• 9.370.299 stemmen

Geregisseerd door: Daniel Bollag en Seo Mutarevic

Met onder meer: Jonathan Togo en Kelly Baugher

Plot Identical

"Murder love"

Een identieke tweeling is geboren. De een is goed, de ander slecht. Ze hebben elkaar nodig om te bestaan, maar ze verafschuwen elkaar. Beiden worden verliefd op dezelfde vrouw. De driehoeksverhouding leidt echter tot moord.

Rich Washington

Young Yaakov Washington

Shelley Worth

Carla Campanele

avatar van Oliveri

Oliveri

Wel 2 heel zielige stemmen..

avatar van daxclusive

daxclusive

Zeer spannende film!

Goed acteerwerk van Jonathan Togo 5*

avatar van Boenga

Boenga

In twee kijkbeurten gezien.

Na de eerste 45 was ik verbaasd over de lage score hier (weliswaar met maar enkele stemmen) en op IMDB. Niet groots, niet indrukwekkend, allemaal wat overdreven, maar toch wel het bekijken waard.

Na de volledige 90 minuten was ik verbaasd over de hoge score hier en op IMDB. Het geheel valt als een pudding in elkaar door de ongeloofwaardigheid en goedkope onzin. Soms (opzettelijk ?) verwarrend: wie is Mark, wie is Rich ?
En het einde is al helemaal waardeloos: eigenlijk heb je dus een ganse film naar waanvoorstellingen zitten kijken...

avatar van K. V.

K. V.

Deze eens van de plank gehaald en bekeken. Ik kende de film niet, maar vond hem nog niet slecht.

Vond het nog een vermakelijke film die door de korte speelduur zeker niet verveelde. Geen bekende cast, maar ze deden het zeker niet slecht.

Een prima film om eens gezien te hebben.