• 9.373.452 stemmen

Nitro Circus: The Movie (2012)

Actie / Komedie | 92 minuten

Genre: Actie / Komedie

Geregisseerd door: Gregg Godfrey en Jeremy Rawle

Met onder meer: Travis Pastrana en Tommy Passemante

Plot Nitro Circus: The Movie

Een kijkje in het leven van Travis Pastrana en zijn hechte, hooggekwalificeerde, adrenaline-verslaafde vrienden. Ze filmen hun beleving van onmogelijke, belachelijke, krankzinnig en hysterische avonturen, en gaan daar bij wel heel erg ver.

avatar van SnakeDoc

SnakeDoc

Een beetje nageaapt, maar toch wel leuk:

Trailer 1

Trailer 2

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Kijk er al érg lang naar uit. Eerste twee seizoenen keek ik in één dag weg. Toffe groep, toffe ideeën...toffe film dus?

avatar van Jesper187

Jesper187

Meh, de stunts waren soms best leuk, maar de rest eromheen is gewoon ronduit slecht. De "humor" komt vaak nogal geforceerd over en werkt gewoon niet en de reacties van de teamleden zien er vaak overdreven en nep uit. Gemiste kans, de Jackass films kon ik immers wel waarderen.

avatar van brawljeff

brawljeff

Vermakelijke film, dat zeker. Ik vond hem een stuk minder dan de laatste twee Jackass films. Het was iets meer een documentaire, maar het miste de grappige hoogtepunten. Ik vond Nitro Circus iets te langdradig, ook al was de film vrij kort. Het was gewoon een langere aflevering.

Net geen voldoende

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Je gaat wel onmiddellijk de fout in door dit te willen vergelijken met Jackass.

avatar van Jesper187

Jesper187

Zelfs Jeff Tremaine vergeleek het in deze film met Jackass, alleen noemde hij dan ook meteen de verschillen.

avatar van Lefgozer

Lefgozer

Eens met de berichten van Jesper187 en brawljeff.

Aantal zieke stunts in deze film. De crew is echter een stuk minder leuk (en eigenlijk totaal niet grappig - vooral Streetbike Tommy kan ik niet uitstaan) dan de Jackass crew. Travis Pastrana is wel een held. En ja, ik heb alle afleveringen van de serie al gezien dus ik kon de crew al, maar toch komen ze hier iets minder sympathiek over dan in de serie op één of andere manier.

De interviews. Tja, geen toegevoegde waarde. Had dan nog wat meer stunts laten zien in die tijd.

Ter vergelijkingsmateriaal: de Jackass-films scoren bij mij 4*.

avatar van TomPSV

TomPSV

Verstand op nul en dan is het zeker genieten van de vette stunts. Soms gingen ze echter wel heel erg ver en dan vraag je je echt af waarom ze dat doen. De diversiteit in de stunts is wel redelijk groot en daarom was het erg vermakelijk. Humor was er ook wel, maar daar was wel iets meer uit te halen denk ik. Wel jammer dat ze dan maar zo weinig van de show in Las Vegas zelf laten zien.

Ik had ook niet echt het gevoel dat ik naar een film zat te kijken. Het was meer een lang tv-programma of een documentaire. Vermakelijk voor een keertje. Van een film verwacht je toch veel meer uiteraard.

avatar van SnakeDoc

SnakeDoc

Het feit dat er zoveel mensen nodig zijn om te laten weten 'hoe stoer en goed' deze gasten wel niet zijn vond ik veel zeggend.

Na Jack-Ass (ja ik noem ze toch maar even) is het moeilijk om even origineel en spectaculair te zijn.

Vond dit allemaal niet zo heel erg bijzonder, al onderscheid 1,2,3 Nitro zich wel wat door veel met motoren en dergelijken te ondernemen.

avatar van indigoriico

indigoriico

vette stunt film, dit moet je niet gaan vergelijken met jackass dat word ik verteld in de film.

deze mensen zijn helemaal gek maar dat verhaal eromheen had niet gehoeven.

avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME. (moderator series)

"Streetbike Tommy het broertje van Zach Galifianakis ".

Nitro Circus: The Movie (2012) staat garant voor 92 minuten gekkigheid.

Ik zeg : Heerlijk.

avatar van tattoobob

tattoobob

Deze film ben ik gaan kijken omdat ik mijn 3d tv uit wilde testen...

Best een grappige film...ik denk wel dat deze film meerwaarde heeft als je wat met motoren enz heb.

En dat heb ik niet! ! !

Ik vond het allemaal wat braafjes. . . De dingen die ze deden kwamen op mij niet super origineel over.

Wel knap van die gasten...ik doe het ze niet na.

Maar doe mij Jackass dan maar als we toch in dit genre blijven!

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Ik wist niet dat hier een film van was... maar ja, het kan toch never nooit tippen aan de briljante Jackass films.

avatar van Kondoro

Kondoro

Super film! Vond het super leuk om naar te kijken!

Jackass is als het fout gaat dan is het erge pijn.

Dit is 1x fout, en dan zie je dood..

Was echt leip

avatar van Phantasm

Phantasm

Leuk om een keer gezien te hebben.