• 9.375.048 stemmen

Geregisseerd door: Eric Heisserer

Met onder meer: Paul Walker, Génesis Rodríguez en Judd Lormand

Plot Hours

"Every second counts."

New Orleans. De geliefde vrouw van Nolan (Paul Walker) overlijdt tijdens de bevalling, waardoor hij de zorg voor hun pasgeboren kindje alleen op zich moet nemen. Wanneer Nolan probeert om te gaan met het verlies, verwoest tegelijkertijd orkaan Katrina de kust van Louisiana. Als het ziekenhuis geëvacueerd moet worden, moet Nolan om zijn dochter in leven te houden, de strijd aanbinden met de barre en gevaarlijke omstandigheden en gewapende plunderaars.

avatar van stinissen

Lijkt me een mooie film

avatar van Decec

Decec

Dan moet je maar volgende jaar bioscoop film kijken..

ik ben ook benieuwd..

avatar van schram101

schram101

Klinkt boeiend. Benieuwd of Walker dit ook kan.

avatar van schram101

schram101

Geen slechte trailer, maar echt overtuigen doet hij ook niet.

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Erg positief ontvangen op SXSW, ben benieuwd hoe Walker het doet.

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

Ook erg benieuwd naar! Trailer ziet er goed uit.

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

New Orleans en Genesis Rodriguez, ik word er nu al zwoel van.

avatar van gatygun

gatygun

Niet echt een goede film.

Het acteerwerk is erg matig te noemen tot gewoon weg slecht. De hoofd acteur komt niet geloofwaardig over in zijn rol, dit komt ook doordat het verhaal gewoon weg erg doorsnee is. De gene om hem heen lijken ook niet bepaald kwaliteit acteurs om eerlijk te zijn.

Verhaal is echter gewoon waardeloos te noemen, het leek wel of ik door een kind geschreven stuk stond te kijken. Niet alleen zit het hele verhaal vol gatenkaas maar is het duidelijk ook erg aangedikt om het ook maar iets wat interessanter te maken. Het standaard drama ingeplakte gedeelte was dan ook bijna niet te verdragen zo slecht. Al met al zwaar mislukt product.

De film was erg budget gelimiteerd, aangezien er kwa omgevingen gewoon niks in zat. Het camera werk was dan wel aardig gedaan. Maja zoveel werk hoefde hier ook niet in te zitten.

Als je de film ziet als een doorsnee soap aflevering, dan zal je het kunnen waarderen. Echter als een film is het gewoon weg slecht te noemen.

2.0

avatar van WaynesW

WaynesW

OVERSLAAN !!

Gewoon een héél slechte en vals sentimentele baggerfilm.

avatar van Waku

Waku

gatygun schreef:

Niet echt een goede film.

2.0

Duidelijk verhaal. Je hebt me overtuigd. Deze sla ik maar over.

avatar van Brabants

Brabants

1 locatie met een generator en een baby daar trekt Paul Walker de film niet mee. Niet geloofwaardig en in combinatie met weinig tot geen actie niet echt succesvol. Lekker overslaan is mijn advies.

avatar van Jediron

Jediron

Het verhaal is doorsnee OF! het is bagger, het kan niet beide zijn denk ik; gatygut.

De hoofdrolspeler komt dus niet geloofwaardig over en/of acteert slecht mede omdat het verhaal bagger is.

avatar van stinissen

Best aardige film over doorzetten en de liefde van een vader voor zijn kind.

avatar van 606

avatar van faam

faam

Poster heeft helemaal niks met de film te maken, misleidend is het.

Inderdaad misleidende poster. Deze film is echt slecht, overslaan!!

avatar van pampie

pampie

Poster heeft helemaal niks met de film te maken, misleidend is het.

Idd, je zou door de poster verwachten dat iemand met z'n kind door zeer barre weersomstandigheden moet. Helaas is het maar een vrij saai drama ipv een thriller.

avatar van faam

faam

Je hebt wel eens van die films waarvan je denkt er zal zo wel iets gaan gebeuren en blijf je kijken. Nou niet dus, dit is er weer zo een. Ben er vol ingetrapt, eigenlijk knap gedaan!

avatar van vranque

vranque

Poster heeft helemaal niks met de film te maken, misleidend is het.

misleidend is het wel maar tevens een prachtige marketing. Zo hebben we jaren de verkeerde film destijds uit de videotheek meegenomen op basis van dit soort prachtige covers maar ..........het heeft wel alles met de film te maken. En dat was niet zo fraai mijn inziens

avatar van jerry r

jerry r

net een slechte soap serie zo slecht

avatar van Mondragon

Mondragon

Vreselijk saai, afgezet.

avatar van Theunissen

Het idee achter het verhaal was opzicht wel leuk, maar de uitvoering is helaas beroerd want saaiheid is alles wat de klok slaat en als je niet oplet val je ook nog in slaap. Het wordt ook nergens echt boeiend of spannend en de flashbacks aan zijn vrouw (Genesis Rodriguez mocht er best wezen) doen de film ook niet goed. Visueel stelt de film ook teleur want vrijwel alles speelt zich af in een saai leeg ziekenhuis en beelden van de orkaan Katrina en de verwoestingen zijn er eigenlijk niet (wat dat betreft is de filmposter pure misleiding). Paul Walker doet zijn best om er nog iets van te maken maar echt overtuigend is hij nergens. De film duurt gelukkig niet al te lang en dat is misschien samen met de fraaie Genesis Rodriguez nog het beste.

avatar van Raffael77

Raffael77

Te saai

avatar van steefke

steefke

Stelt niet zo veel voor. Is veel te saai om naar te blijven kijken. Echt spannende dingen komen niet aan bod.

avatar van Madecineman

Madecineman (moderator films)

Berichten verplaatst naar Overigen > Algemeen > R.I.P.

avatar van ikkegoemikke

ikkegoemikke

Liefhebbers van minimalistische films zouden deze film de hemel in prijzen. Met Paul Walker in de hoofdrol zal dit natuurlijk niet gebeuren. Het gegeven is redelijk beperkt : een pasgeboren baby , een moeder die bezwijkt bij de geboorte, een vader die wezenloos achterblijft, een beademingstoestel in een kinderkamertje van een paar vierkante meters, een aankomende zware storm en een noodbatterij die natuurlijk niet naar behoren werkt. En daar vul je dan een hele film mee.

Een beetje morbide om deze film uit te kijken na het heengaan van Paul Walker. Puur toevallig zaterdagmiddag opgezet omdat deze nog in het rijtje "te kijken films" stond. En dan na het tragische nieuws verder gekeken op zondagmiddag. Ik ben verre van fan van Paul Walker. De F&F serie films is niet aan mij besteed. Ik ben niet zo'n autofanaat en het bekijken van blitse driftende bolides is niet mijn ding. Dat heeft hetzelfde effect op mij als een film dat de hele tijd over schitterende schaaktactieken zou gaan. "Vehicle 19" vond ik ook maar een flutfilm en "Pawn Shop Chronicle" heb ik na 20 minuten afgezet omdat het me danig op mijn zenuwen begon te werken met dat hyperkenetisch gewauwel.

Maar "Hours" heeft me ontroerd en ondanks het minimale verhaal geboeid. En eerlijk gezegd, Walker toonde hier toch dat hij capabel was om een karakterrol neer te zetten. De strijd tegen de klok van een vader om het pasgeboren dochtertje kost wat kost in leven te houden. De radeloosheid,vermoeidheid,hoop en het immens verdriet door het verlies van zijn vrouw worden niet op een meesterlijke maar toch uitstekende manier vertolkt door hem. Gelukkig was het enigste rijdende voorwerp een ambulance met een lege batterij. In tegenstelling tot zijn eigen leven, kreeg deze film wel een happy end.

"Hours". Geen film waar je over kan zeggen dat het zo spannend was dat je op het puntje van je stoel zat. Maar wel een film dat aantoonde dat Walker meer was dan de blauwogige blitse knappe kerel die straalde wanneer hij kon rijden met een dure sportwagen. Iemand die ook wel een emotionele rol aankon. Spijtig dat hij niet meer zulke prestaties kan verwezenlijken. R.I.P. Paul Walker

laatste film met walker.

goed gespeeld

avatar van scorsese

Tegenvallende film waarin een vader zijn pasgeboren dochter in leven probeert te houden tijdens de orkaan Katrina. Een nogal eentonige film, en niet alleen omdat het zich grotendeels in een ziekenhuis afspeelt met maar één acteur. Paul Walker weet de film dan ook niet te dragen, voornamelijk omdat hij gewoon verkeerd gecast is en ook teveel tegen zichzelf moet praten.

avatar van StevenMighty

StevenMighty

Ik vond het een heel goede film.

Minimalistisch en sober, maar dit kwam juist de sfeer van het zien te overleven tijdens een ramp zoals Katrina ten goede. Het maakte het geloofwaardig.

Een film die op geen enkel moment verveelde en waar ik helemaal in mee was, ik voelde de tijd en hun kansen op overleven wegtikken.

Daarmee was dit een van de laatste films van Paul Walker, Furious 6 en Pawn Shop Chronicles kwamen nog na deze. Altijd triest om een jonge goede acteur te moeten zien verdwijnen, maar hij kan in vrede rusten en trots zijn op mooie films zoals deze, die hij ons nalaat.

avatar van snarfje5508

snarfje5508

Op de rand een voldoende voor deze film. Walker zet een overtuigende rol neer maar voor de rest gaat dit werkje toch al snel vervelen. Meer drama dan thriller. Jammer dat Walker niet meer is. Goede acteur.