The Package (2013)
Geregisseerd door: Jesse V. Johnson
Met onder meer: Steve Austin, Dolph Lundgren en Darren Shahlavi
Plot The Package
"Vengeance delivered."
Tommy Wick (Steve Austin) is een koerier voor een rijke lokale misdaadbaas die bekend staat als 'The German' (Dolph Lundgren). The German lijdt aan een bloedziekte waardoor hij slecht ter been is en niet lang meer te leven heeft. Hij probeert te overleven door organen en bloed te stelen van andere mensen.
Tommy Wick
Big Doug
Nicholas
Darla
ipman-99
"Vengeance Delivered." ... " !!!
Fantastische Actiefilm !!! Heerlijke Actiefilm met geweldige 3 acteurs ... Steve Austin, Doplh Lundgren
en Darren Shahlavi ("Ip Man 2") ! Heerlijk genieten van deze heerlijke Actiefilm die niks meer wil zijn dan dat !
Heerlijke gevechten en vuurgevechten wisselen elkaar af in een moordend tempo ... letterlijk en figuurlijk !
Dolph Lundgren alias 'The German' zijn cynische humor en Quotes zijn nooit ver weg ! Genieten .... !!!
TheThirdMark
Had er ergens meer van verwacht.
Steve Austin doet het niet verkeerd en Dolph Lundgren is zeker wel op zijn best.
Maar het flinterdunne verhaal, de plot die na 10 minuten in de film duidelijk is en het gebrek aan ''macho-dialogen'' stellen toch wel teleur.
Begrijp mij niet verkeerd, het blijft een leuke no brainer, maar met iets meer moeite had het een stuk beter gekund.
boemboem27
lekkere over the top actiefilm met Steve Austin en Doplh Lundgren .
beide toch zeer goede actiehelden.
van de eerste tot e laatste minuut genoten
Heerlijke gevechten en 'n hoop "vuurwerk"
aanrader...
Wernertje
Met de griep in bed gelegen en bij gebrek aan iets anders deze film vandaag maar gekeken,
En zelf met de griep en je gedachten en er niet bij blijven is deze film een enorme flop/B film.
Simpel mager verhaal met slechte actie.
Maar goed ik had ook weinig anders verwacht van Lundgren en Austin.
Een film voor de liefhebbers, zal ik maar zeggen!
magere 2 sterren.
schumacher
Zeer vermakelijke film, kijkt lekker weg en ik herhaal het nog eens, zo'n films bekijk je niet om het verhaal. Het is een no brainer, gewoon lekker genieten, beetje drank en food erbj, licht uit en gaan met die banaan
Ik houd ook van de 2 bekende acteurs, stone cold jaren in de wrestling gezien.
Ik heb een 4,5 gegeven omdat ik de scores hier te laag vind.
Leuke zondag avond gehad.
schram101
Matige film die het helaas niet aandurft om eens een keer de badguy te laten overleven. Zou eens originele twist zijn mocht Lundgren er hier als overwinnaar uit stappen. Helaas. Gelukkig zijn Austin en Lundgren natuurlijk beide een badass motherfucker wat het een en ander goed maakt echter is de rest van de cast zo ontzettend matig dat het zeer doet aan de ogen, met Big Doug als dieptepunt.
Het matige plotje is uiteraard prima voor een prentje als dit, echter is het geheel zo goedkoop ingevuld, met name de actiescenes, dat The Package het moet doen met twee brute hoofdrollen en een enkele oneliner van Austin.
Barry83
Slechtste actiefilm die ik sinds lange tijd gezien heb. B-film wil ik het nog niet eens noemen, dat zou een compliment zijn voor deze super zwakke film! Acteerprestaties zijn lachwekkend, schiet- en vechtscenes zijn zwaar nep, en verhaal is zwak. Zonde van mijn tijd.
rugbyer10
geen verhaal, maar dat moet ook niet in dit soort films met actie helden, zitten domweg kijken als je van actie houdt
The Beast
The Package,
Een film die leuk is om een keer te kijken, geen verrassingen, op de inhoud van het pakketje na.
De acteurs doen het aardig, maar is niet geweldig.
De vechtscenes zijn goed, veel actie en geweld, maar dat is wel zo'n beetje de hele inhoud.
Heb me niet verveeld, maar het is niks speciaals.
Ook die ene vechtscene bij die lassers vond ik een beetje vaag, waarom blijven die lassers doorgaan met hun werk? beetje opmerkelijk.
Maarja zoals ik zei, niks speciaals,
2.5
Pazmaster
B filmpje met een matig verhaal en matig acteerwerk. De gevechten zien er lomp uit, maar dat is te verwachten met zulke opgepompte en al wat oudere acteurs. Leuk voor een keer als je niets beters te doen hebt. 2,5 ster
Waku
Had er ergens meer van verwacht.
Ben het eigenlijk helemaal eens met de recensie van Thirdmark.
Behalve dat ik ook niet meer verwacht had.
Over de top actie. Soms op het belachelijke af. Een regen van mitrailleur vuur in een soort schuur en de hoofdpersonage heeft nog geen schrammetje.
Ach, het is pretentieloos macho vermaak.
Niks mis mee. Vlug tussendoortje, soort fasfood onder de films.
2.5*/3*
mnrk
Een recht toe recht aan actie film van Jesse V. Johnson...
Het verhaal is niet zo sterk/bijzonder en het acteerwerk is precies goed voor deze film...
De actie in deze film is wel prima al zijn de schietscenes wel wat overdreven...
Scorpiejoo
poe poe ....wilde m al afzetten .... dikke B film slechte acteer prestaties
verweven met al even zo slechte actie scenes! krijgt van mij een dikke 1.5
kuiponok
Dit pakketje had wel heel weinig inhoud...
Paar redelijke actiescènes, maar dan houdt het echt wel op; jammer maar helaas.
ikkegoemikke
Matig B-filmpje. Een actie film zoals er in de jaren 80/90 met de vleet werden gemaakt. Lijkt precies alsof de nieuwe hype tegenwoordig is om oude actie-helden van stal te halen (Expendables, The Last stand) Dolf Lundgren spreekt nog altijd zo traag als een slak, en Steve Austin ziet er nog altijd uit als een kleerkast, Louis XIV stijl dan wel.
De actie was soms zo nep en het verhaaltje van het bloedtype was zo ver gezocht en ongeloofwaardig. Zoals Dolfje zei : " De kans om een match te vinden was bijna onbestaande..." maar toch toevallig loopt den Steve in de buurt rond. En dan kennen ze elkaar nog eens ergens van uit het verleden ... hoe is het mogelijk
Spijtige vertoning en waarschijnlijk de laatste wapenfeiten op cinematografisch gebied van beide heren !
P.S. Ik heb altijd al eens willen weten hoe het mechanisme van een bowlingbaan er nu in werkelijkheid eigenlijk uitziet. Dat heb ik dan wel lekker meegekregen bij deze film
Lennert
Kundig geschoten actiefilm met een script dat net een tikkeltje beter is dan het gros van de scripts die je bij dit soort actiefilms tegen komt. Austin acteert per film beter en zorgt door de hilarische openingsscene al meteen voor een fijne binnenvaller. Het is echter Dolph Lundgren die een van zijn leukste rollen tot nu toe neerzet, hoe kun je nu niet genieten van een scene waarin de schurk terwijl iemand aan het sterven is rustig de gezondheidskundige inhoud van een vruchtenshake uit de doeken doet? Hier staat ook nog eens tegenover dat de film met Darren Shahlavi een fijne (en erg onderschatte) badguy erbij heeft, die nog voor een leuke vechtscene zorgt.
Austin komt hier helaas in het actiedepartement wel weer een stuk houteriger over dan in een film als Maximum Conviction het geval was, iets wat toch jammer is met het aantal actiescènes met tegenstanders die overduidelijk beter geschoold zijn in vechten dan de hoofdpersoon zelf. Gelukkig is het niet alleen actie waar deze film om draait en zijn het juist de subtielere scenes die ook nog steeds sterk blijven.
Bij vlagen lijdt de film wat mij betreft wel onder de mistroostige en saaie locaties in Canada, terwijl de soundtrack ook bij momenten voor net iets teveel drama zorgt. Dit zijn echter kleine problemen voor een verder erg leuke film, ik heb me geen minuut verveelt of echt zitten ergeren.
Leno
Na One in the Chamber weer een belachelijk rol voor Lundgren, kunnen ze niet een beetje een normale rol voor hem schrijven? Gelukkig is deze film verder wel veel beter. De actiescenes zijn aardig, Austin speelt een vermakelijk rol en het einde is best aardig.
morpheus2000
Ik heb een 4,5 gegeven omdat ik de scores hier te laag vind.
Leuke zondag avond gehad.
Wat is dit dan weer voor reden om een film op zo'n kunstmatige manier een hoger gemiddelde te geven. Dan kun jij nog wel een leuke zondagavond hebben gehad, een schijtfilm blijft een schijtfilm.
Ik zou het gemiddelde weer omlaag kunnen halen door een 0,5 te geven, maar zo slecht is het ook weer niet. Het is gewoon zoals in de recensies hierboven eerder aangegeven een bijzonder matige film. Dolph loopt erbij met zijn oude lichaam alsof hij al op weg is naar zijn grafkist en Steve Austin slaat werkelijk waar elke keer volledig mis in de film. Dat is natuurlijk wel erg prettig voor zijn medespelers, maar als het zo duidelijk zichtbaar wordt in de film zelf, is het niet meer zo prettig voor de kijker van die film.
Niet meer of minder dan een simpele dertien in een dozijn actiefilm met twee hersenloze krachtpatsers in de hoofdrol, te weten Dolph Lundgren (ziet er eigenlijk ouder uit dan hij is) en Steve Austin. Beiden doen het eigenlijk niet eens zo slecht (ogen wel stijfjes) en zorgen ervoor dat de film zich nog lekker wegkijkt (ook omdat de film maar iets van 90 minuten duurt en de vaart best hoog is).
Qua verhaal stelt het allemaal weinig voor en bestaat het ook eigenlijk alleen maar uit hersenloze actie. Op het einde lijkt het duel tussen Dolph Lundgren en Steve Austin het hoogtepunt te worden van deze film, maar eerlijk gezegd stelt het niet zoveel voor. Visueel stelt het allemaal ook weinig voor en oogt het allemaal vrij sober (nauwelijks kleur) en grauw. De enige die nog een beetje voor kleur zorgen zijn Kristen Kerr en Monique Ganderton (wel te veel bedekt met donkere kleding).
Deze film heb ik toevallig gezien op Film 1 en meer als "leuk om gezien te hebben" is het niet.
oemoemenoe
deze is niet verkeerd , ellenlange kloppartijen en onschendbare helden haha.
ik heb genoten
Decec
Een goede actie film...
Prima verhaal...
Prima acteerwerk...
Bekende acteurs Steve Austin en Dolph Lundgren...
Mooi HD kwaliteit breedbeeld...
Perfect achtergrond geluid/muziek
(Dolby Digital)...
gauke
Op zichzelf was deze simpele film, vol met actie volgens het klassieke patroon, die je niet al te ernstig moest nemen, als tussendoortje best pakkend en de regisseur toverde zelfs, ondanks alle geweld, een enigszins melancholieke sfeer tevoorschijn. De voormalig worstelaar Steve Austin deed zichtbaar z'n best maar zijn speelniveau blijft begrensd, met een geweer in de hand voelt hij zich zichtbaar meer op zijn gemak.
xxERWINxx
Vandaag bekeken, viel me wel wat tegen deze film, In het begin gebeurd er vrij weinig, naarmate de film op gang komt wel wat actie, maar het verhaal is nogal rommelig.
Ook het eindgevecht viel tegen.
djginod
We zijn tegenwoordig erg verwend met alles en nog wat. Maar als je gewoon een aardige simpele actie film wilt zien, dan zit je goed met deze. Al die negativiteit hier. We willen WEL een vette actiefilm, maar het verhaal moet minstens zo goed zijn, als een Shawshank Redemption.... Ja jongens, dan kunnen we stoppen met heel veel films. Gelukkig doen ze dat niet.

Videoland verhoogt per 3 maart 2026 opnieuw de abonnementskosten

Gigantisch datalek legt bijna 3,4 miljoen Netflix-gegevens bloot: wat nu?

The Bank Job
Thriller / Misdaad, 2008