Genre: Horror / Thriller
Alternatieve titel: Crocodile II - Death Roll
Geregisseerd door: Gary Jones
Met onder meer: Heidi Lenhart, Jon Sklaroff en Martin Kove
Plot Crocodile 2: Death Swamp
Een groep bankovervallers gaat met hun buit op een vliegtuig met vakantiegangers naar Mexico. Als er een storm opkomt, moet de piloot omdraaien en weer gaan landen. Maar de overvallers steken daar een stokje voor en kapen het vliegtuig. Als ze door de storm proberen te komen crasht het vliegtuig in een moeras. De overlevenden moeten zich een weg uit het moeras weten te banen; de woonplaats van een enorme krokodil!
nightbreed
Vanavond heb ik zin om een lekker slechte film te zien om dan vervolgens van die cynische gedachtes te kweken.
Deze film is daar perfect voor.
I'm in the mood
Roseicollis
is dit dezelfde als crocodil death roll
anyway hij komt NU op tv
ik oordeel later.............
BlueSword
wow, lelijke film! slechte special effects, irriterende personages, en al helemaal geen spanning!
bagger film...
gecheckt.................en mwahhh toch wel iets beter dan deel 1
kleine anderehalfe punter hiervoor
Colombo
Geak,
De helft van de film was een computer gebruikt,
Deze moet sowieso in flop 250 komen,
Wat een kut film/
Leno
Slecht, maar niet zo slecht als verwacht. De film neemt zich totaal niet serieus en er zitten enkele amusante scenes in. De special effects zijn precies slecht genoeg, alleen mist deze film nog krommere dialogen en onnodig naakt.
wavanbuuren
Dat een film als deze geen topper is, dat weet je van te voren. Toch vond ik de vliegtuigcrash en het schrikmoment op het moement dat de piloot gegrepen wordt best aardig. De film kabbelt lekker voort en blijft overal behoorlijk kijkbaar. Het belachelijke einde zorgt er dan weer voor dat ik niet verder kan komen dan **, echter voor een keertje best geinig, bv als je je een keer geen zin hebt in een film met enorme diepgang.
moeilijk voor testellen
weet je zeker dat het geen andere krok film was
Bluebell
moeilijk voor testellen
weet je zeker dat het geen andere krok film was
weet ik heeel zeker, en is mijn mening
maurice74
Vroeger waren b-films nog onbedoeld grappig, nu zijn ze vooral lelijk. Zie je meteen aan het hoesje.
K@i
iets beter dan het eerste deel
maar niks meer waard dan een 0'5
Lennert
Te laag gemiddelde. Deze film is dan totaal niet serieus te nemen, maar was echt verdomd vermakelijk. Een aantal behoorlijke acteurs, een krokodil die er buiten de CGI momenten om redelijk uitzag en weinig tot geen saaie momenten.
En dat einde is gewoon iets waar zo'n film niet zonder kan
3 sterren voor deze film, niet omdat hij zo goed is, maar omdat ik me erg geamuseerd heb.
maerk
Wat een troep zeg...zelfs slechter dan Alone in the Dark die ik gisteren zag!
Dat de film slecht was wist ik min of meer al van tevoren. Maar ik heb me met deze film absoluut niet kunnen vermaken. Wat een troep. Werkelijk alles was slecht aan Crocodile II, (behalve de exploderende helikopter op het laatst, die was wel mooi). Heel erg lelijke CGI, neppe bewegingen van 'de echte' krok. Dialogen waren erg krom. En als die neger 20 keer achter elkaar 'motherfucker' zei luisterde iedereen weer...wat een troep.
Arbiter
Zeer slechte horror vond dan Anaconda de beste van dit soort films.
Ruben1994
ik vind dit nog best leuk om naar te kijken.
ben er best positief over...
mischien komt dat omdat ik hem al een tijdje
niet meer gezien heb..
damianodebeste
Even slecht als het eerste deel pure bagger.
eltorro
Vreselijk deze film deel één was nog te doen maar deze was gewoon te erg. Alles was slecht, het ene moment was de croc een vreselijk houterige robot en het andere moment was de croc vreselijke special effects. 1,0* voor de vliegtuig crash.
aerts007
Wangedrocht van een film. De laatste tijd heb ik precies iets met c-bagger. Erg....,heel erg!
clockwork72
Inderdaad een B film. Maar toch is het op een of andere manier toch nog wel grappig om naar te kijken. Als je wat biertjes op hebt is dit nog wel te doen.
horrorfan25
flauwe film , maar inderdaad met een paart biertjes sleep je je er
wel doorheen
movielou
ik weet wel dat dit een baggere film is maar toch vind ik soms leuk om deze effe te kijken
Tonypulp
Veel minder dan het eerste deel,
Irritante personages, achteruitgang in de locatie, bullshit verhaaltje om mee te beginnen, vrij sfeerloos, het is niet meer leuk na het eerste deel. Erg jammer, maar zo'n vervolg op een lekkere pulp flick weet nergens meer te vermaken.
De croc ziet er nog steeds wel oke uit, maar het word al snel vrij saai. Kortom, de fun is er gewoon af na deel 1.

Crocodile
2000