondanks verder niks mis mee en zeker een leuk tussendoortje.